Μνηστήρες του τίτλου, λάβετε θέσεις: To Breaking Bad παίρνει ένα χρόνο ρεπό.


Τι σημαίνει αυτό για σένα, φίλε θεατή; Τίποτα, θα περιμένεις απλά λίγο παραπάνω για να το δεις. (Σύμφωνα με το AMC, η 4η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2011.) Τι σημαίνει όμως για 10 από τους καλύτερους τηλεοπτικούς ηθοποιούς;

ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Διότι χάρη στο gap year του Breaking Bad, αυτός ο παλιο-Bryan Cranston, o Sergey Bubka της ανδρικής ερμηνείας, χάνει την επόμενη Ολυμπιάδα, τα Emmys του 2010 δηλαδή. Ποιος καλός συνάδελφος θα πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά τώρα που ο νικητής των δύο τελευταίων διοργανώσεων θα μείνει εκτός;

Τι αποδόσεις θα έδινε ο William Hill;

Πέρνα μετά το άλμα: Προβλέπουμε τα Emmys του 2010 πριν καν απονεμηθούν εκείνα του 2009. Με μια πρώτη ματιά στις απολύτως ακριβείς προβλέψεις μας, θα διαπιστώσεις ότι αν το Luck του ΗΒΟ παιχτεί μες στη σεζόν, η 5άδα είναι ήδη κλεισμένη (όπως και ο νικητής). Αλλιώς έχουμε 6 ηθοποιούς για μία θέση, και 3-4 για τη νίκη.

~-~

Michael C. Hall (Dexter)
Γιατί ναι: Χάρη στο Six Feet Under και το Dexter βρίσκεται αδιάκοπα εδώ και μια δεκαετία στην πρώτη γραμμή σπουδαίων ερμηνευτών της τηλεόρασης.
Γιατί όχι: Χάρη στην σταθερά εξαιρετική δουλειά του ως Dexter αλλά και στη συμπάθεια που έχει κερδίσει λόγω της περιπέτειας με την υγεία του, πιθανολογώ πως θα κερδίσει από φέτος τον Cranston. Και άρα του χρόνου τέτοια εποχή οι ψηφοφόροι δε θα νιώθουν πως του χρωστάνε τίποτα.
Απόδοση: 15/3


Jon Hamm (Mad Men)
Γιατί ναι: Είναι το πρόσωπο της πιο πολυβραβευμένης, πολυγραμμένης και πολυσυζητημένης σειράς των τελευταίων 5 χρόνων.
Γιατί όχι: Δύο περιπτώσεις μόνο να το χάσει. O Hall να μην κερδίσει ούτε και φέτος (δηλαδή να κάνει θριπίτ ο Cranston) ή το ΗΒΟ να προγραμματίσει το Luck μες στη σεζόν.
Απόδοση: 11/4


Steve Buscemi (Boardwalk Empire)
Γιατί ναι: Παίζει στη σειρά που ήδη ξέρουμε όλοι ότι θα απαγορεύεται να μη σου αρέσει. Και είναι μεγάλο όνομα όσο και cult αγάπη.
Γιατί όχι: Αν το πάρεις από πλευράς ονόματος, χάνει από τον Hoffman. Αν το πάρεις από πλευράς βαρύτητας σειράς, χάνει από το Mad Men.
Απόδοση: 15/2


Hugh Laurie (House)
Γιατί ναι: O μόνος πρωταγωνιστής σειράς με mass audience. Όλοι οι άλλοι θα είναι από καλωδιακά κανάλια. Και παρά την αναγνώρισή του ως σπουδαίος ερμηνευτής, δεν έχει κερδίσει Emmy.
Γιατί όχι: Πέρασε η περίοδος που θα μπορούσε να το κερδίσει, έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν σειρά οι επόμενοι.
Απόδοση: 10/1


Dustin Hoffman (Luck)
Γιατί ναι: Είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει περάσει ποτέ στη μικρή οθόνη. Που θα απαγγέλει την ποίηση του David Milch. Και θα τον σκηνοθετήσει ο Michael Mann. Δεν υπάρχει καν λόγος να το συζητάμε.
Γιατί όχι: Όχι, υπάρχει. Η μόνη περίπτωση στην οποία ο Hoffman δεν κερδίζει του χρόνου το Emmy, είναι να μην δείξει το HBO τη σειρά μέχρι τον Μάιο. (Δεν υπάρχει ακόμα air date.) Αν παιχτεί ως τότε, τα πράγματα είναι απλά:
Απόδοση: 100/99*

(*Παίχτε όσο προλαβαίνετε. Από μέρα σε μέρα κλειδώνει το στοίχημα και δεν δίνει απόδοση.)


Jimmy Smits (Outlaw)
Γιατί ναι: Είναι ο Jimmy Smits, άρα ξέρεις ότι θα είναι φοβερός σε ό,τι κάνει. Και τον αγαπάει ακόμα η Ακαδημία.
Γιατί όχι: Αν η σειρά περάσει και δεν αγγίξει (το πιθανότερο, μεταξύ μας), ο Smits θα δει όσες διακρίσεις είδε και για το Cane. Μηδέν.
Απόδοση: 40/1


Alexander Skarsgård (True Blood)
Γιατί ναι: Γελάτε, γελάτε. Αλλά η μισή Ακαδημία είναι γυναίκες ψηφοφόροι, και το True Blood το #1 show της καλωδιακής τηλεόρασης. (Δηλαδή όλων των σειρών που θα μονοπωλήσουν τα βραβεία.)
Γιατί όχι: Δεν είναι αρκετά πρωταγωνιστής.
Απόδοση: 65/3


Kyle Chandler (Friday Night Lights)
Γιατί ναι: Ώστε να αναγνωριστεί η εξαιρετική δουλειά ενός εξαιρετικού ηθοποιού σε μια εξαιρετική σειρά, στην τελευταία της σεζόν.
Γιατί όχι: Ο ρόλος ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα αβανταδόρικος- γι'αυτό και τον λατρεύω. Αλλά με βλέμματα, βραβεία δεν κερδίζεις.
Απόδοση: 40/3


Michael Chiklis (No Ordinary Family)
Γιατί ναι: Έχει κερδίσει στο παρελθόν.
Γιατί όχι: Μετά όμως από τη μία του νίκη (για την πρώτη σεζόν του Shield), η Ακαδημία συμπεριφέρθηκε σα να ήθελε να ξεχάσει ότι τον βράβευσε. Κι επίσης, το No Ordinary Family θα είναι βλακεία κατά πάσα πιθανότητα.
Απόδοση: 50/1


Andrew Lincoln (The Walking Dead) / James Badge Dale (Rubicon)
Γιατί ναι: Αν η Ακαδημία θελήσει να δώσει τη θέση του Cranston σε ένα άλλο παλικάρι του AMC, έχει δύο καλές σειρές από τις οποίες μπορεί να διαλέξει.
Γιατί όχι: To Rubicon θα το έχουν ξεχάσει οι πάντες όταν βγαίνουν οι υποψηφιότητες και παραείναι χαμηλών τόνων για να κερδίσει οτιδήποτε για το καστ του, ενώ το Walking Dead θα είναι ένα sci-fi όπου τα visuals θα κλέψουν την παράσταση από το καστ.
Απόδοση: 35/1


Πού είναι ένας James Spader όταν τον χρειάζεσαι, ε;

.

12 σχόλια:

  1. Boardwalk Empire
    Luck
    Dexter
    Supernatural

    Θα την παλεψουμε....Besides,what can you do but wait?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ φέτος θα βάλω δέκα τάλαρα στον Hugh Laurie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι ρε γμτ… δεν ήξερα πως βγαίνει εκτός υποψηφιοτήτων για τα επόμενα Emmys!!!

    1.Προσωπικά ο Michael C. Hall δεν με εντυπωσίασε ποτέ στο Dexter (SFU δεν έχω δει). Τον θεωρώ απλά καλό... τον Cranston π.χ. δεν τον φτάνει με τίποτα (ναι, κατά τη γνώμη μου πάντα).

    2."Αν το πάρεις από πλευράς βαρύτητας σειράς, χάνει από το Mad Men"

    Αυτό προφανώς το λες επειδή είναι ήδη καταξιωμένη σειρά το Mad Men (καλώς ή κακώς δεν το βλέπω)… Γιατί από τα trailers δεν φαίνεται να υστερεί σε κάτι το Boardwalk Empire…

    3. Κι αν τελικά δεν δέσει το γλυκό (βλ. Luck) παρά τα εξαιρετικά υλικά του; Πάντα υπάρχει έστω και μία απειροελάχιστη πιθανότητα. :p

    4. Ο Alexander Skarsgård εκτός του ότι δεν είναι αρκετά πρωταγωνιστής, δεν είναι και ηθοποιάρα (όχι πως είναι κακός βέβαια)…

    5. Το No Ordinary Family είναι πολύ μικρό για τον Chiklis ρε γμτ!!! Για μένα είναι ο καλύτερος ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει ποτέ σε σειρά κι ας έχει βραβευθεί μόλις 1 φορά!!! Αλήθεια γιατί του συμπεριφέρθηκε τόσο άδικα η Ακαδημία; Ο άνθρωπος κάθε χρόνο ήταν και πιο τέλειος (στο τέλος ξεπέρασε και την τελειότητα). Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να βραβεύεται κάθε 2η χρονιά (ενδιάμεσα ο Sutherland:p).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re ase ta stoixhmata k pes mas,pws 8a perimenoume toso kairo xwris breaking bad? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να φανταστώ ότι το αντίστοιχο βραβείο στη γυναικεία κατηγορία είναι από τώρα προορισμένο για την Κάθι Μπέιτς, πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Ντέιβιντ Κέλι; Από δικηγορίνα σε δικηγορίνα θα πηγαίνει αυτό το βραβείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @bauer24 για τον Chicklis έχεις πολλά δίκια, αλλά τα emmy δν αγνοούσαν απλά αυτόν αλλά το Shield στο συνολό του. Το βράβευσαν στην πρώτη σεζόν που ήταν απλά ένα πολύ καλό cop show και στη συνέχεια που έγινε ΤΟ αριστούργημα το αγνόησαν. Εδώ δν έδωσαν καν μια υποψηφιότητα στον Goggins τότε ενώ παράληλα βρ'αβευαν τον Γουίλιαμ Σάτνερ. Εμμυ είναι αυτά.

    Τώρα για τον Cranston αν και για μένα δν συγκρίνεται με κάνεναν ηθοποίο αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση δν με πειράζει να το χάσει. Έχει πάρει 2, δν χάλασε κ ο κόσμος να το πάρει και κάνας άλλος.

    Για το Broadwalk Empire ήδη είχα υψηλές προσδοκίες απ το τρέιλερ, άλλα πλέον τελειώνω σοπράνος κ βλέποντας τι επεισοδιάρες έχει γράψει ο Winter είναι χαλαρά η πιο πολυαναμενόμενη σειρά για φέτος.

    Επίσης πόσο άτυχος παίζει να είναι ο Hamm; Δίνει εξαιρετική ερμηνεία σε μια χιλιοβραβευμένη απ τα emmy σειρά αλλά ο ίδιος δν το κόβω να το παίρνει το ρημάδι ποτέ. Τα πρώτα 2 χρόνια έπεσε πάνω στον τιτάνα Κράνστον, φέτος θα πέσει πάνω στο "βραβείο συνολικής καριέρας και συμπόνιας" του Hall και από του χρόνου θα έχει αντίπαλο ένα από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς ηθοποιούς όλων των εποχών. Poor Hamm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Joel εννοείται πως αγνοούσαν το The Shield στο σύνολό του, απλά αναφέρθηκα αποκλειστικά στον Chiklis γιατί το θέμα της ανάρτησης είναι οι πρωταγωνιστές... Μιας και ανέφερες όμως και τον μοναδικό Goggins (ένα κλικ πιο κάτω απ΄τον Chiklis)... η Ακαδημία τον αδίκησε και φέτος... Τελείως unJustified φυσικά!!!

    Τώρα για τον Cranston αν και για μένα δν συγκρίνεται με κάνεναν ηθοποίο αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση δν με πειράζει να το χάσει. Έχει πάρει 2, δν χάλασε κ ο κόσμος να το πάρει και κάνας άλλος.

    Διαφωνώ! Αν κάποιος το αξίζει πραγματικά, ας το παίρνει και για 240 χρόνια... :p ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Bubka? BUBKA?!



    Το πολ ειναι χωρίς λόγο ύπαρξης, αφου ο χοφμαν θα παιξει μιλτς μεσω μανν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν κάποιος το αξίζει πραγματικά, ας το παίρνει και για 240 χρόνια...
    Γιατί όμως; Ο Cranston δηλαδή ήδη ξέει ότι είναι γαμάτος, εμείς το ξέρουμε, έχει δύο βραβεία (ίσως πάρει και τρίτο), γιατί να πάρει κι άλλο και να μην αναγνωριστεί ο όποιος Jon Hamm που έχει κάνει επίσης θαυμάσια δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γεια χαρανταν!!

    Οι πιθανοτητες που δινεις δεν αντιστοιχουν σε αυτα που γραφεις. 100/99 σημαινει οτι διπλασιαζεις τα λεφτα σου.

    Φυσικα εχω παιξει Χοφμαν και Χωλ. :-)

    Παντα φιλικα
    Μακης ο μπουκμεικερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή