How I Met Your Mother: Rock on?



Οι τίτλοι αρχής της σειράς άλλαξαν μορφή στο τελευταίο επεισόδιο, σε μια ευχάριστη νότα φρεσκαρίσματος, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. (Αυτό έκανε τη σκηνή ακόμα πιο καλοδεχούμενη.)

Δυστυχώς, ήταν το μοναδικό μη κουρασμένο και προφανές πράγμα που έχει κάνει η σειρά εδώ και μήνες.

.

10 σχόλια:

  1. Ήταν όντως πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτό το intro. Ελπίζω να το κρατήσουν.
    Εντάξει, ίσως η 6η σεζόν να «έκανε κοιλιά», τα επεισόδια όμως από το 10 ως το 21 (που τα είδα μαζεμένα) ήταν πάρα πολύ καλά. Με έκανα να γελάω συνέχεια και να μην βαρεθώ καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια; Σίγουρα, στους μαραθωνίους πάντα φαίνονται λιγότερο οι αδυναμίες, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολύ καιρό να γελάσω πραγματικά με τη σειρά. Και τα 'διδάγματά' της έχουν γίνει πια τόσο προφανή κι επαναλαμβανόμενα που είναι φορές που θέλω να φάω την τηλεόραση.

    Δηλαδή γιατί δε μπορεί ο Barney να παραμείνει ο cartoon character Που όλοι αγαπήσαμε; Λυσσάξανε να τον κάνουν αληθινό αγόρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. de kserw ti lete to teleuteo episode pou katafera na dw oloklhro htan auto me me thn Katy Perry (Oh Honney)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. alla nai sto thema mas twra, wraia alagh arkh h kainouria season na mas kanei na gelasoume giati auth thn stigmh miazei sa na exei kleistei se mia loopa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σεζόν ειναι χάλια ( με βαση αυτα που βλεπαμε στις πρωτες σεζον της).

    Αλλα το συγκεκριμένο το βρήκα αρκετά καλό και αστείο.
    Και νομίζω χρησιμοποιήθηκε σωστά το θέμα του μπαμπά και το emotional υπόβαθρο του θέματος, όχι όπως στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς.

    Κατά τα άλλα πραγματικά αν δεν βρεθεί κατι να ανανεωθεί στη σειρά δε νομίζω να συνεχίσω να την βλέπω, τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eγώ πάντως ξενέρωσα γιατί μου θύμισε friends...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω τίποτα δεν χρησιμοποιείται σωστά όταν είναι τόσο προφανές και διδακτικό. Μπορούσες να δεις το επεισόδιο να σου κουνάει το δάχτυλο από το πρώτο δίλεπτο, και ήξερες πως θα εξελιχθούν τα πάντα. Οι σκηνές του 'μεθυσμένου' John Lithgow (LITHGOW!) με έκαναν να κρύβω το πρόσωπό μου από ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. den htan k poly kalo epeisodeio alla h skhnh me ta onomata twn clubs ths neas yorkhs eixe plaka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ισχύει. Είναι από αυτά τα αστεία που έχουν πλάκα στην αρχή, μετά τραβάνε πολύ και κουράζουν, αλλά μετά τραβάνε ΤΟΣΟ πολύ που γίνονται ακόμα πιο αστεία από όσο ήταν στην αρχή. Τα αποκαλώ 'αστεία μπομπ σφουγγαράκη'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή