The Office: Περνάμε τέλεια στη Mykonos!


Πραγματικά, πώς πήρε 7 σεζόν στον Michael Scott μέχρι να υποδυθεί στερεοτυπικά Έλληνα χαρακτήρα;

Το επεισόδιο γενικά το βρήκα πολύ αδύναμο και ελάχιστα αστείο (όπως δηλαδή το τυπικό Office επεισόδιο εδώ και 2-3 χρόνια) αλλά επιμέρους στοιχεία ήταν φοβερά memorable και εν δυνάμει classics.

* Ο Mykonos ήταν φοβερή έμπνευση, από τον ανοιχτό γιακά του πουκαμίσου μέχρι την ιταλική προφορά. Έξτρα πόντοι για την Amy Ryan που έπαιξε το παιχνίδι (φυσικά) μόνο που εκείνης η Ελληνίδα είχε οριακά ρώσικη προφορά.

* Η ατάκα “Where's your jet pack, Zuckerberg?” είναι το πιο γαμάτο πράγμα που έχει ακουστεί φέτος στην τηλεόραση.

* Και φυσικά το cameo του Ricky Gervais, μέρος του μακριού αποχαιρετισμού του Steve Carell προφανώς. Πολύ κρίμα που οι spoilerάκηδες του ιντερνετικού τηλερεπορτάζ μας το χάλασαν την τελευταία δυνατή στιγμή - φαντάσου έκπληξη απλά να έβλεπες μπροστά σου τον David Brent χωρίς να έχεις ιδέα! Όπως και νά'χει, φοβερό δίλεπτο, μας θυμίζει όλους τους τρόπους με τους ο Michael είναι τόσο ίδιος (αλλά και τόσο διαφορετικός) με τον David. Και πόσο φανταστική η αντίδραση του Michael στο απίθανο "That's what she said" του David;

Πάντως κατά τα άλλα, το (σχετικά Michael-lite) επεισόδιο ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη θέλησή μου να αφήσω τη σειρά όταν φύγει και το μεγάλο αφεντικό.

[Σχετικά: Ο διάδοχος του Michael Scott]


.

7 σχόλια:

  1. για μένα ήταν έκπληξη πάντως ο ρίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς πρέπει να κάνω 2-3 στρατηγικά unfollow στο Twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμ, καπου διαβασα στο τουιτερ για φερελ. οτι εκλεισε και τετοια. δεν ειμαι σιγουρος.

    με 13/1 δηλαδη θα εβγαζες λεφτα ρε παιδι μου :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω κάνει προβλεψάρες κατά καιρούς χωρίς να βγάλω λεφτά (το πιο περήφανό μου παραμένει η πρόβλεψη ότι ο τελικός του Μουντιάλ 2006 θα ήταν Ιταλία-Γαλλία και θα το σήκωνε η Ιταλία), αλλά αυτή δεν είναι μια από αυτές - ο Ferrell θα παίξει για 4 επεισόδια μόνο. Still, pretty close!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα ειναι τοσο προφανες οτι πρεπει να βρουν ενα τροπο να πεισουν τον gervais να επιστρεψει στο ρολο της ζωης του... τοσο προφανες ρε γαμωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δίκιο έχεις, αλλά για φαντάσου ο Ρίκι να έπαιρνε τη θέση του ΣΤηβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή