Alias ends


Όλα κάποτε τελειώνουν κι έτσι έφτασε και η ώρα της cult κατασκοπικής σειράς του JJ Abrams. Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, λίγο τα πεσμένα από πέρσι ratings, κάτι το τέλος του συμβολαίου της Jennifer Garner στο τέλος της σεζόν, καθώς και δημιουργικοί λόγοι, ήταν τα σημάδια που έδειχναν εδώ και κάμποσο καιρό οτι το Alias φέτος θα πει το κύκνειο άσμα του.

Η σειρά φέτος προχώρησε σε ριζική ανανέωση του καστ και της μυθολογίας της, κάτι που προσφέρει την δυνατότητα να ειπωθούν νέες ιστορίες και να ξεφύγει η σειρά οριστικά από το τέλμα στο οποίο είχε πέσει πριν 2 χρόνια. Με τον JJ Abrams (δημιουργό, αλλά και τον άνθρωπο που κόντεψε να καταστρέψει τη σειρά με τις δαιδ
αλώδεις πλοκές του) ολοκληρωτικά απόντα, αυτή η 5η σεζόν δείχνει να οδηγείται σε ένα αναπάντεχα δυναμικό κι ενδιαφέρον φινάλε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ABC, Steve McPherson:
We owe both the storytellers and the fans a send-off worthy of a show that has been such a big part of the pop culture vernacular.
O showrunner και executive producer, Jeff Pinkner, συμπληρώνει στο ίδιο κλίμα:
The writing team was prepared to wrap up the story of Sydney Bristow in a surprising and, we think, thrilling way. The early notice from ABC and Touchstone will allow cast and crew the freedom to end the series in the climactic way it deserves.
Προσωπικά, μετά το φοβερό φινάλε της περσινής σεζόν, είμαι πεπεισμένος οτι οι σεναριογράφοι μπορούν να δώσουν στο Alias το εκρηκτικό τέλος που αξίζει. Διάολε, κατάφεραν να ξεμπλέξουν το χάος του Abrams σχετικά με τον Rambaldi, αν μη τι άλλο θα είναι ικανοί να ολοκληρώσουν τα δικά τους, σαφώς πιο συμμαζεμένα storylines, με ακόμα πιο ικανοποιητικό τρόπο. Μόνη μου ευχή να δούμε με κάποιο τρόπο και τη Lena Olin σε κάποια από τα εναπομείναντα επεισόδια, διότι υπήρξε η κορυφαία παρουσία στα 5 χρόνια της σειράς, αλλά και για να πάρει επιτέλους αυτή η καταραμένη οικογένεια Bristow το closure που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου