ABC 2010-2011


Τι θα βλέπουμε του χρόνου στο ABC; Ό,τι βλέπαμε και φέτος, συν έναν Michael Chiklis. Για περισσότερα κάνε κλικ.


Στα γρήγορα, γιατί είναι και το πιο αδιάφορο πρόγραμμα, βασικά ό,τι ξέραμε πέρσι, όπου το ξέραμε, συν μια-δυο ενδιαφέρουσες προσθήκες.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Dancing + Castle. Άσχημη κουβέντα για τηλεοπτική νύχτα που περιλαμβάνει τον Nathan Fillion δε θα πω ποτέ μου.

ΤΡΙΤΗ
Στο φρέσκο αστυνομικό δράμα Detroit 1-8-7, o Michael Imperioli είναι, εμ, αστυνομικός. Δεν με βλέπω να ενδιαφέρομαι. Το άλλο νέο entry της βραδιάς είναι κι εκεί που εστιάζεται το ενδιαφέρον του προγράμματος, με το No Ordinary Family του Greg -Everwood, Brothers & Sisters- Berlanti. Το οποίο είναι βασικά μια περισσότερο urban και λιγότερο cosmic εκδοχή του Fantastic Four, με τον Michael Chiklis σε ένα ρόλο που δε θα είναι ο Vic Mackey (και άντε τώρα να μη σου φαίνεται περίεργο) και την Julie Benz σε ένα ρόλο που θα είναι η γνωστή hot Julie Benz και αυτό προσωπικά μου αρκεί. (Και η Autumn Reeser! Μου αρκεί και η Autumn Reeser!)

ΤΕΤΑΡΤΗ
Το comedy line-up μένει αναλλοίωτο (και, επειδή συζητιόταν το θέμα, το Cougar Town κρατάει τον τίτλο του) και στην ουρά της νύχτας έρχεται να προστεθεί το νέο συναρπαστικό προϊόν του Εργοστασίου Bruckheimer με τίτλο The Whole Truth. Βασικά ένα απλό δικαστικό procedural με gimmick το ότι κάθε υπόθεση παρουσιάζεται κι από τις δύο πλευρές, κατήγορου και υπεράσπισης, και στο τέλος μαθαίνουμε ποιος είχε δίκιο. Έχει παγοκόφτη κάτω από το κρεβάτι ή μήπως δεν έχει παγοκόφτη κάτω από το κρεβάτι; Αυτό θα είναι το ερώτημα, βδομάδα μετά τη βδομάδα. Pass.

ΠΕΜΠΤΗ
Το ζευγάρι Grey's/Private Practice μένει ως έχει, αλλά τη νύχτα θα ανοίγει το νέο δράμα My Generation, το οποίο για μισό λεπτάκι, έχει περάσει απαρατήρητο αλλά μπορεί να γαμάει. Όχι επειδή ψιλοσαπουνέ dramedy σε στυλ faux-documentary τύπου Office ή ξέρωγώ quarterlife., αλλά επειδή έρχεται από τον Noah Hawley, δημιουργό των Unusuals.
ΠΟΥ ΓΑΜΑΓΑΝΕ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Desperate Housewiuves, Brothers & Sisters, Yawn.

Midseason: Οι δύο κυριότερες σειρές που το ABC φυλάει για να έχει, είναι το Mr. Sunshine, μια κωμωδία με τον Matthew Perry που πάντα μου αρέσει να βλέπω να επιστρέφει στην τηλεόραση, και το Off the Map, τη νέα σαπουνόπερα της Shonda Rhimes, που μας ενδιαφέρει πρώτον επειδή είναι της Shonda Rhimes (ό,τι και να λέμε, ό,τι και να γίνεται, still a fan) και δεύτερον επειδή πρωταγωνιστεί και η Caroline Dhavernas των Wonderfalls.

.

2 σχόλια:

  1. Tzes said:
    Modern Family και V δεν βλέπω πουθενά.....

    Μονη μου ελπίδα για τη νέα Season είναι το HBO???
    Aν και το πρόγραμμα του CBS δείχνει ενδιαφεροντα στοιχεία, δε νομίζω.
    Τώρα θα μου πείς χωρίς Whedon και Sci-fi drama τι μένει 2-3 κωμωδίες κ ο j.j......
    Γιατί δεν με ψήνει καθόλου το 2010-2011???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Modern Family μένει στη θέση του τις Τετάρτες, το V το κρατάνε για midseason και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή