TV Bits

-> To CW ανανέωσε ήδη 6 σειρές του για τη νέα σεζόν, μεταξύ αυτών και το Gossip Girl. Aλλά και το One Tree Hill, που δε θα πεθάνει ποτέ. (The Futon Critic)

-> H Kate Walsh θα επιστρέψει στο Grey's Anatomy αυτή την άνοιξη. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα παίζει το ρόλο της Addison από το Grey's ή το ρόλο της Addy! από το Private Practice. (Εntertainment Weekly)

-> To American Idol ανακοίνωσε μερικά από τα ονόματα που θα εμφανιστούν στο φετινό Idol Gives Back. H επανεμφάνιση του George Bush μάλλον ακόμα παίζεται, ενώ ο Obama τηρεί ύποπτα χαμηλό προφίλ. (The Futon Critic)

-> To FOX ετοιμάζει spin-off για το Family Guy, μεταξύ διαφόρων ακόμα animated projects που αναπτύσσονται παράλληλα. Δε θα αργήσει η μέρα που το πλήρες πρόγραμμα του δικτύου θα αποτελείται από reality, animation και επαναλήψεις House. WGA, σου λέει μετά. (Ηοllywood Reporter)

-> H Mischa Barton είναι απεγνωσμένη. Γενικώς. (Ausiello)

Aυτά.

7 σχόλια:

  1. POTE POTE POTE THA PETHANEI AYTO TO ONE TREE HILL???Siga to show!!!Oloi oi ithopeioi paizoun apo metria mexri xalia.Eidika autos o chad michael murray tha prepei na plironete gia na min paizei pouthena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το είδες;

    http://spoilertv.blogspot.com/2008/03/dollhouse-casting-news.html

    Μου φαίνονται ψιλοκλισέ μερικοί χαρακτήρες από την περιγραφή, αλλά it's Joss, so... granting him trust. :) Can't wait for it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο serial husband Chad M. Murray είναι λατρεμένο pet hate μου. Είναι τόσο κακός που δε θα χόρταινα να τον βλέπω να παίζει σε κάτι όχι όσο βαρετό είναι το One Tree Hill βέβαια. Το House of Wax για παράδειγμα ήταν ιδανική περίπτωση. Ατάλαντοι άνθρωποι πεθαίνουν ανά δεκάλεπτο. Αχ, αν υπήρχε κάποιο murder angle στο Tree Hill θα ήταν τόσο πολύ πιο γαμάτο. (LOL)

    Για το Dollhouse επιλέγω να μείνω μακριά από περιγραφές και spoilers. Δεν είχα ποτέ την ευτυχία να παρακολουθώ ένα show του Joss as it happens, αλλά εχω ακούσει οτι γενικά η Mutant Enemy ήταν πιο διάτρητη από τις bitates που είχαν κάποτε τα Goody's οπότε έχω ορκίσει τον εαυτό μου να μη διαβάζει τίποτα που δεν προέρχεται απευθείας από τον Joss.

    Aν δεν απατώμαι όμως, οι περιγραφές είναι για casting calls, οπότε δε θα μπορούσαν να μην είναι της μίας γραμμής. Είναι απλά για να ξέρουν οι ατζέντηδες αν ο πελάτης τους θα παίξει έναν loser ή μια φονική μηχανή ή μια ευαίσθητη ψυχή ή έναν computer geek κτλ κτλ. Φαντάσου μόνο πώς θα έμοιαζαν οι αντίστοιχες περιγραφές για το casting της Buffy. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati to les serial husband?exei pantreutei polles fores h einai kapoio inside joke?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχε παντρευτεί τη Sophia Bush του ΟΤΗ κάπου 3 λεπτά αφού είχαν αρχίσει να βγαίνουν, και μετά από έναν γάμο που κράτησε 7 δευτερόλεπτα τη χώρισε και μέσα στην ίδια χρονιά πρόλαβε να αρχίσει να βγαίνει με μια crewmember του ΟΤΗ την οποία επίσης παντρεύτηκε. Είδωλο το παλικάρι μιλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "η Mutant Enemy ήταν πιο διάτρητη από τις bitates που είχαν κάποτε τα Goody's"

    ο χυμός ανανάς-πορτοκάλι-γκρειπφρουτ που έπινα όταν το διάβασα εκτοξέυτηκε στην οθόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή