California, here we come



Μετά την ολοκλήρωση της 20άδας των '00s (που πήρε όλο το Φλεβάρη και κάτι ψηλά του Μάρτη, και προς πολύ μεγάλη μου χαρά συγκέντρωσε μερικές εκατοντάδες σχόλια και ωραίες συζητήσεις για μερικές από τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας) ήθελα εξαρχής να βγάλω κολλητά τρία ακόμα σχετικά posts, ένα για το Dr. Horrible που είναι μια κατηγορία μόνο του, για το Lost που παραμένει το φαινόμενο της δεκαετίας, και κάτι για το οποίο είχε γίνει και σχετικό request, μια ευκαιρία να μιλήσουμε για τις χειρότερες σειρές της δεκαετίας, με όποια κριτήρια θέλει ο καθένας να χρησιμοποιήσει.

Τα ανέβασα όλα εν τάχει, καθώς και μερικά ακόμα ποστ (για Community, Survivor και Buffy Season 8) στα οποία ήθελα να αναφερθώ, και ελπίζω όλα αυτά μαζί να αποζημιώσουν για την σιωπηλή εβδομάδα που θα ακολουθήσει. Λόγω ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, το blog θα ανανεωθεί ξανά το επόμενο weekend, εκτός κι να κάπως, κάπου, βρω το χρόνο να δω και να ανεβάσω τίποτα για το Lost (χλωμό πάντως το κόβω), ή έστω για να πανηγυρίσω τη νίκη της Bigelow που θα συμβαίνει ενώ εγώ είμαι στον αέρα.

Θα μπαίνω για σχόλια, αλλά για την ώρα σας αφήνω και ανανεώνω για την επόμενη βδομάδα. Behave!

.

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sorry για το άσχετο, αλλά δεν θα άντεχα: "Don't become a cocky banana?", what the fuck? Γέλασα με την ψυχή μου.

    Idol by the way.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ρε tyler επρεπε να σε φανε οι ξενιτιες για να σταυρώσουμε ενα πραγματικά καλο επεισόδιο των "χαμένων"; δεν καθέσαι 2 μηνάκια ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nai, epeidi tha me xalage, hohoho.

    Twra exw kanei stasi Zyrixi, to brady tha eimai pisw me polli oreksi kai katholou xrono gia na kanw to catch-up tis bdomadas. Ki exw kai ta oscars na dw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο λαός θέλει post για Pacific. Δέος.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βεβαίως, βεβαίως. Το κατάστημα επιστρέφει σε λειτουργία από αύριο αφού ξεπέρασε και το jet lag του και τα πιεστικά deadlines του, οπότε Pacific θα έρθει υπολογίζω προς Πέμπτη μεριά. Αλλά πρώτες εντυπώσεις όποιος θέλει, ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή