WhedonWatch: Avengers Assemble

(φωτογραφία από @Crazy4ComicCon)

Σε περίπτωση που χάσατε την ανακοίνωση χθες το βράδυ ή την σύνδεσή σας στο ίντερνετ τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ο Joss Whedon θα είναι ο σκηνοθέτης των Avengers που έρχονται το καλοκαίρι του 2012. (Ε, και μετά ας τελειώσει κι ο κόσμος, δε γαμιέται.)


Η μη-επίσημη επίσημη ανακοίνωση ήρθε από τον ίδιο τον Whedon χθες στο Comic-Con του San Diego, όπου μοιράστηκε ένα panel του EW με τον άλλο μεγάλο geek TV auteur, JJ Abrams. Αφού αστειεύτηκε πως η Marvel μάλλον δεν έχει χρήματα για να βγάλει η ίδια ένα δελτίο τύπου να το ανακοινώσει,
μας είπε και κάτι που δεν ξέραμε, ότι δηλαδή γράφει outline του σεναρίου εκ του μηδενός. Το μόνο πράγμα πιο τέλειο από τον Whedon να σκηνοθετεί τους Avengers, είναι ο Whedon να τους γράφει κιόλας.

To status των υπολοίπων projects είναι ότι το μεν Cabin in the Woods την έχει ψιλοπατήσει- μπλέχτηκε στη διαδικασία μετατροπής σε 3-D προφανώς αντίθετα με τις επιθυμίες των Whedon και Goddard, και τώρα περιμένει να βγει η MGM από το οικονομικό της χάος. Ενώ το Dr. Horrible σίκουελ ως ιδέα υπάρχει αλλά "περιμένουμε". Τέλος, υπάρχει ένα
ακαθόριστο web thingie που επρόκειτο να κάνει με τον Warren Ellis, αλλά θα καθυστερήσει, oh, δύο χρόνια λόγω του Avengers.


Μερικά ακόμα highlights, μια ευγενική χορηγία του @whedonesque:

1 | 2 | 3 | 4 | 5
6 | 7 | 8 | 9 | 10
11 | 12 | 13 | 14
15 | 16 | 17

.

7 σχόλια:

  1. τηλεόραση θα κάνει?? και όχι στο γαμημένο το fox!!!!
    είναι ο μονος λόγος που θα κάτσω να δω το Avengers.
    αν και η tv του πάει περισσότερο μιας έχει χρόνο.
    θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο πάνελ επιτέλους παραδέχτηκε, καθώς μίλαγε για την ιδιαιτερότητα του WB που δεν πρόκειται να ξαναϋπάρξει, ότι έχει μια περισσότερο cable mentality. Προσωπικά πιστεύω πως στα επόμενα δύο χρόνια δε θα κάνει τίποτα στην τηλεόραση, αλλά επειδή ΑΥΤΟ του αρέσει να κάνει στην πραγματικότητα, όταν ξεμπερδέψει με το Avengers θα θελήσει να ξαναπεί μια serialized ιστορία. Και θα το κάνει στο ΗΒΟ ή στο FX.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ δεν ήμουν και τόσο πωρωμένος με τον Whedon να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία των Avengers - θα προτιμούσα πχ να έκανε το project με τον Ellis - η είδηση πως θα επιβάλλει τον Fillion σαν Ant Man μου αλλάζει την γνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα, πες την αληθεια.

    αν γραψει ο τζος κανα ντοκτορ χου θα πνιγεις στο ιδιο σου το σπερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, για Avengers επί της ουσίας κι εγώ δεν είναι ότι σκίζω καμιά κάλτσα, απλά περισσότερο ενθουσιάζομαι επειδή θα του δώσει όνομα με μεγαλύτερη βαρύτητα στη βιομηχανία. Όταν πάει να κάνει σειρά σε καλωδιακή δε θα είναι πλέον απλώς "o Whedon των λίγων πωρωμένων φανατικών", θα είναι "ο Whedon των Avengers, της 7ης μεγαλύτερης ταινίας ever" πχ.

    Επίσης ναι, οτιδήποτε πάει να κάνει τον Fillion μεγαλύτερο star είναι ένα πράγμα που το θέλουμε και το αγαπάμε.

    Το άλλο περί Doctor Who δεν το σχολιάζω. Είστε προβοκάτορας κύριέ μου.

    (Που θα πει, φυσικά και θα πνιγόμουν εκεί που λες :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μερικές ώρες μετά ο Fillion διέψευδε πως θα είναι ο Ant Man. Πφφφ. Απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως εγώ δεν έχω ξενερώσει με την αντικατάσταση του Norton. Έτσι κι αλλιώς εκείνη η ταινία μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν γυρίστηκε ποτέ, και έτσι κι αλλιώς ο Norton είναι καλός όταν θέλει, αλλά όταν βαριέται, ΒΑΡΙΕΤΑΙ. Καλύτερα Ruffalo, νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή