True Blood : I Got a Right to Sing the Blues


Γίνεται καλύτερο και καλύτερο. Και πιο αηδιαστικό επίσης. Και awesome.


Χμ, για να δούμε, από πού να ξεκινήσουμε αυτή τη βδομ-- α ναι, από την Tara που ΕΛΙΩΣΕ ΤΟΝ FRANKLIN ME ENA ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΡΟΠΑΛΟ. Γενικά αυτό το storyline έχει εξελιχθεί πολύ πιο απολαυστικά από όσο περιμένω πάντα από αντίστοιχες φαεινές ιδέες, βλέπε Starbuck με Leoben στο Battlestar Galactica, το οποίο ήταν creepy αλλά βαρετό. Συνήθως όλα αυτά τα αντίστοιχα είναι βαρετά, αλλά εδώ δεν σε παίρνει να διαμαρτυρηθείς όταν η Tara σηκώνει κομμάτια λαιμού πάνω στην faux-κάβλα της ή κόβει από την Franklin την μία από τις τρεις διαστάσεις του προσπαθώντας να ξεφύγει από τα δεσμά του.

Οπότε ναι, πάει αυτό. Παραδίπλα ο Erik παίζει με τον Talbot τη στιγμή που η Sookie είναι στο κτίριο (η μίμησή της του Erik ήταν ανεκτίμητο κομμάτι κωμωδίας) και η Lorena βασανίζει με αίματα στα μάτια την αιώνιά της αγάπη, τον Bill, ενώ η Tara βρήκε έναν αδέσποτο λυκάνθρωπο που ήρθε στο ρόλο του ιππικού για την Sookeh. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Talbot γυρνάει στο κάστρο ξεστομίζοντας ελληνικές κατάρες - "Έχασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου μαζί σου. Αλλά δε φταίει κανάς άλλος. Θα φύγω, θα φύγω!"

Γενικά ωραία περνάμε εκεί στο κάστρο του βασιλιά, και τώρα που όλοι τριγυρνούν ελεύθεροι έχει να γίνει της κακομοίρας.

Αλλού, ο Sam και η οικογένειά του-- όχι, εντάξει, αστειεύομαι.

Ο Lafayette όμως φτάνει αρκετά κοντά στην απόλυτη ευτυχία. Ο γκόμενος που τσίμπησε παραέμοιαζε τέλειος για να είναι αληθινός. Και, χμ, για περίμενε, αληθινότατος ήταν. Αλλά τσίνησε όταν έμαθε πως ο αγαπημένος μας drug dealer είναι, εμ, drug dealer. Να μια λεπτομέρεια που ίσως ήταν σοφό να έχει έρθει στην επιφάνεια λίγο νωρίτερα και με λιγότερο απότομο τρόπο.

Όλως περιέργως όμως, σε ένα επεισόδιο που διέθετε σκισίματα σάρκας, απέθαντα βασανιστήρια και λιωσίματα με ρόπαλα, το αγαπημένο μου κομμάτι εξελίχθηκε πάλι στο diner του Sam, όπου η δυναμική της Arlene με την Jessica είναι κωμικός χρυσός. Τα κατά λάθος δόντια της Jessica με είχαν να χαχανίζω για ώρα, και η ανατροπή με την Baby Vamp να καθαρίζει την ενοχλητική θείτσα στις τουαλέτες, ήρθε κι έδεσε το γλυκό.

Έχω μια αρρωστημένη υποψία ότι ο Alan Ball σκοπεύει να αφήσει να την Jessica να περάσει όλη τη σεζόν στο diner χωρίς να κάνει τίποτα άλλο. Παρά να μας δίνει κάθε βδομάδα ένα μικρό spin-off sitcom χαριτωμένα άβολων καταστάσεων, σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το sexy, fun και τρομερά αηδιαστικό μακελειό που συμβαίνει στα πέριξ του βασιλέως.

Ο οποίος btw έκανε επιτέλους την μεγάλη κίνηση και ζήτησε από την αγαπημένη του βασίλισσα να τον παντρευτεί, δίχως να της αφήνει ουσιαστικά άλλη επιλογή. Έτσι κάνουν οι άντρες- ο βασιλιάς έφερε σε νέα διάσταση το "I won't take no for an answer."

Όπως είπαμε: F u n.


.

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι εκτός του ότι ο Lafayette είναι εκπληκτικά βαρετός φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρσι ήταν ακόμα πιο απελπιστική η κατάσταση πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. talbot,ellhn 8eos.pe8ainw me to vlemma tou otan koitazei patwma,tavani.perimena na akousw ena malaka alla de mou kane th xarh!maybe next time.
    franklin!!!o xarakthras aftos exei swsei ta teleftaia epeisodia (btw to starbuck/leoben htan vareto mono pros to telos.eixe para poly kales stigmes,alla opws ola sto galactica 3efoufskwse sto telos!)
    elpizw na ekmetalleftoun akoma perissotero th jessika.
    oikogeneia sam:synexizei na einai apeira vareth.why can't they all just die already?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ λίγα σχόλια, προσωπικά αυτό το επεισόδιο το βρήκα σούπερ εξαιρετικό.

    Praise it, bitches!

    ΑπάντησηΔιαγραφή