30 Rock: A clip-show!



Καημένο 30 Rock. Πήγε κι έκανε ένα διπλό clip-show επεισόδιο για να γιορτάσει τα 100 του επεισόδια, την ίδια νύχτα που το Community ξεφτίλισε τα clip-shows.

Και το χειρότερο είναι πως δεν ήταν καν αστείο το επεισόδιο, όχι ιδιαίτερα δηλαδή. Τότε θα συγχωρούσαμε την μικρή τεμπελιά. Αλλά ας πούμε τα περισσότερα από τα τελευταία 10-12 φετινά επεισόδια ως τώρα ήταν αστειότερα από το επετειακό clip-show. (Εκείνο με το cameo του Sorkin, εκείνο με την Chloë Moretz ως νέμεση του Jack, το αμέσως προηγούμενο με το Connecticut είναι μόνο μερικά.)

Την παράσταση έκλεψε, αν μπορείς να το πεις, ο Baldwin με την 4πλή του παρουσία, έστω κι αν σαν ιδέα ήταν πολύ καλύτερη από εκτέλεση. Τουλάχιστον οδήγησε στην περιληπτική καρατόμηση της καριέρας του, που με έκανε να γελάσω όσο και να στεναχωρηθώ! Κι έδωσε έτσι πάσα για το καλό αστείο του τέλους, όπου ο Tom Hanks πλέκοντας μιλάει στο τηλέφωνο με τον Clooney και να του λέει να πει στον webmaster Pitt να βγάλει τον Tracy από την A-list.

Anyway, μέτρια πράγματα. Η τηλεοπτική ιστορία κατέγραψε pwnage απόψε.

.

4 σχόλια:

  1. "you will still be laughed by greg kinnear."
    Akoma gelaw!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετά αστείο το βρήκα - ιδιαίτερα στις σκηνές του Baldwin - ενώ θεωρώ πως η χρήση των clip-shows έγινε με παρόμοιο σκεπτικό με αυτό του Community. Δηλαδή ήταν για νοσταλγικούς λόγους και για να κλείσουν τρύπες στον χρόνο ή για να κάνουν πλάκα; Άσε που και εδω κάποιες ¨παλιές¨ σκηνές πρέπει να ήταν νέες, όπως και στο Community.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα τα 30 Rock-ish παιχνιδίσματά του (το κομματάκι με τις αναμνήσεις του Josh ήταν έξυπνο πχ) αλλά γενικά δεν ένιωσα πως έκανε αρκετά για δικαιολογήσει ένα διπλό επεισόδιο που αντλούσε από το παρελθόν της σειράς - όχι μόνο σε επίπεδο clips, αλλά και γενικότερα, χρησιμοποιούσε πχ παλιότερες ατάκες, παλιότερες καταστάσεις κτλ.

    Πάντως γενικά φέτος είναι καλύτερο από πέρσι, να το πούμε κι αυτό επί τη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τω θεο το ορκιζομαι,εβλεπα τη σκηνη που ο μπολντουιν ελεγε τον μονολογο για την καριερα του στο τελος και κοπηκε το καλωδιο απο την κολωνα της ΔΕΗ και κοπκε το ρευμα σε ολη την γειτονια!True story!Με εκδικηθηκε που γελουσα I think...

    ΑπάντησηΔιαγραφή