Community: Applied Anthropology and Culinary Arts


Σύντομα σχόλια για το προτελευταίο Community της σεζόν.

Πρέπει σίγουρα να εκτιμήσεις ένα επεισόδιο που διαδραματίζεται όλο πάλι μέσα σε ένα δωμάτιο και περιλαμβάνει από πρόωρο τοκετό μέχρι μια επανάσταση στο Φεστιβάλ Παγκόσμιας Γεύσης στο παρκινγκ (!). Σίγουρα έχουμε δει και αστειότερα επεισόδια, αλλά αυτό το bottle episode (που δεν ένιωσε την ανάγκη να σχολιάσει πάλι τον εαυτό του ως τέτοιο) είχε επίσης τις στιγμές του.

Διασκέδασα με οτιδήποτε αφορούσε στον Dean (Dean Magazine, πραγματικά), βρήκα χαριτωμένη meta πινελιά το παράπονο των περιφερειακών χαρακτήρων πως παραλίγο να είχαμε ένα μάθημα που να μην αφορούσε μόνο 'αυτούς' (και μετά από αυτή τη στιγμή να μην εμφανίζεται στην οθόνη κανείς τους!) και γούσταρα πολύ το σαχλό b-story των Abed και Troy: Το να προσπαθήσει ο Pierce να τους καταστρέψει κάτι δικό του απλά και μόνο επειδή του την έσπαγε ήταν απόλυτα συνεπές, όπως και το τι χρειαζόταν προκειμένου να ξαναγίνει cool. (Και ο Donald Glover να κλαίει "N-n-nnno" ήταν απλά το δεύτερο πιο αστείο (*) σημείο του επεισοδίου.)

(* To καλύτερο ανήκει στον John Oliver: “And that, is what Jews do at wedding. Anthropology.”)

Η εξέλιξη της εγκυμοσύνης, το ποιος τελικά ήταν το πατέρας, και γενικά όλα τα συναισθηματικά beats της ιστορίας του Chang και της Shirley ήταν εντελώς προβλέψιμα, αλλά οι ατάκες σχετικά με τους θρύλους των "εκατοντάδων Chang" και το πάντα ειλικρινές συναίσθημα, έκαναν και αυτό το επεισόδιο ευχάριστο και ζεστό (εκτός από αστείο).

Γενικώς ένα ευχάριστο μικρό επεισοδιάκι, πριν το paintball 2-parter που θα κλείσει την σεζόν τις δύο ερχόμενες βδομάδες.


.

13 σχόλια:

  1. Είθισται να γεννιούνται με ουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό επεισόδιο...

    Απορώ πως παρέληψες να πεις για το σκετσάκι στο τέλος με Abed & Troy και τον συναγερμό... το έβαζα συνέχεια συνέχεια συνέχεια σε repeat και έλιωνα στο γέλιο χαχαχαχαχαχαχαχα :P

    Επίσης σε κάποια φάση αφού είχε γεννηθεί το παιδί, ο Chang που λέει -Νομίζω πως είπε Chang (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς) και αυτό ήταν πολύ έξυπνα τοποθετημένο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ξεσκίστηκα στο γέλιο πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μένα η καλύτερη σκηνή είναι όταν βάζει η Μπρίτα το κεφάλι της κάτω από την φούστα της Σίρλεΐ. Η σκηνοθεσία, η έκφραση, η μουσική, η φυσική κατάληξη. Πέθανα στα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2-parter paintball? Γκεστ ο Josh Holloway? Θα πνιγούμε στο ίδιο μας το σπέρμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ ξέρω ότι πάλι πέρασα καλά.

    Η σειρά είναι τόσο consistent στο να μας κάνει να περνάμε καλά (σε διάφορα επίπεδα) κι αυτό δείχνει ότι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, αλλά δουλεύουν οι άνθρωποι.

    Για ακόμα μια φορά, πόσο να συμπονέσεις τον dean ρε, που δεν μπορεί να πάρει credit για ό,τι (δεν) κάνει στο college; Top στιγμή συμπόνοιας, όταν τον έκραξε ο Jeff στο προηγούμενο επεισόδιο και είδαμε μετά τα μέχρι τότε unseen κοστούμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαι δεύτερη αναφορά στο St Patricks fishing trip

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mia aporia h Britta san polla den iksere gia egkymosynh???lete?...mpaaa omws klise na perimenei kai auth paidi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Well said Tyler! Ενα ακομα Καλο επεισοδιο Community!

    Δειτε στο παρακατω βιντεακι που βρηκα στο subs.gr ποσες φορες εχει ξεγεννησει ο Abed στο background διαφορων επεισοδιων!!!

    http://youtu.be/7tP0ubODOUQ?hd=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλ τώρα με το βιντεάκι που πόσταρε ο Jos, πρέπει να ξαναδώ τη σειρά από την αρχή και να βλέπω τι παίζει στο background μόνο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι ρε, σε ενα επεισοδιο ειναι ολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή