To Lost σε τελική ευθεία


Από σήμερα αλλάζουμε ταχύτητα. Ναι μεν το Lost θεωρώ πως φέτος υπέφερε και είχε ίσως και τη χειρότερη από τις 6 σεζόν του (μέτριο γράψιμο, οι συγγραφείς θυμήθηκαν τελευταία στιγμή ότι η ιστορία τους πρέπει να έχει δραματική λύση, η δομή της σεζόν ήταν λάθος), αλλά καθώς όλα τα πιόνια είναι -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- στη θέση τους, και μπαίνουμε στο τελικό σερί 4 επεισοδίων από την επόμενη βδομάδα (με focus σε χαρακτήρες σαν τα δίδυμα Jack/Locke, Jacob/MiB και φυσικά το ίδιο το φινάλε), οι ενστάσεις καταγράφονται και μπαίνουν σε ένα ντουλάπι.

Για να γιορτάσουμε την τελική ευθεία, τσεκάρετέ
αυτή την απίστευτη συλλογή (η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη) με μινιμαλιστικά πόστερς για κάθε ένα επεισόδιο Lost. Όταν θα φτάσει (στο μέλλον, όχι σε ένα μήνα) η ώρα για μια ψύχραιμη εκτίμηση όλης της σειράς, ξέρω τι εικόνες θα συνοδεύουν το episode guide.

Μέχρι την επόμενη βδομάδα, λοιπόν, παίρνουμε λίγες μέρες για να αφήσουμε τα πάντα να ηρεμήσουν μέσα μας, και να σκεφτούμε πιο καθαρά ποιες είναι οι προσδοκίες μας από το τέλος του Lost. You guys, 4 επεισόδια μείνανε.

.

11 σχόλια:

  1. εεεε.... να πεθάνει η Πέννυ στο τέλος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω φτάσει σε σημείο να την κράζω, γιατί απλά και ξεκάθαρα δεν είναι αυτή που ήταν. Όχι σαν τους γραφικούς που την κράζουν για να ξεχωρίζουν.

    Παρ' όλα αυτά, ήταν μέσα στις 2-3 σειρές που με έβαλε στο κλίμα να την ψάξω λίγο παραπάνω. Και είναι και ένας μικρός λόγος που έχω αγαπήσει τις σειρές και τις βλέπω με άλλο μάτι.

    Την εκτιμώ, είναι αυτή που είναι και περιμένω μόνο να κλείσει όπως άρχισε. Με δέος και την αγάπη των δημιουργών για την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται πάντως πως οι δημιουργοί προσπαθούν να χαμηλώσουν τις εκτοξευμένες προσδοκίες των φαν, οι οποίοι ζουν επί 6 χρόνια το μαρτύριο περιμένωντας τη λύτρωση του "the end".
    Είναι τόσο υψηλές που κατά τη γνώμη μου είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν.

    Δεν συμερίζομαι το κράξιμο γιατί η σειρά από την αρχή είχε κατά καιρούς εμφανίσει όλες τις αδυναμίες της φετινής σεζόν.

    Εγώ πάντως μετά το ναό είμαι αρκετά ικανοποιημένος, αλλά το στοίχημα της σεζόν είναι τα 4 αυτά επεισόδια. Θέλω πολλές ανατροπές, κι άλλο Φάραντει και Ελοίζ, τέλος στις πλοκές-φίλερς και ο candidate να μην είναι η προφανής επιλογή - Τζακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία τα ποστεράκια, αλλά το artwork δεν ταιριάζει στο Lost.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. check out και το άρθρο στο wired:

    http://www.wired.com/magazine/2010/04/ff_lost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επική η φωτό του wired. RTed now!
    και τι περίεργο, θυμίζει τον πίνακα που φτιάχνει ο Joseph Fiennes στο flashforward...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχει παντως αρκετα spoilerακια η εικονα του Wired! Κατω απο το 615 εχει ενα ονομα που τελειωνει σε -fy. Λετε να ειναι το ονομα του M.I.B.?? Δεν ασχολουμαι περαιτερω καθως ειμαι spoiler-free :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν, κάτι που μόλις θυμήθηκα..
    Ο Desmond όταν πρωτοφτάνει στο νησί τον κοίταγαν για ραδιενέργεια και τον πήγαν στο σημείο όπου οι Oceanics έριξαν την βόμβα όταν πήγαν πίσω στο 77.. Το οποίο σημείο προκάλεσε την πτώση.. μήπως all of this has happened before and it will happen again?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίζει πολύ να δούμε κάποια παραλλαγή αυτού του σεναρίου τελικά. Μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pos ginetai na teleiwnei idi i seira se 4 episodeia? den kserw ti expectations eixa alla den exoun ekplirwthei... exoun dwthei entelws epifaneiaka revelations enw elpiza ews tora na eixame labei pio polla stoixeia gia... ta panta.

    im just saying... to finale better be MIND-FUCKING-BLOWING-AWESOME-TWISTY epeidi an aplws pethanoun oloi, i anatinaxtei to nisi, i meinoun happily ever after sto nisi i epileksei i kate epitelous poio poutso protima i mouaxaxaxa ksefugei o flocke/blocke/smocke sto kosmo i whatever. otidipote aploustero se sxediasmo apo to time loop theory tha me ksenerwsei apisteyta :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή