True Blood: Gods and Monsters



Πολύ σύντομα σχόλια για το True Blood που έχει πατήσει γκάζι.

Σύντομα γιατί και την προηγούμενη βδομάδα περίμενα να βρω χρόνο για να το αναλύσουμε το ζήτημα και κατέληξα να μη σχολιάζω καν τα (ξεκαρδιστικά;) δάκρυα του Eric, τις στάχτες του Godric και την δεν-ξέρω-τι-με-έχει-πιάσει απίστευτα hot φαντασίωση της Sookie με τον Spike της.

Όχι οτι αυτό το επεισόδιο πήγαινε πίσω όμως. Ξεκίνησε με νέα φαντασίωση (που αντικατέστησε hotness με ματωμένα δάκρυα), ήταν πλούσιο σε κωμωδία (Wii και πάλι!!), αλλά κυριότερα έφερε επιτέλους αντιμέτωπα τα δύο κεντρικά storylines της σεζόν, δηλαδή το ταξίδι των Sookie/Angel/Spike και τον Δονητή Maryann.

O Angel apparently κατάλαβε τι πλάσμα ακριβώς είναι η Maryann (εκτός από δονητής) και για ενισχύσεις αποφάσισε να πέσει στα υπέροχα ματωμένα (διάβαζε: υπέροχα και ματωμένα) πόδια που την άλλη βδομάδα θα μάθουμε πως είναι της Evan Rachel-Wood, που και στην πραγματική της ζωή θα πρέπει να είναι κάποιου είδους βασίλισσα των βαμπίρ καθότι πρώην του Marilyn Manson.

Αλλά μην ξεμακραίνουμε γιατί θα ξεχάσω την κορυφαία σκηνή του επεισοδίου, που ήταν φυσικά ο κερατάς faux-god που έστησε ο Jason on the spot για να σώσει το τομάρι του Sam. Το οποίο εκτός της δυσκολίας μου να πιστέψω οτι όντως έβλεπα ό,τι έβλεπα, πρέπει να ήταν και ό,τι αστειότερο έχει κάνει η σειρά φέτος. (Δε λέω ever γιατί hello, λευκό φόρεμα, slo-mo τρέξιμο, ξέσκισμα στα χώματα; Αυτά τα ιερά δεν αποκαθηλώνονται.)

Τώρα έχω *gasp* αγωνία. Για το αν θα παίξει άλλο ρόλο η εκκλησία των τρελών, για την είσοδο της Queen Wood, για τα μαυρομάτικα της Maryann, για το ερωτικό τρίγωνο που κάτι μου λέει πως θα κορυφωθεί με πράξη τρελής αυταπάρνησης του Eric στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, cue παθιασμένο φιλί, συνέχεια του χρόνου. Αλλά έχουμε δυο επεισόδια ως τότε.

.

9 σχόλια:

  1. Αυτό το επεισόδιο ήταν εντελώς CRAZY SHIET που θα έλεγε κι ο Jason.

    Η Sucky έχει κι άλλη μαγική δύναμη, καίει τις βρωμομαινάδες!!
    Heroes γίναμε λολ! Περιμένω να εμφανιστεί και κανένας time traveler.

    Μόνο δύο επεισόδια ακόμα;;; :(

    PS: Sam's tushie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και νέο ρεκόρ τηλεθέασης!

    Από το EW: True Blood hit another ratings high on Sunday, surging to a best-ever 5.3 million viewers. That’s up 20 percent over last week’s record 4.5 million viewers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός θα περίμενε οτι τώρα που δε γδύνεται ο Jason "γαμάει" ακόμα περισσότερο? (με το μπαρδόν για την έκφραση :P )

    Η μάνα του Hoyt άλλη θεά απο κει.
    "You dirty little monkey...!"
    φαίνεται είχε crush στον Stackhouse απο παλιά. :P

    H Sucky έχει secondary mutation? Εμένα η λάμψη στο χέρι της γιατί μου θύμισε κάτι απο divination στο D&G? (oχι Dolce Gabbana :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Secondary mutation! Heh.

    Καλά, για τις θεαματικότητες δεν έχω πια άλλο να πω. 20% πάνω από επεισόδιο σε επεισόδιο; Δεν γίνονται αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέποντας αυτό το επεισόδιο, μου ήρθε στο μυαλό το Planet Terror του Rodriguez και αμέσως σκέφτηκα πόσο καλύτερο b-movie είναι το επεισόδιο αυτό και πόσο άψογα θα στεκόταν σα δίδυμο αδελφάκι του Death proof...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai polis eleftheros xronos..............................................yeah.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπαμε, αυτό είναι εκεί ως vintage κατάσταση :p

    Θα ανεβάσω μπόλικα πραματάκια το γουίκεντ, και δυο λόγια για τις επόμενες μέρες. Αν όλα πάνε κατ'ευχήν θα παιχτεί και κάποιο relaunch-τύπου κατά το τέλος του μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλειωσε το ΠΣΚ... Νιντ νιου ποστς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή