News 16/2: Buffy, Palladinos, Kim Bauer

Buffy & Serenity officially continue @ Dark Horse
Στο φεστιβάλ κόμικς WonderCon που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο επιβεβαιώθηκε και επισήμως από την εκδοτική εταιρεία Dark Horse οτι οι σειρές Buffy και Firefly/'Serenity' του Joss Whedon θα συνεχιστούν μέσα από τίτλους που θα εκδοθούν από το 2006 κιόλας. Ο ίδιος ο δημιουργός, όταν δεν γράφει ο ίδιος τα σενάρια, θα έχει την πλήρη επίβλεψη του όλου project. Η Dark Horse και στο παρελθόν έχει υπάρξει στέγη για τα δύο αυτά universes, είτε με την έκδοση ongoing σειράς 'Buffy', είτε με την έκδοση του miniseries 'Serenity: Those Left Behind', το οποίο αποτέλεσε γέφυρα ανάμεσα στο Firefly και το 'Serenity'.

Στα του παρόντος, όσο αφορά το 'Serenity', o Whedon θα συγγράψει ένα πρώτο miniseries με τον Brett Matthews (Firefly, 'Serenity: Those Left Behind', 'Dark Fury') το οποίο χρονικά θα διαδραματίζεται εντός της σειράς Firefly. Κι άλλες σειρές θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Όσο αφορά στη Buffy, ο δημιουργός χαρακτηρίζει την επικείμενη νέα κόμικ σειρά ως "την 8η σεζόν που δε γυρίστηκε ποτέ", ενώ έχει ήδη γράψει το πρώτο από τα 4 τεύχη του πρώτου arc. Στη συνέχεια θα παραδώσει τα συγγραφικά καθήκοντα αλλά θα έχει την επίβλεψη του τίτλου, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλα Buffyverse κόμικς έχουν εκδοθεί στο παρελθόν.


Casting News
Στο καστ του 24 θα επιστρέψουν σύντομα οι Elisha Cuthbert και William Devane. Εδώ από τη μία έχουμε την αψεγάδιαστη ως τώρα 5η σεζόν που λέει οτι για να έρχονται ξανά οι δύο χαρακτήρες σίγουρα κάτι ουσιαστικό θα έχουν να προσφέρουν. Από την άλλη υπάρχει το πούμα.

Πόσο χαίρομαι που ακούνε τις συμβουλές μου! Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο μισό σεζόν, το O.C. στέκεται ξανά στα πόδια του, χάρη κυρίως σε 3-4 εμπνευσμένες κινήσεις στο κάστινγκ. Και τώρα διέρρευσε οτι αν καλώς εχόντων των πραγμάτων η σειρά ανανεωθεί για 4η σεζόν, η Autum Reeser θα προβιβαστεί σε series regular. Η Reeser ερμηνεύει την Taylor Townsend, άλλοτε νέμεση και άλλοτε άσπονδη φίλη των Seth και Summer, που αποτελεί χωρίς αμφιβολία το μόνο θετικό στοιχείο που άφησαν προίκα τα πρώτα 10 επεισόδια φέτος.


Programing
Η 2η σεζόν του Office πήρε παράταση καθώς το φινάλε μεταφέρθηκε στις 11 Μαίου, από 30 Μαρτίου που ήταν. Το διάστημα των 6 αυτών εβδομάδων φυσικά θα είναι κυρίως επαναλήψεις, χάρη στα γυρίσματα του επόμενου blockbuster του Steve Carell, 'Evan Almighty'. Αλλά τουλάχιστον μία από τις 6 αυτές προβολές θα είναι νέο επεισόδιο το οποίο σημαίνει ένα περισσότερο από αυτά που είχαμε. Color me thankful.

H στιγμή που όλοι περιμέναμε! Μπορεί το Arrested Development να εγκατέλειψε το μάταιο τούτο κόσμο, αλλά η κωμωδία ως είδος είναι ασφαλής όσο υπάρχει το Joey που επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 7 Μαρτίου! Sigh.

Woo-hoo, motherfrackers!! Eπιστρέφοντας στα καλά νέα, το Sci Fi Channel κάνει δωράκι στους θεατές του Battlestar Galactica. Το, όπως αναμένεται, εκρηκτικό φινάλε της δεύτερης σεζόν που θα προβληθεί στις 10 Μαρτίου, πρόκειται να είναι διπλής διάρκειας. Είδα μια σύνοψη του επεισοδίου και ομολογώ οτι ακόμα και 90 λεπτά μοιάζουν λίγα για τέτοιο κατακλυσμό γεγονότων.


Me sad
To CW μου έριξε την πρώτη του μαχαιριά, ακόμα δεν δημιουργήθηκε. Το προσφάτως greenlit project των Palladinos για το συγχωρεμένο δίκτυο WB, είναι η πρώτη σημαντική παράπλευρη απώλεια της συγχώνευσης WB/UPN. Αφήστε με, πάω να κλάψω στη γωνία μου.

(Αν και αυτό σιγουρεύει τη συμμετοχή τους στην 7η και τελευταία σεζόν του Gilmore Girls...)

3 σχόλια:

  1. Umm... kai o C. Thomas Howell sto 24? Can I copy and paste anti na grafo?
    He'll play a therapist named Barry Landes, who enters the fray at the request of Kim Bauer after she learns that her father, show protagonist Jack Bauer, was not killed, as she has been led to believe, but is alive and leading the hunt for nerve-gas-equipped baddies. Howell's character "attempts to simmer down a boiling situation," per the Fox press release.

    Nomizo oti apo auto to angle i katastasi gernei pros pouma meria. Alla tha doume giati ektos apo auto ola bainoun kalos gia to 24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wx oi shrinks pote de leitourgoun kala dammit!! O C Thomas poios einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ela re! Brat Pack (tora exoume Frat Pack kai ksexname tous protoporous e?) The Outsiders, The Hitcher, E.T. (o... Tyler). Den einai kai kanenas simantikos, alla sigoura tha ton exei parei to mati sou se kamia tainia sto Star.

    Episis, ontos poly krima gia tin seira ton Palladinos pou telika den ekatse. Perimena pos kai pos na tous do na kanoun romantic comedy their way.

    ΑπάντησηΔιαγραφή