The Office, Season 3, Episode 16

Σχόλια για το πιο cringe-worthy επεισόδιο του Office από τον Prisoner Mike κι έπειτα.

Wow, φαντάζομαι αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώνουμε για να έχουμε μια κωμωδία που ακροβατεί τόσο καλά ανάμεσα στο αμήχανα αστείο και το απλά ενοχλητικό. Μία στο τόσο η πλάστιγγα θα γείρει και το 20λεπτο θα είναι σχεδόν ανυπόφορο... αλλά τι να γίνει. Η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν στο επεισόδιο "The Convict" για το οποίο όμως υπεύθυνοι ήταν οι Gervais-Merchant, των οποίων ο David Brent δεν έχει καμία σχέση με τον Michael Scott, ως χαρακτήρας. Ως ένα βαθμό ήταν αναμενόμενο να χάσουν την αναλογία, αλλά εδώ είναι η home team που τα έκανε θάλασσα.

Καταλαβαίνω το πόσο θλιβερά ήταν τα παιδικά χρόνια του Michael, πραγματικά. Τον λυπάμαι τον τύπο, γιατί ποτέ δεν είχε ανθρώπους που να του δίνουν σημασία, όλα αυτά τα κατανοώ. Αλλά πραγματικά ήταν ανάγκη να υποφέρουμε καθώς έσερνε το άδειο καροτσάκι στην εκκηλίσα? Ή τις σκηνές που φώναζε "I present you..."? Ή τον απαίσιο λόγο του στο τραπέζι του γάμου? Αν ήμουν ο Bob Vance, Vance Refrigerators δε θα τον άφηνα να έχει καν πλησιάσει, πόσο μάλλον να τολμήσει κιόλας να βγάλει λόγο. Πραγματικά, κατά τη διάρκεια του μισού επεισοδίου δε μπορούσα να κοιτάξω την οθόνη.

Στις σκηνές που δεν είχαν μέσα τον Michael υπήρχαν actually μπόλικα αστεία στιγμιότυπα, με καλύτερο όλων εκείνο όπου ο Ryan πρακτικά γρονθοκόπησε το μπουκέτο ώστε να μην καταλήξει στα χέρια της Kelly! Υστερικά γέλια! Από εκεί και πέρα μου άρεσε η νότα continuity με τον Kevin και τη μπάντα του που έπαιζαν μόνοτραγούδια των Police, και μου άρεσε το πώς η Pam κατέληξε να φύγει από το γάμο με τον Roy. Ο τυπάς τελευταία κάνει όλες τις σωστές κινήσεις, και το να πληρώσει τους Scrantonicity ώστε να σπάσουν τη μονοτονία του Sting και να παίξουν το τραγούδι τους (την περίοδο που ήταν ακόμη αρραβωνισμένοι), ήταν η καλύτερη όλων. Όσο ο Jim συνείζει να κοροϊδεύει τον εαυτό του, τόσο ο Roy θα την πλησιάζει περισσότερο, και προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Α, και για την ιστορία, να αναφέρω οτι το subplot με τον θείο Al που χάθηκε πρώτον ήταν προβλέψιμο, και δεύτερον καθόλου αστείο. Guys, pull yourselves together! Δε φαντάζομαι να παραδέδωσαν καμιά μαλακία σενάριο στον Whedon! Αυτός και το bat του, έρχονται στις οθόνες μας σε 7 μέρες!

3 σχόλια:

  1. emena to proigoumeno epeisodio mou fanike kako... afto, edaksi, vlepotan... (xoris korifoseis vevea).
    t.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, κανένα από τα δύο δεν είναι δα και "Gay Witch Hunt", αλλά τουλάχιστον το προηγούμενο δε με έκανε να θέλω να βγάλω τα μάτια μου και να κλείσω με αυτά τα αυτιά μου.... (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκκηλίσα? Oute na to grapseis den mporeis :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή