TrailerWatch: Episodes

Ποιος να το έλεγε ότι θα ερχόταν η μέρα που θα περίμενα με μια κάποια αγωνία να δω τον Joey σε νέο τηλεοπτικό ρόλο. Αυτόν του εαυτού του. ΟΚ, όχι τον ίδιο τον Joey δηλαδή, αλλά τον Matt LeBlanc. Μόνο που η νέα σειρά του Showtime, Episodes, βασίζεται ακριβώς σε αυτή την αδυναμία όλων μας να σκεφτούμε τον LeBlanc ως οτιδήποτε άλλο πέραν του ενός διάσημου ρόλου του.

Στην πραγματικότητα η ιδέα δεν είναι και φοβερά φρέσκια, έχουμε δει ένα σωρό παραλλαγές του όλου Comeback/Seinfeld φάσματος, αλλά το Episodes έχει μερικά πράγματα να δουλεύουν υπέρ του. Πρώτον, βάζει στο mix τον παράγοντα αγγλική τηλεόραση, καθώς δυο Άγγλοι σεναριογράφοι πουλάνε υποτίθεται τη σειρά τους σε αμερικάνικο δίκτυο, το οποίο τους την κάνει καινούρια. Έξυπνο, και βάζει και μια συνιστώσα Extras/Moving Wallpaper μέσα στο κοκτέιλ. Καλά ως εδώ.

Δεύτερον, ο Matt LeBlanc είναι μάλλον ο διασημότερους από τους ηθοποιούς που έχουν αυτοπαρωδηθεί κατά καιρούς. Κι επίσης αυτό το γκριζάρισμα για κάποιο λόγο νιώθω πως με υποχρεώνει να τον πάρω περισσότερο σοβαρά από όσο το έκανα ποτέ όσο τον έβλεπα στο Friends. Το τρέιλερ μοιάζει γενικά υποσχόμενο και το πεδίο είναι ανοιχτός για τους σεναριογράφους να σαρκάσουν και να καυτηριάσουν ό,τι και όσο τραβάει η ψυχή τους.

Ο μόνος μου προβληματισμός είναι για το ίδιο το Showtime, το κανάλι που μια φορά κι έναν καιρό τόλμησε να πλασαριστεί ως το νέο, βελτιωμένο HBO, για να αποδειχθεί στην πορεία μια τεράστια φούσκα. Με σειρές που είχαν το σοκ και το ακραίο ως αυτοσκοπό, σταμάτησε γρήγορα να αποτελεί ανταγωνισμό ακόμα και για το FX και το AMC, πόσο μάλλον για το ΗΒΟ το original recipe.

Όμως για κάποιο λόγο έχω καλό προαίσθημα πως το Episodes θα γίνει η πρώτη Showtime σειρά που θα γουστάρω πραγματικά από τότε που έκανε πρεμιέρα το Dexter.



.

5 σχόλια:

  1. looks promising! λες να του δώσουμε ευκαιρία ή τα αστεία κ ενδιαφέροντα μέρη του περιορίζονται στο extended trailer; φαντάσου ότι ακόμη δεν έχω πάρει απόφαση να δω (δεν έχω κ χρόνο βέβαια αλλά λέμε τώρα)το Community που μ'έχουν πρήξει όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να του δώσουμε ευκαιρία, να του δώσουμε, όπως να δώσεις κι εσύ στο Community :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και σίγουρα θα του δώσω μια και δυο ευκαιρίες. Μου 'χει λείψει λίγο ο LeBlanc(παρ' όλο που τον πετυχαίνω που και που στο Star :P) και θα 'θελα να τον δω σ' έναν διαφορετικό ρόλο. Μεγάλο συν στη σειρά η Fran απ' το Black Books. Αν είναι αστεία έστω και στο μισό απ' ότι ήταν στο BB θα μου αρκέσει για να δω την πρώτη σεζόν με ευχαριστήση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμενα πάλι μου βγάζει κάτι το εντελώς desperate όλη αυτή η σειρά κ απο τον LeBlanc κ απ το κανάλι.

    Ο LeBlanc απλά δν μπορεί να ξεπεράσει ότι είναι ένας ατάλαντος ηθοποιός που είχε την τύχη να παίξει στο πιο επιτυχυμένο sitcom εδώ κ δεκαετίες. ΟΚ, κ οι άλλοι 5 friends δν έκαναν καμία τρελή καριέρα, αλλά κουτσά στράβα επιπλέουν post-FRIENDS με εξαίρεση τον Schwimmer που κάπου έχει χάθει τα τελευταία χρόνια. Κ ο Joey νομίζει ότι μπορεί κ αυτός. Αλλά όπως απέδειξε το JOEY κ κάποιες θλίβερες κινηματογραφικές του παρουσίες δν μπορεί γτ δν έχει μια στάλα ταλέντο.

    Τα ίδια κ το showtime. Έβγαλε κάποτε ένα weeds κ ένα dexter κ τέρμα. Από κει και πέρα τσόντες με υπόθεση κ μετριότητες π βασίζονται στα big names τους γ να επιπλεύσουν (United States of Tara). Κ φαντάζομαι ο μόνος λόγος που συμφώνησε σ αυτή τη σειρά είναι ότι ακόμα κ άκλαφτη να πάει μπορεί να την μοσχοπουλήσει παγκοσμίως δεδομένης της παγκόσμιας φήμης των FRIENDS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sold!
    και ντάξει παίζει η τύπισσα απ'το Blackbooks, πόσο κακό να'ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή