Season Preview: To Pan Am και ο ακριβότερος πιλότος της σεζόν


Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για τις σειρές της νέας σεζόν, και η είδηση που βρήγε την περασμένη βδομάδα σχετικά με το κόστος του πιλότου του Pan Am ήταν η κατάλληλη αφορμή. Έγραψα γι'αυτό ένα κείμενο στο cosmo.gr σε μια σχετική ενότητα του site:

“Με κεντρική φιγούρα την Μάγκι, που υποδύεται η Christina Ricci στον πρώτο της πρωταγωνιστικό τηλεοπτικό ρόλο, η σειρά ακολουθεί τις ζωές μιας ομάδας αεροσυνοδών που αγγίζουν την τελειότητα. (Η Ricci είχε μια υποψηφιότητα για Έμμυ για τον guest ρόλο της προ 5ετίας στο “Grey’s Anatomy”.)


Σαν ένας μικρότερου βεληνεκούς, ιπτάμενος, τηλεοπτικός “Τιτανικός”. Μια ματιά στο τρέιλερ θα σε πείσει. Η σειρά μοιάζει πανάκριβη, και μάντεψε: Είναι. Σύμφωνα με μια συνέντευξη του Steve Mosko, αφεντικού του τηλεοπτικού τμήματος της Sony, στους New York Times, o πιλότος του “Pan Am” κόστισε γύρω στα $10 εκατομμύρια.”

Όλο το κείμενο για το "Pan Am" (μαζί με τρέιλερ) είναι διαθέσιμο στο site.

Προσωπικά το έχω μέσα στις 3-4 σειρές της χρονιάς που περιμένω περισσότερο, και υποπτεύομαι πως τουλάχιστον έναν γενναίο αριθμό επεισοδίων θα τον καλύψουμε στο blog.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου