A Community photo moment


Δε γίνεται, απλά το Community με κάνει να κατουριέμαι στα γέλια κάθε βδομάδα. Δεν έχω σχόλια, μόνο ατάκες. (Και μετά το άλμα για υπέροχα άβολα screencaps από τη Δίκη της Πισίνας.)

"British dentistry is not on trial here!"

"I may be a genius but at least I'm not a lesbian."

"
Teacher Chang."





.

10 σχόλια:

  1. Είναι πραγματικά πολύ καλό. Το cold open του S01E04 είναι μια από τις πιο αστείες σκηνές που έχω δει τα τελευταία χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εγω τρελαινομαι
    αλλα εχω την εντυπωση πως απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενο κοινο
    μου ελεγαν τις προαλλες οτι στην αμερικη το παρακολουθουν μονο οι φανατικοι του soup και δε παει πολυ καλα :(
    εχεις info?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sumvainei akrivws to idio pragma pou sunevaine kai me to Arrested. Tsatizomai pou den to vlepei perissoteros kosmos kai exw varethei na lew "Des Community" deksia ki aristera.

    kai einai kai olo visul jokes gia na ta eksigiseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με ψησατε να το τσεκαρω

    εβαλα να κατεβαινουν τα πρωτα 4 επεισοδια

    εντυπωσεις μετα την θεαση τους




    46+2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Prepei na pw oti argise ligo na me kerdisei (imoun arnitika prokateillimeni gia kapoio logo), alla auto to epeisodio itan to kalytero!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς το παρον το βλεπω, αλλα παπαριτσα ειναι, το himym εξακολουθει να ειναι το μοναδικο σοου που με κανει να γελαω χωρις να υποτιμα τη νοημοσυνη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν κάποιες κωμικές σειρές που δεν με κάνουν να ξεκαρδίζομαι αλλά τις παρακολουθώ απλά γιατί είναι εξαιρετικά ευχάριστες.

    well, το community είναι μία από αυτές. Δεν είναι τόσο τα έξυπνα γκαγκς ή οι witty διάλογοι όσο οι απίστευτες, διαλεγμένες μία-μία φάτσες των πρωταγωνιστών και ο τελείως καμένος ψυχισμός τους.

    Υπάρχουν πολλά είδη καψίματος, από το αφελές/βλακώδες -και εννοώ του IQ των ηρώων της- του Married with children μέχρι το επιτηδευμένο κάψιμο των ηρώων του 30 Rock.

    Αλλά οι ήρωες αυτής της σειράς είναι καμμένοι με το είδος του καψίματος που είχαν τα μέλη της οικογένειας Bluth-Funke, είναι απλά καμένοι... δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγουρα πολυ περισσοτερο 30ροκ παρα παντρεμενοι με παιδια και αυτο ειναι κατι που δεν χωνευω...οπως και τον chase...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι είναι αρκετά 30 Rock, αλλά θα επιμείνω κι εγώ οτι πιο πολύ απ'όλα είναι Arrested Development, και αυτό έχει να κάνει με τους "καμμένους χαρακτήρες", που λέει κι ο Cynic Bastard. Η σειρά βασίζεται σε self-aware gag χιούμορ αλλά υπάρχει περιέργως κάτι αναγνωρίσιμο στις φιγούρες των ηρώων της, εκεί που το 30 Rock είναι λίγο ως πολύ το muppet show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή