The Avengers: H Dream Team του Joss Whedon



Καμιά φορά εκεί που κάθομαι και σκέφτομαι ή αλωνίζω στο ίντερνετ, κάποια ακολουθία σκέψεων θα τύχει να με οδηγήσει στο 'Avengers' και τότε συνειδητοποιώ ξανά από την αρχή ότι το σκηνοθετεί όντως ο Joss Whedon. Μη δίνετε πάρα πολλή σημασία, είμαι απλώς ένα τελειωμένο fanboy (λες και δεν το ξέρατε) αλλά το γεγονός παραμένει ότι ο Whedon τελειώνει αυτές τις μέρες το γύρισμα ΤΗΣ ταινίας του επόμενου καλοκαιριού. Και το παραπάνω mini featurette είναι μια από τις αφορμές που έλεγα στην αρχή, να το χωνέψω για τα καλά.

Δεν υπάρχει κάτι καινούριο εδώ, το 'The Road to the Avengers' είναι απλά ένα μικρό promo που θα βρίσκεται στο DVD του (κάκιστου) 'Thor' και σκοπός του είναι απλώς να μας ενθουσιάσει ξανά για το 'Avengers', δείχνοντας μερικά γαμάτα κλιπάκια από τη διαδρομή κάθε ήρωα, παρουσιάζοντας footage από την περινή παρουσίαση στο San Diego (chills!) και, α ναι, βάζοντας τον Whedon στην κάμερα να μιλάει για την 'dream team' του.

Η τελευταία ταινία-προπομπός του 'Avengers', ο 'Captain America', βγαίνει σήμερα στις αίθουσες (και τυγχάνει η καλύτερη από όλες), οπότε έχουμε μπροστά μας πλέον μια σεζόν για να τις βάζουμε σε σειρά, να τακτοποιούμε τα crossover στοιχεία, να κάνουμε speculation, και να συνειδητοποιούμε ξανά και ξανά ότι όντως όλα αυτά θα κορυφωθούν με μια ταινία του Joss Whedon.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου