Super Bowl numbers

To XLII πήγε στους Giants προς μεγάλη ευχαρίστηση όσων από εμάς αγαπούν οτιδήποτε έχει να κάνει με τη Νέα Υόρκη (ακόμα και πράγματα με τα οποία δε θα ασχολούμασταν υπό άλλες συνθήκες) οπότε, ερμ, Go Giants!, υποθέτω.

Ο άλλος νικητής της βραδιάς? Tο FOX, γιατί είδε τη θεαματικότητα να φτάνει τα 97.5 μύρια θεατές, που σημαίνει αρχικά οτι το XLII έγινε το most-watched Super Bowl στην ιστορία, και κατά συνέπεια το 2ο most-watched πρόγραμμα στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης, μετά το series finale του M*A*S*H και τα 106 μύρια θεατές του.

Νικητές ακόμα, οι θεατές του "House" (περισσότερα στο σχετικό ποστ), όπως και το ίδιο το show: λαμβάνοντας το σπρώξιμο του Super Bowl σκόραρε 29 εκατομμύρια θεατές (#1 απόδοση στην ιστορία του), τους περισσότερους για οποιοδήποτε show του FOX εδώ και μία δεκαετία. Still, θα περίμενα κάπως περισσότερους-- όχι οτι η σειρά έχει καμία ανάγκη.

2 σχόλια:

  1. Nαι, τα νούμερα του Super Bowl είναι αγαπημένη ετήσια παράδοση. Ποτέ δεν σταματούν να με εντυπωσιάζουν είτε μιλάμε για νούμερα τύπου 97.5 και 29, είτε για νούμερα τύπου Paula Abdul. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή