News catch-up

Busy couple of days (*) οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο ενδιαφέροντα πρόσφατα νέα, κι από αύριο επιστρέφουμε στο σχολιασμό.

> Στο midseason πρόγραμμα του ΑBC, το 'Castle' (ένα μάλλον καρα-αδιάφορο crime show με κράχτη όμως τον Captain Tightpants Nathan Fillion στον πρωταγωνιστικό ρόλο) κάνει πρεμιέρα 9 Μαρτίου, ενώ το πολυαναμενόμενο 'Cupid' remake από το τιμ των Rob Thomas / Diane Ruggiero ξεκινά στις 24 του ίδιου μήνα.

> Από το αντίστοιχο πρόγραμμα του CBS ξεχωρίζουμε το 'Harper's Island', ένα mini-series μυστηρίου από τον Jeff Bell ('Angel', 'Alias', 'Day Break') που σε αντίθεση με το προ διετίας Taye Diggs-vehicle του, αυτή τη φορά το show του είναι κι επισήμως mini-series. Nαι, ναι, ήρθε η μέρα που η αμερικάνικη τηλεόραση συνειδητοποίησε οτι δεν ταιριάζουν όλες οι ιδέες σε εν δυνάμει syndicated shows των 100+ επεισοδίων. (ΚΑΡΑ-ΓΚΟΥΧΟΥ, Fox και 'Prison Break', ναι;) H πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 9 Απριλίου και το φινάλε για τις 2 Ιουλίου. Φυσικά αυτό θα συμβεί στην αισιόδοξη περίπτωση που το δίκτυο δε μαζέψει το show μετά από 4-5 επεισόδια, αλλά και μόνο η εξαρχής αναγνώριση και προγραμματισμός του ως κάτι περιορισμένης ζωής και διάρκειας, είναι ένα μεγάλο βήμα. Επίσης, το επόμενο 'Survivor' έρχεται από 12 Φεβρουαρίου.

> Το CW βάζει το 'Reaper' πίσω από το '90210' από 17 Μαρτίου, και για 13 εβδομάδες. Προσωπικά είχα ξεχάσει οτι το show δεν είχε κοπέι, οπότε...

> Μιλώντας για '90210', hotness alert, ο Αusiello μας λέει οτι η Aimee Teegarden (a.k.a. η Julie Taylor του 'Friday Night Lights') προστίθεται στο καστ του πρωτοετούς show, με τις υποχρεώσεις της στο FNL να έχουν λήξει για φέτος. (για πάντα;)

> Kαι τελευταίο παρουσίασε το πρόγραμμά του το NBC, όπου μαθαίνουμε οτι αντί του combo 'Office' + 'Office spin-off' που αργότερα έγινε 'Office' + 'Un-named Amy Poehler sitcom', θα έχουμε τελικά 'Office' + 'Office', καθώς η εκγυμοσύνη της κυρίας Arnett (mini-GOB on the way!) έστειλε πίσω τα γυρίσματα του νέου ημιώρου του δικτύου.

> Αλλά εντάξει όμως, 'Chuck' 3-D ρε φίλε.

> Και τέλος, όπως όλοι θα ξέρετε ήδη, το 'Caprica' πήρε κι επισήμως-επισήμως το πράσινο φως από το Sci Fi, και από την περιγραφή του φαίνεται πως θα έχουμε τελικά έναν διεστραμμένο συνδυασμό των 'Rome', 'Battlestar Galactica' και 'Dynasty'. Για 2010 πάει το πάρτι. Και ξέροντας το δίκτυο, αυτό βασικά σημαίνει οτι θα βλέπουμε ένα 7λεπτο του πιλότου για κάθε μήνα του 2010.


Αυτά! Ξαναμιλάμε αύριο για 'House', 'Chuck', 'Gossip Girl', 'Pushing Daisies' και, αν βρω την όρεξη να το δω, 'Fringe'.


(* που βασικά θα πει φρεσκοαγορασμένο Guitar Hero: World Tour. Αν είχατε κι εσείς την επιλογή ανάμεσα στο τελευταίο Thirteen spotlight επεισόδιο 'House' ή να τα σπάσετε παίζοντας το 'Obstacle 1' των Interpol στα ντραμς, τι θα διαλέγατε; Ή να παίζετε κιθάρα ενώ η ψηφιακή μορφή του Ozzy Osbourne τραγουδάει το 'La Bamba'; ...I know!)

12 σχόλια:

  1. Άσχετο αλλά μιας που θυμάμαι ότι σου αρέσει το IT CROWD, πρέπει να τσεκάρεις το μικρό διαμαντάκι που λέγετε DARKPLACE, το οποίο παίχτηκε στο CHANNEL 4 πριν το IT CROWD με αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Trailer εδώ http://uk.youtube.com/watch?v=SjmJWVc1RGY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tin 13 tou House thelo na tin valo kato kai ba tin arxiso sta xastoukia!
    PETHANE EPITELOUS PALIOATALANTI!PETHANE!
    Eisai pio atalanti kai apo tin misha burton kai den perimena pote na iparxei tetoio atomo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gamato fainetai to Dark Place

    na tsekareis k to No Heroics, i cant believe oti den to exeis parei xampari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Heroes 3x11. Από ένα σημείο και μετά συνειδητοποιείς ότι εχουν γραφτεί όλα τα αστεία και έχει εκφραστεί με κάθε τρόπο η αηδία που προκαλεί το viewing των επεισοδίων που πραγματικά δεν έχεις άλλα λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πες μας όμως πώς πραγματικά αισθάνεσαι. (LOL)

    Ανώνυμε, εμένα δε μου αρέσει το 'IT Crowd', αλλά ξέρω οτι αρέσει σε πολλούς άλλους, οπότε θα τους φανεί χρήσιμη η πληροφορία. (Καλή ώρα του Μανόλη.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. blasfime thodori! nomiza oti eixame apoluti sumfwnia goustou. what happened to u? teleiwse to Secret Invasion, oi Skrulls na pane spitia tous...

    heh

    Heroes 3x11... den eixa logia... oti mikres elpides mou eixe gennisei i arxi tis 3is season... nope, goneup in smoke, pragmatika ponousa kathw to xazoeblepa (sto backgroiund enw epaiza pet society, nai,toso xalia), kyriws me tinepistrofi twn 9th wonders comics ws valid plot device (ma kaneis den skeftike pote na katsei na ta diabasei ola? tris oloklires sezon heroes kaluptoun se 12 teuxi diaole!! giati oloi diabazoun mono mexri k to ti ginetai ayti ti stigmi? so stupid...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδω το καλό darkplace http://thepiratebay.org/torrent/4116949/Garth_Marenghi__s_Darkplace_-_Full_Series περαστέ κυριές και κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. obstacle???
    ooooook!
    tetarti teleiono me ena eksadlitiko (alla gamato) deadline, kai meta erxomai spiti sou!!!! :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, να σου πω... βασικά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μαζεύουμε άλλα 2 Wii Remotes και φτιάχνουμε Wii Band κατά τη διάρκεια των διακοπών... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή τώρα είδα το Castle 1×01, το βρήκα απλώς ευχάριστο πασατέμπο με τη σωστή δόση αλατιού. Όχι κάτι συγκλονιστικό, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή