Glee: God-awful

Μερικοί λόγοι για τους οποίους βρήκα φριχτό το 'Grilled Cheesus':

Τη στιγμή που συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό θα ήταν Ένα Επεισόδιο Για Τον Θεό, ο αδερφός μου είπε "α, σε μια φάση η μαύρη θα τραγουδάει με την χορωδία της εκκλησίας" και εγώ συμπλήρωσα "και κάποιος θα περάσει κρίση της πίστης του και θα τραγουδήσει το 'Losing My Religion'."

Η mini-me της Barbra τραγούδησε Barbra.

Ο Λ Ο Ι οι χαρακτήρες με έκαναν να θέλω να τους ρίξω κλωτσιές στο στόμα γιατί φέρονταν λες και είναι τόσο ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ κάποιος να μην πιστεύει σε τίποτα. Πραγματικά πού είναι ένας Dawkins όταν τον χρειάζεσαι; (Α, ναι.)

Η μία κοινοτοπία μετά την άλλη.

Οι συγγραφείς έγιναν υπερβολικά aware για το πόσο #WIN είναι η πάνχαζη Brittany και τώρα της δίνουν κουλή ατάκα σαν punchline κάθε μίας σκηνής, έχοντας ως αποτέλεσμα έτσι να χάνει αυτό που την έκανε αστεία. Φανταστείτε πχ σε κάθε act break κάθε επεισοδίου του Office, o Creed να έκανε κάτι creepy/weird.

Ο Artie είναι στην ομάδα football. Δεν έγινε σε αυτό το επεισόδιο, όμως θα είναι πρόβλημα για κάθε επεισόδιο.

Ο Finn, σοβαρά τώρα, είχε crisis of grilled faith όχι επειδή, ξέρεις, έγινε κάτι, αλλά επειδή η Jayma Mays του εξήγησε ότι “γλυκουλάκι, επειδή ξέρω ότι είσαι χαζούλι, άκου να σου εξηγήσω κάτι. Δεν υπάρχει θεός στο τοστ.” Και ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ο άλλος, του γύρισε τούμπα ο κόσμος του.

Επίσης, γιατί δεν υπάρχει θεός στο τοστ, Ryan Murphy; Εσύ πού το ξέρεις;

Αλήθεια τώρα, όταν μπήκε ο Kurt στο δωμάτιο του πατέρα του στο νοσοκομείο και τους βρήκε όλους εκεί από πάνω του να προσεύχονται εναλλάξ ήθελα να ορμήξω στην οθόνη και να τους χαστουκίσω έναν-έναν.

Α, επίσης:


Σούφρωσε ρε λίγο ακόμα τα φρύδια σου, μπορεί και να πιστέψουμε ότι είσαι σε κώμα.

Τέλος, νιώθω ότι έλειπε κάπως από την επιλογή αυτό εδώ το κομμάτι.


.

16 σχόλια:

  1. xaxaxaxa file den paizesai!!!! apo tin arxi pisteuw auti i seira itan far fetched. pleon pernaw olo to story vlepw ta tragoudia kai play tin epomeni seira!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορυφαίο το τελευταίο με τους Κατσιμίχες!
    Εντάξει, τι περίμενες από το Glee; Ακόμη κι αν δέχτηκε να συμμετάσχει ο Whedon, δεν είναι καμιά σπουδαία σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LOL για τα overacting φρύδια. Επίσης, στην πρώτη φωτό η Mercedes κοιμάται. Όλο το επεισόδιο ήταν για πέταμα, αλλά στο Losing my religion τα χρειάστηκα. Και ok, έχουν κάνει μερικές ωραίες διασκευές (το run, joey run δηλαδή) αλλά η εκτέλεση αυτή το κατέστρεψε το τραγούδι, και με τραυμάτισε βαθιά τη fan. Εντελώς missed opportunity βέβαια, στο φινάλε έπρεπε να γίνει το θάμα και να περπατήσει κι ο Artie. BY THE POWER OF PRAYER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη μία δεν έβαλαν Κατσιμιχαίους, από την άλλη δεν έβαλαν τον Artie να περπατήσει... Πφφφ, όλα εμείς θα τα σκεφτόμαστε πια γι'αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γκρινια γκρινια γκρινια

    grilled cheesus ομως ρε φιλε! για αυτό συγχωρώ πολλά! κ για το σόλο του kurt. κ GRILLED CHEESUS! κ στο τελος που ΤΡΩΕΙ τον grilled cheesus, το κομματι τοστ που τελοσπαντων κουβαλά στην τσεπη του για 2 βδομαδες! μεταοντως θα προσευχηθηκε στο θεουλη να τον γλυτωσει απο τις καουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σόλο του Kurt ήταν ξεπατίκωμα της εκτέλεσης του τραγουδιού από το Across the Universe. Δικά τους τραγούδια δεν έχουν, ωραία, καμιά δικιά τους εκτέλεση όμως; Κι εκεί πολλά ζητάμε; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν το πιστεύω ότι έχουμε ξεχάσει το προφανές.

    ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

    GOD. IS A DJ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε νομίζω ότι το Glee πέρσι ήταν τόσο χάλια. Αυτό το επεισόδιο πάντως σίγουρα με έκανε να το σκεφτώ πριν δω το επόμενο. Και το προηγούμενο με τη Britney έχανε. Αν γίνει το ίδιο και με το επόμενο, το ξεγράφω.
    Το χειρότερο ήταν η παρατήρηση ότι η Brittany πλέον γίνεται κλόουν, με αποκορύφωμα (ντρέπομαι που το παραδέχομαι, αλλα ψιλο win) aτάκα: "Looks like a jewish cloud" ίσως στον πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα της σειρας.
    MEGA WIN για god is a DJ και i couldn't agree more για την αντιγραφή από το Across the Universe, μιας μεγαλειώδους ταινίας που θα χουν δει οι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσο συντηρητικές απόψεις σε αυτό το επεισόδιο που μπροστά του το 7th Heaven έμοιαζε με το Boston Legal.
    Τελείως ασύνδετα επεισόδια μεταξύ τους μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν. Λες και κάθε σεναριογράφος δουλεύει κλειδωμένος μόνος του σε ένα δωμάτιο χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και Νίνο φυσικά. και Νίνο έλειπε...
    http://www.youtube.com/watch?v=41jDGTPek5w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνεται πλέον μια κατάσταση τύπου Heroes Tyler. Θα ανεβάζεις ποστ για το Glee και εμείς από κάτω θα θάβουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κακό επεισόδιο..πολύ κακό επεισόδιο..με εκνευρίζει που ο Fin είναι τόσο βλακώδη ηλίθιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. LOL για τη Στανίση!

    Stephanie, πού να έβλεπες και τον live σχολιασμό με τον αδερφό μου. Κανιβαλισμός όσο δεν πάει άλλο. Μόνο το παραπάνω άσμα της Στανίση που δεν τραγουδήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πραγματικά ένα από τα χειρότερα επεισόδια σήριαλ από καταβολής τηλεόρασης. Να καεί παραδειγματικά στην πυρά και να χορέψουμε πάνω στις στάχτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή