Let's talk FlashForward


Το οποίο δε με έκανε φαν. Οπότε βασικά ας μιλήσουμε πρώτα για κάτι άλλο.

Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένα show που το λέγαν Lost, και έκανε ζημιά ανυπολόγιστη στην τηλεόραση. Γιατί ηταν το πρώτο καθαρόαιμα sci-fi show από του αγίου ανάθεμα το οποίο σκόραρε τρελές θεαματικότητες και σάρωνε βραβεία, δηλαδή έπιασε το mainstream από τα αρχίδια χωρίς να χάνει την επαφή του με την σκληροπυρηνική βάση του geekdom. Τη δόξα του Lost πολλοί ζήλεψαν, όλοι προσπάθησαν να αντιγράψουν, άπαντες απέτυχαν.

Επειδή δεν κατάλαβαν.

Δεν κατάλαβαν οτι πριν το Lost μας μπλέξει με γρίφους και με μυστήρια και με θεωρίες, πριν πιάσουμε να αναλύουμε κάθε screencap με τις ώρες, προτού αρχίσουν να ξεπηδούν sites που ένωναν φαινομενικά random στοιχεία για να σχηματίσουν μια ίσως ιδιοφυή και σίγουρα φευγαλέα μεγάλη εικόνα, πριν γίνουν όλα αυτά, το Lost είχε περάσει μια ολόκληρη σεζόν εδραιώνοντας το σύμπαν του, δημιουργώντας αληθινούς χαρακτήρες, καθηλώνοντας εξίσου τον sci-fi nerd με τον πατέρα μου που θέλει να χαζέψει κάτι όταν γυρίζει από τη δουλειά.

Κοινώς, το Lost δεν έπιασε τους θεατές από το λαιμό φωνάζοντάς τους ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙ
ΧΕΙΑ, ΚΟΙΤΑ ΚΟΙΤΑ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Παρά άπλωσε μπροστά μας ένα μωσαϊκό χαρακτήρων σε μια έκτακτη κατάσταση την οποία και σκιαγράφησε με εξουθενωτική λεπτομέρεια προτού μπει καν στη διαδικασία να υπονοήσει πως τα πράγματα είναι πολύ-πολύ-πολύ μεγαλύτερα από όσο φαίνονται. Είναι τόσο απλό το storytelling, διάολε. Ξεκίνα εσωτερικά. Πιάσε να μεγαλώνεις καθώς προχωράς, αλλά μη χάσεις ποτέ το σημείο της αρχής σου, γιατί εκεί θα πρέπει και να επιστρέψεις.

Στη διάρκεια όλων των ετών που παρακολουθώ Lost ανελλιπώς, η σχέση μας έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα. Το έχω λατρέψει, το έχω μισήσει, το έχω κοροϊδέψει, το έχω θαυμάσει, έχω ακόμα και αδιαφορήσει. Αλλά κάθε μα κάθε φορά που έρχεται κάτι σαν το FlashForward, η πίστη και η αγάπη μου για το show των Cuse & Lindelof ξαναφουντώνει, γιατί σκέφτομαι όλα εκείνα που θα μπορούσε να έχει κάνει λάθος, αλλά με τρόπο θαυματουργό τα έχει κάνει -σε μεγάλο έστω βαθμό- σωστά.

~-~-~


Πριν λίγα χρόνια, όταν το Lost είχε μόλις ολοκληρώσει την πρώτη του σεζόν και ξαφνικά οι μισές σειρές στην τηλεόραση ήταν κλώνοι του, οι Brannon "κατέστρεψα το Star Trek" Braga και David S(hit) Goyer είχαν δημιουργήσει ένα ακόμα διαμάντι του serialized storytelling, το αείμνηστο Threshold, δηλαδή μια από τις χειρότερες σειρές που έχω δει στη ζωή μου. Διαβάζοντας τώρα όσα είχα γράψει τότε, με τρομάζει πόσα από αυτά περιγράφουν τα προβλήματα και της νέας δημιουργίας του διδύμου, το FlashForward.

Θα το δώσω στη νέα τους σειρά, οτι το φοβερό concept τους κερδίζει πάρα πολλούς πόντους. (Καλύτερο από εξωγήινους υπερστρατιώτες, σίγουρα.) Αλλά ο τρόπος που δομήθηκε ο πιλότος και κατ'επέκταση όλο το show, το αφήνει φοβερά εκτεθειμένο. Η μεγάλη καταστροφή/μυστήριο συμβαίνει σε ένα σημείο όπου δεν ξέρουμε κανέναν από τους χαρακτήρες και δε μας νοιάζει επίσης να τους μάθουμε. Το incident ακολουθείται όχι από κάποια ήρεμη ανάπτυξή τους, και όχι από μια ματιά στον brave new world που ξύπνησε από αυτά τα 2 λεπτά. Αλλά από τραγικά γραμμένο και ξύλινα παιγμένο exposition που πιάνει όλο το β'μισό του πρώτου επεισοδίου. Ποιος, πότε, πώς, γιατί, το μέλλον, τα βραχιολάκια, η συνωμοσία, ναιαλλαδεμενοιάζει.

Ποιος είναι αυτός ο κόσμος που συνεχίζει να λειτουργεί μετά από ένα τέτοιο συμβάν; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που τον κατοικούν; Ποιοί ήταν πριν και πώς άλλαξαν; Τι τους έκανε να ξυπνάνε το πρωί, τι τους κάνει τώρα να ξυπνάνε το πρωί; Τίποτα. Η σειρά θέτει όλες τις λάθος ερωτήσεις. Αντ'αυτών, στοιχεία, ανατροπές, αποκαλύψεις, σκιώδη τηλεφωνήματα σε πάρκινγκ και ατάκες τύπου "Υou spend millions of dollars on... hope?" Yikes.

Tα επόμενα επεισόδια συνέχισαν να χ
τίζουν πάνω σε θεμέλια που δεν ήταν εκεί. Γιατί ο Shakespeare in Love (τραγικά, σχεδόν κωμικά άχρωμος και ακατάλληλος o mini-Fiennes για τον πρωταγωνιστικό ρόλο) ακολουθεί πιστά το μέλλον; Γιατί η Penelope του Desmond μαλώνει με τον άντρα της και τη συνείδησή της για έναν άνθρωπο που ακόμα δεν έχει γνωρίσει; Κυριότερα, γιατί να με νοιάζει; Δείτε αντίθετα πώς το Lost μας προσέφερε το πριν και το μετά, και κάπου στην πορεία, όταν νιώθαμε ήδη τον Sayid, τον Sawyer, τον Hurley, τον Charlie σαν δικούς μας ανθρώπους, τότε άρχισε να μπαίνει μέσα το τι. Και το γιατί. Και μετά το ποιος. Και το πώς. Και το πότε.

~-~-~

Για να μην το πολυλογούμε το ζήτημα, δεν είμαι καθόλου έτοιμος να ξεχυθώ σε ένα ακόμα κυνήγι θησαυρού α λα Lost αν στην καρδιά όλου αυτού του πράγματος δεν υπάρχει ένας Desmond και μια Penny. Ένας ξεπεσμένος ροκάς Charlie έτοιμος να θυσιαστεί. Ένας Sawyer ρε φίλε.

Πώς το είχε πει ο Ron Moore;

"It's the characters, stupid."


~-~-~


Μερικά ακόμα μικρά:

1. ΟΚ, στο μυαλό μου απλά ο κόσμος έριξε μια κλεφτή ματιά σε ένα παραδιπλανό παράλληλο σύμπαν, είδε ένα πολύ παρόμοιο μέλλον, το οποίο λίγο πριν φτάσουμε σε αυτό θαυματουργά θα αποφευχθεί. Δε με νοιάζει αρκετά βέβαια για να συνεχίσω να το παρακολουθώ ώστε να δω αν το πέτυχα.

2. Αλήθεια όμως, κάποιος να κάψει όλα τα σενάρια που περιλαμβάνουν πρώην Ναζί.
(See what I did there?)

3. Στο τέλος του 4ου επεισοδίου η αντίδρασή μου: "Άααασε μας ρε Τσάρλι."

4. Και γενικά, δε μας έφτανε ή όλη Lost-wannabe-ίτιδα, μας έχουν πήξει στα γνώριμα πρόσωπα. Όποτε δείχνει την Penny να μιλάει με τον 'σύζυγό' της θέλω να φωνάξω στην οθόνη ΜΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ DESMOND, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;

5. Στην πραγματικότητα έπρεπε να είχα σταματήσει να παρακολουθώ τη στιγμή που τον slo-mo Shakespeare συνάντησε ένα CGI καγκουρό. Πού να πάει μια σειρά μετά από κάτι τέτοιο.


.

29 σχόλια:

  1. Δεν θα μπορούσες να με βρεις πιο σύμφωνο. Το θέμα είναι ότι ακόμα αντέχω και το βλέπω αλλά το ενδιαφέρον μειώνεται κάθε εβδομάδα. Πχ το 4ο ακόμα δεν το έχω δει. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The Dude, to 4o ws twra gia mena htan to pio bareto ektos apo to telos pou NAI! egine o,ti egine me to gnwrimo xarakthra :P

    Tyler egw apla exw thn entypwsh pws to FlashForward proxwraei yperbolika grhgora fainomenika taizontas mas apanthseis me taxytatous ry8mous se asxeta mikra erwthmatika pou prokyptoun alla kata bash einai keno. To telos tou prwtou epeisodiou m ekane na pw: W 8EE MOY KALOOOOOOO!! Alla exeis dikio, de me noiazei h blakeia ths Penny gia ton agnwsto pou mporei na erwteytei oute k gia kanenan.

    Alla ws periergos pou eimai, 8elw na dw pou to pane opote 8a to blepw :P

    P.S. Kalh h 8ewria sou pantws :)
    P.S.2 Epeidh -ws periergos- mphka ston peirasmo prin ksekinhsei h seira na diabasw to story tou bibliou sto opoio basizetai, exoun pei an 8a akolou8hsei to basiko skelos tou (gia to logo gia ton opoio egine to flashforward - alla ekei htan 20 xronia sto mellon an den kanw la8os) h' apla daneizetai ton titlo k to flashforward?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μένα έχει πλέον επισήμως περάσει στη φάση του "κάνω δουλειές παράλληλα". (Λίγες σειρές έχουν επιστρέψει από εκεί.)

    Oni, αυτό που λες για το βιβλίο δεν το ξέρω καθόλου. Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ το βλέπω κανονικά και αν δεν γίνει χειρότερο θα το συνεχίσω.
    Ναι, οι χαρακτήρες είναι μέχρι στιγμή ανύπαρκτοι, αλλά με κρατάει το μυστήριο. Εδώ είδα όλη τη σεζόν του US Life On Mars για τα τελευταία λεπτά, εδώ θα κολλήσουμε? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οντως αυτοι ειχαν ενα κονσεπτ, αλλα δεν ειχαν τιποτα αλλο...Και αυτο ειναι οπως το stargate...αν δεν σε ενδιαφερουν οι χαρακτηρες, τι να κατσεις να δεις...Είδα το BSG-Plan χθες και αναποφεκτα εκανα συγκρισεις....τι να λεμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε επεισόδιο και χειρότερο. Tyler με βρίσκεις σύμφωνο - απλά δεν με νοιάζει τι θα γίνει :) Το 4ο δεν το έχω δει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το κάνω. Άσε που το χω πιάσει σε σημεία να υποτιμάει την νοημοσύνη των θεατών και να εξηγεί τα προφανή (ή να μην εκφράζονται λογικές απορίες οι οποίες θα μπλέξουν το σενάριο). Meh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η slo-mo σκηνή στην πρεμιέρα μου χτύπησε κι εμένα πάρα πολύ. Και κρίμα γιατί η σκηνη της "διακοπής" που είχε προηγηθεί δεν ήταν κακή.

    Από εκεί και πέρα τα επόμενα επεισόδια βλέπονται και δεν την έχω παρατήσει ακόμα αλλά δεν λέει και πολλά πράγματα. Από το τελευταίο το μόνο που θυμάμαι είναι η hot τρομοκράτισσα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τάιλερ σε διάβαζω εδώ και καιρό και κάποιες φόρες τρόμαζω με το πόσο συμφώνω με όσα λες.
    It's one of those times :P

    Έχω δει 2 επείσοδια και δεν νομίζω να αντέξω πολλά περισσότερα. Είδικα στο φίναλε του 2ου επείσοδιου με το κορίτσακι να πέταει τη σοκαριστική και καλά αποκάλυψη λες και διάβαζει τίτλο εφημερίδας και αυτός που το γράψε να πέριμενει ότι με κάτι τέτοιο θα μείνουμε με ανοιχτό το στόμα μου ρθε να φωνάξω "come on! αντε παίξε με τις κούκλες σου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επισης, τωρα που εκατσα να δω τα υπολοιπα 15 λεπτα του 1ου επισοδιου, συνειδητοποιω οτι δε ξερουμε καν τα ονοματα των πρωταγωνιστων αλλα μας νοιαζει που θα σωσουν τον κοσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως είπε και η θεά η Shirley Manson, the world is not enough.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ' αγαπάω ρε συ Tyler. Δεν βλέπω καν Flash Forward (γιατί μέχρι και το trailer μου φάνηκε τραγικά ΑΔΙΑΦΟΡΟ) αλλά συνοψίζεις πολύ ωραία την post-Lost εποχή στην τηλεόραση. Άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαχα, το έθαψες εντελώς! Συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές αλλά ok δεν είναι και τόσο τραγικά κακό. Συνεχίζω να το βλέπω καπάκι μετά από το fringe, αλλά χωρίς να τυραννάω το μυαλό μου με το πως, το τι κτλ, αλλά και αδιαφορώντας για τους χαρακτήρες.

    Είναι η δεύτερη σειρά φέτος που περίμενα αλλά με απογοήτευσε ακριβώς επειδή προσπαθεί να πατήσει σε μια πετυχημένη συνταγή κάνοντας τα μαντάρα. Η άλλη είναι το SGU...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστω Dark, δεν εχω σε εκτιμηση τον μικρο Φαϊνς οποτε με εσωσες απο το διλημμα να το δω (ενω αν επαιζε ο αδερφος του...μμμμμμ).

    Απροπο, εγω που σταματησα να βλεπω lost στα πρωτα 2 ή 3 επεισοδια της 1ης σαιζον και δεν αντεχω να δω ουτε 5 λεπτα απο δαυτο.. να ανησυχω??

    Μπαααα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H αλήθεια είναι οτι το πρώτο αριστούργημα που έδωσε το Lost ήταν το 4ο επεισόδιο, οπότε μπορεί και να βιάστηκες λίγο :p

    (To αντέγραψε μέχρι και ο Χριστόφορος "Επιλεκτικός" Παπακαλιάτης για το Δυο Μέρες Μόνο. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. mias k den exeis valei akoma dexter thread 8a to grapsw edw....



    h 4h sezon dexter mas exei parei to myalo

    o palios kalos dexter ths 1hs/2hs sezon einai edw DYNATOS !!!

    hmoun etoimos na ton parathsw , san mia megalh agaph pou exei ksy8ymanei

    k o ALHTHS ekane trelo comeback

    to 4o epeisodio mas ekapse


    ps : nai ta prwta 2 epeisodia tou 4oy kykloy htan MOUFA

    alla


    sto 3o edwse gkazia

    kai

    sto 4o mas esteile gia tea



    dexter is back baby !!!!!



    46+2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Nαι, ελεύθερα. Για Dexter παραδοσιακά κάνω ένα συγκεντρωτικό ποστ στο τέλος της σεζόν γιατί είναι από τις σειρές που μου αρέσει να βλέπω σερί τα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To Lost από πότε έγινε καθαρόαιμο sci-fi; Δεν είναι ούτε τώρα που έχει φανερώσει πολλά από αυτά που κρύβονταν από πίσω - hello fantasy, I'm blinking you an eye with the two yin-yang immortal dudes - και πόσο μάλλον στην αρχή όταν ήταν μεταμφιεσμένο σαν σειρά μυστηρίου, κοινωνικού δράματος και surviror!

    Η πλάκα είναι πως την μεγάλη του επιτυχία την οφείλει σε αυτό το καμουφλάζ, που όταν άρχισε να πέφτει και η σειρά να γίνεται πιο geeky μειώθηκε και η επιτυχία της! Ε, βάλε λίγο και την τρικυμία του τρίτου κύκλου που έκανε την πρώτη σεζόν Heroes να φαίνεται σαν μια πραγματικά καλή εναλλακτική λύση αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

    Τώρα όσον αφορά το Flash Forward. Λοιπόν κακό δεν το βρίσκω. Ναι, δεν είναι Lost, δεν είναι Fringe αλλά είναι συμπαθητική! Και μπορώ όχι μόνο να ανεχτώ αλλά να δω και με ευχαρίστηση μια sci-fi-ish σειρά γεμάτη καλούς Βρετανούς ηθοποιούς να παίζουν τους Αμερικάνους ή και όχι.

    ΥΓ
    To 4o επεισόδιο Dexter ήταν straight from season 1! Επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι έχεις δίκιο, εννοούσα καθαρόαιμο sci-fi/fantasy, μια παράλειψη που κάνω πιο συχνά από ό,τι θα έπρεπε.

    Η επιτυχία του Lost δε θεωρώ οτι μειώθηκε σε κάποια φάση: βραβεία συνέχισε να μαζεύει, στο επίκεντρο κάθε τηλεοπτικής κουβέντας συνέχισε να είναι, σειρά-συνώνυμο της τηλεόρασης των 00s εξακολουθεί να είναι, το οτι έχασε 5-6 εκατομμύρια live viewers δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Aλλά ακόμα κι έτσι, αυτό ουσιαστικά συμφωνεί με αυτό που γράφω, αφού επιβεβαιώνεις πως το Lost ακολούθησε τη σωστή οδό. Σκέψου αν είχαμε βουτήξει κατευθείαν στα μπλεξίματα της 2ης ή 3η σεζόν τι θα είχε καταφέρει η σειρά. Τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προσπαθησα βρε Dark, προσπαθησα, αλλα δε μπορω...δεν αντεχω, στα πρωτα 5 λεπτα το κλεινω.
    Βασικα νομιζω οτι εχω προβλημα με τις ερμηνειες (!?!) των ηθοποιων περισσοτερο απο την ιδια την ιστορια (που μου τη διηγειται ενας συναδελφος αν και τελευταια δεν καταλαβαινω Χριστο ή μπορει να μην καταλαβαινει τι βλεπει ο συναδελφος χα χα)

    Και να χω απαντες να μου λενε οτι το Lost ειναι οτι καλυτερο εβγαλε η τιβι απο την εποχη του 3ου Ραιχ και λεω "ας κανω μια προσπαθεια ακομη", αλλα 5 λεπτα μετα..OFF!
    Δεν ηταν γραφτο...

    Αληθεια πως βρισκεις χρονο να βλεπεις ολες αυτες τις σειρες? Χαρας το κουραγιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. E καλά, όσοι το λένε αυτό υπερβάλλουν κάπως. Και μόνο λόγω του πόσο άνισο είναι, το Lost εκ των πραγμάτων δε μπορεί να μετρηθεί σε καμία των περιπτώσεων στην τοπ σειρά των διαμαντιών της US TV. Άλλο επιδραστικότητα, άλλο ποιότητα!

    Τώρα, για τις σειρές δυστυχώς φέτος προλαβαίνω πιο δύσκολα από πέρσι (που πέρσι προλάβαινα πιο δύσκολα από πρόπερσι, κοκ) αλλά έστω και με καθυστερημένα catch-ups νομίζω πως αργά ή γρήγορα θα καλυφθεί οτιδήποτε οφείλει να καλυφθεί. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα διαφωνήσω λίγο με την κριτική για το flash forward. Σίγουρα το show έχει αρνητικά στοιχεία, πχ βρίσκω ότι οι ήρωες κλαψουμουνιάζουν υπέρ του δεόντως, από την άλλη όμως, σε ότι αφορά πχ την ανάπτυξη των χαρακτήρων, δεν καταλαβαίνω γιατί πχ το Fringe κάνει καλύτερη δουλειά: ούτε σε ότι αφορά στην Ντέναμ, ούτε στο γιο έχει γίνει καλή δουλειά, για να μην πιάσω στο στόμα μου τον Charlie που μας τελείωσε. Ο Walter ξεχωρίζει αλλά και εκεί, όλη η ιστορία του χαρακτήρα, εξαντλείται τελικά σε – ομολογουμένως απολαυστικές – ατάκες και σκηνικά όπου τονίζεται το αψυχολόγητο της ιδιοφυίας του. Σε ότι αφορά τη σύγκριση με το Lost, εκεί όντως είχαμε καλή ανάπτυξη χαρακτήρων, παρόλα αυτά , η μεγάλη ένσταση μου με το Lost είναι ότι πιστεύω ότι η κατεύθυνση που έχει πάρει τελικά το σίριαλ δεν ήταν μελετημένη. Αντιθέτως, ξεκίνησε εδραιώνοντας χαρακτήρες (που και εκεί δεν είμαι σίγουρος ότι έγινε εκούσια ή οδηγήθηκε από τη δομή με τα flashbacks…) και ενώ έδειχνε ότι ήταν κάτι μεταφυσικό, τελικά από ανάγκη (το αδιέξοδο στο exit strategy) έγινε κάτι άλλο (η όλη μυθολογία του Darma και του πως όλα εξηγούνται πίσω από εκεί). Έχοντας λοιπόν πάρει την απόφαση να κινηθεί έτσι, όλα όσα ακολουθούν στο show μου φαντάζουν σα μια προσπάθεια «ωραία, τώρα που ξέρουμε τι θέλουμε, ας πιάσουμε μια μία τις φωτοβολίδες που έχουν ρίξει κατά καιρούς και ας βρούμε έναν τρόπο να τις εξηγήσουμε. Η παραπάνω λογική εμένα μου δίνει την αίσθηση της «μη συνέχειας» στο show και γενικά με πάγωσε πολύ απέναντι του, παρόλο που το παρακολουθώ ακόμα για να δω που θα ακτλήξει.

    All in all, αυτό που λέω είναι ότι, παρά τις αδυναμίες του, κρίνουμε το Flash Forward αρκετά πιο αυστηρά σε σχέση με τα shows του JJ που γενικά είναι στο απυρόβλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν νομίζω ότι το Lost είναι στο απυρόβλητο. Όπως είπε και ο Tyler "το έχω λατρέψει, το έχω μισήσει, το έχω κοροϊδέψει, το έχω θαυμάσει, έχω ακόμα και αδιαφορήσει".

    Όταν πλασάρεις μια σειρά με την ατάκα: "from the network that brought you LOST" και βάζεις και δύο ηθοποιούς από το Lost και έχεις και τα flashes στο μέλλον και στο παρελθόν και μπλέκεις το scifi με το δράμα… ε να μην το κρίνεις αυστηρά; Εγώ το είπα και πιο πάνω ότι δεν τη βρίσκω άσχημη σειρά αλλά σίγουρα θα περίμενα κάτι καλύτερο και όχι να μου σερβίρουν μια δοκιμασμένη συνταγή κακώς εκτελεσμένη. Εκεί αρχίζεις και αναρωτιέσαι πως δημιουργήθηκε αυτή η σειρά. Με τι κριτήρια; Καλής τηλεόρασης (και επικερδής) ή αρπαχτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εστω και καθυστερημενα, βρηκα σε ενα ομορφο τορρεντ τους 2 κυκλους του sarah connor chronicles γιατι 1 επεισοδιο sci-fi τη βδομαδα δεν φτανει

    αν καποιος αλλος εδω 8ελει το link για να κατεβασει ανετα κ γρηγορα τους 2 κυκλους ας αφησει μηνυμα εδω



    46+2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που το Dollhouse πάει Δεκέμβρη και το Lost καθυστερεί οι hot lesbians του 5ου επεισοδίου με κάνουν να γίνομαι πιο πιστός θεατής της σειρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "In Treatment" will be back next year!!!

    οκ λιγο "οφ τοπικ" αλλα εχω πεταξει τη σκουφια μου απο χαρα κι ειπα να το μοιραστουμε :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ontws exeis dikio...opoios k na skotothei sto flashforward den nomizw na stenaxwrithei k kaneis... alla to vlepw k tha sunexisw na to vlepw mallon... opos k to LOST vevaia !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Good day !.
    You may , perhaps very interested to know how one can collect a huge starting capital .
    There is no need to invest much at first. You may commense to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

    AimTrust is what you haven`t ever dreamt of such a chance to become rich
    The company represents an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

    It is based in Panama with offices everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
    Do you want to become an affluent person?
    That`s your chance That`s what you really need!

    I feel good, I started to take up real money with the help of this company,
    and I invite you to do the same. It`s all about how to choose a correct partner utilizes your funds in a right way - that`s the AimTrust!.
    I take now up to 2G every day, and my first deposit was 1 grand only!
    It`s easy to get involved , just click this link http://ozilokeso.o-f.com/vucode.html
    and go! Let`s take this option together to become rich

    ΑπάντησηΔιαγραφή