God loves fangs


Δεν είχα ακόμα τη χαρά να παρακολουθήσω ολόκληρο το True Blood αυτής της βδομάδας (απόψε, λογικά), αλλά αυτό που είχα τη χαρά να μάθω ήταν οτι 3.9 μύρια θεατών μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν την Κυριακή το βράδυ. Αριθμός που, εκτός από ο υψηλότερος του ΗΒΟ μετά το τέλος των Sopranos, σημαίνει πως επεισόδιο με επεισόδιο το κοινό της σειράς όχι μόνο δε μειώνεται, αλλά αυξάνεται.

Και, το κυριότερο, μαζί του αυξάνει και τους θεατές των υπολοίπων. Τόσο του Entourage, που με την πρεμιέρα του έκανε τα καλύτερά του νούμερα από τότε που ο Tony Soprano πήγε να κοιμηθεί με τα ψάρια, όσο και του Hung, που ανέβασε τα νούμερα της πρεμιέρας του κατά 30% και ξεπέρασε τα 3.5 μύρια θεατών.

Για να μπορέσει ξανά το ΗΒΟ να παράγει μια χούφτα αριστουργημάτων (όπως στο πρώτο μισό της δεκαετίας), και να μη φοβάται να πάρει ρίσκα τύπου John from Cincinnati ή In Treatment, και να μη νοιάζεται αν ανανεώνει κάτι σαν το Wire χρόνο μετά το χρόνο χάνοντας λεφτά από αυτό, και να μην ακυρώνει σειρές δημιουργών σαν τον David Milch πριν γυριστεί ο πιλότος τους, χρειάζεται δύο και τρία και τέσσερα shows με τα νούμερα του True Blood. Εδώ και δυο χρόνια δεν είχε κανένα. Αυτά είναι πολύ καλά νέα.

.

9 σχόλια:

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω. Άσε που και οι 3 σειρές (true blood, entourage & hung) είναι μια χαρά αναλογικά του τι κυκλοφορεί.

    Τώρα φοβάμαι λιγότερο οτι το Treme δεν θα δει το φως της μέρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο επεισόδιο του Hung πάντως ήταν απογοητευτικό... να έχεις τέτοιο θέμα και να μην έχεις στάλα χιούμορ και δη δηκτικότατο... αμερικανιά μου μυρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είχε χιούμορ το Hung;! I respectfully disagree. :p

    Kαι το 2ο επεισόδιο είναι ακόμα πιο αστείο, ασχέτως που δεν το έχω γράψει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://i29.tinypic.com/2rco507.jpg

    Μια εικόνα = χίλιες λέξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το true blood ειναι μια χαρα...και οσο καλυτερα παει τοσσα περισσοτερα φραγκα θα υπαρχουν για το Game Of Thrones.Τεσπα, το HBO μόνο του παίζει αυτην την εποχη...

    Απο το Hung περιμενω περισσοτερα, αλλα ειναι νωρις ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, αυτό θα συμβεί μέχρι το βραδάκι. Grr. Argh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ok mas douleuei kapoios etsi:

    writing for a drama series nominees:

    Mad Men
    Mad Men
    Mad Men
    Mad Men
    Lost

    ok kalo to mad men alla.....de mporei kapoios mas douleuei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή