News 10/3: BSG season 3, Susan Sarandon, CBS renewals

BSG Season 3 Announced
Ακολουθώντας την προβολή του δίωρου φινάλε της 2ης σεζόν του απόψε, το Battlestar Galactica ξεκινάει την παραγωγή του νέου κύκλου επεισοδίων του από τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του καλωδιακού καναλιού Sci Fi, η ολοκληρωμένη σεζόν 20 επεισοδίων θα ξεκινήσει την προβολή της τον
Οκτώβριο του 2006 και πιθανότατα θα φτάσει -δίχως άξιες λόγου διακοπές- το τέλος της κάπου μέσα στο Μάρτιο.

Αυτό το πρόγραμμα προβολής έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είχαν αρχικά ανακοινωθεί ή όσα ίσχυσαν για την φετινή, 2η σεζόν της σειράς, που ήθελε τον κύκλο των 20 επεισοδίων κομμένο σε 2 ημι-σεζόν 10 επεισοδίων τα οποία προβλήθηκαν με σχεδόν 4 μήνες κενό ανάμεσά τους. Να θυμίσω και πάλι οτι για τουλάχιστον το πρώτο μισό της 3ης σεζόν, στο καστ προστίθεται η Lucy -Xena- Lawless στο ρόλο της D'Anna Biers.

CBS renews three

Το δίκτυο CBS προέβη σε επίσημη ανακοίνωση αυτή τη βδομάδα, σύμφωνα με την οποία 14 σειρές του ανανεώνονται για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, 3 εκ των οποίων προστέθηκαν φέτος στο πρόγραμμα του. Οι πρωτοετείς σειρές που θα ευτυχήσουν να δουν και δεύτερη σεζόν, είναι τα Criminal Minds, Ghost Whisperer και How I Met Your Mother, όπως άλλωστε αναμενόταν. Από τις υπόλοιπες σειρές που έκαναν πρεμιέρα φέτος στο πρόγραμμα του CBS, το τραγικό Threshold κόπηκε ταχύτατα, ενώ το δικαστικό δράμα Close to Home θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο για να μάθει την μοίρα του. Θυμίζω οτι είχε ξεκινήσει απογοητευτικά, αλλά μια μετακίνηση αμέσως μετά τα φαντάσματα της Jennifer Love-Hewitt το έσωσε από το κόψιμο. Θα είναι αρκετό όμως για να του δώσει πάσο για δεύτερη σεζόν? Το CBS ακόμα το σκέφτεται, και αυτό γενικά δεν είναι καλό.

Να μην ξεχνάμε επίσης και το The Unit του David Mamet που έκανε πρεμιέρα μόλις αυτή την εβδομάδα, οπότε ευλόγως δεν συμπεριλήφθηκε στην ανακοίνωση του δικτύου. Ο πιλότος του πάντως ξεκίνησε με ιδιαιτέρως δυνατά νούμερα, καθώς ξεπέρασε ακόμα και το εξαιρετικά επιτυχημένο lead in του, το procedural NCIS. Όλ
α δείχνουν οτι η λατρεμένη τριάδα των Noel Crane, David Palmer και T-1000 θα μας κάνει παρέα και του χρόνου.

Να συμπληρωθεί τέλος οτι οι υπόλοιπες 11 σε
ιρές που κέρδισαν νέα σεζόν είναι οι 60 Minutes, The Amazing Race, Cold Case, CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami, CSI: NY, NCIS, Numb3rs, Survivor, Two and a Half Men και Without a Trace. Στον εφιάλτη μου ήμουν στην κόλαση και ήμουν υποχρεωμένος να παρακολουθώ CBS στην αιωνιότητα, κατά τη διάρκεια της οποίας φυσικά, ανανεώνονταν κάθε χρόνο οι ίδιες σειρές. Ούτε καν ένα CSI: Hell για diversity.

Oscars? Huh?
10% πεσμένη σε σχέση με πέρσι, η θεαματικότητα των φετινών βραβείων Oscar είναι ταυτόχρονα η δεύτερη μόλις φορά από το 1987 που την τελετή παρακολούθησαν λιγότεροι από 40 εκατομμύρια θεατές. Φανταστείτε τα 38 εκατομμύρια που συντονίστηκαν να ήξεραν κιόλας τι θα έλεγε ο Jack Nicholson. Μόνο η ανάπηρη θεία του Paul Haggis και οι φίλες τις θα παρακολουθούσαν, μέχρι να πάνε για ύπνο.


Casting News
H βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Susan Sarandon θα εμφανιστεί σε 3 επεισόδια της σειράς Rescue Me του καλωδιακού FX. Θα εμφανιστεί ως love interest ενός εκ των πρωταγωνιστών, από το δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν, η οποία θα προβληθεί μεσα στο καλοκαίρι.

O David Boreanaz (Angel) θα εμφανιστεί στο προτελευταίο επεισόδιο του αίσχους Charmed. Αυτό είναι πρώτον προδοσία, και δεύτερον... Συγγνώμη, αυτός δεν ήταν που χτυπιόταν οτι δεν πρόκειται να ξανακάνει Angel αν δεν ανέβουν τα stakes? Αυτό εννούσε? Guest spots στο... Charmed...? Whatever dude.

Μιλώντας για το Angel, μερικοί από τους πρωταγωνιστές της σπουδαίας σειράς παίρνουν καλές αποφάσεις! Αμέ! Όπως καλή ώρα η Amy Acker που αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Alias θα περάσει μια βόλτα από τα στούντιο του How I Met Your Mother. Εκεί θα συναντήσει τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στο Angel, Alexis Denisof, για να εμφανιστούν μαζί στο season finale της υπέροχης κωμωδίας. Η Acker θα υποδυθεί μια πρώην του Barney. Περιμένω εναγωνίως τα shout-outs!

Kλείνοντας με τους Buffyverse alumni, η Michelle Trachtenberg (Dawn στη Buffy) θα είναι η ασθενής σε αναζήτηση καρδιάς για μεταμόσχευση, στο επεισόδιο της 4ης Απριλίου του House.

Tέλος, o Malcolm David Kelley (Walt στο Lost) μάλλον βαρέθηκε να περιμένει πότε θα τον βρει ο πατέρας του, και είπε να περάσει μια βόλτα από του Earl. Στο επεισόδιο 'Boogeyman', ο χαρακτήρας του Jason Lee θα κατηγορηθεί για την απαγωγή του χαρακτήρα του Kelley.

2 σχόλια:

  1. Se auti tin fasi, to finale tou How I Met Your Mother to perimeno me megalytero excitement apo ekeino tou Lost, gia paradeigma. (Kai eimai kai apo ekeinous pou den exoun xasei tin pisti tous stin seira.) Amy Acker kai Alexis Denisof kai pali mazi kai auti tin fora se Johnson's baby shampoo moment (oxi pia dakrya) we hope.
    Poulimene Boreanaz! Auto einai megali ntropi, xoris plaka.

    Mou aresan poly kai ta nea gia tin Kim Catrall os manager tou Tony Head (tou kollitou mas) sto Elton John sitcom ta opoia den blepo edo... pou einai? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Akoma de mporw na xwnepsw oti se 20 lepta mesa 8a bre8ei xronos gia to olo Ted-Robin drama KAI gia tin tripleta Willow-Wesley-Fred, complete me asteia kai anafores!!! Can't wait!

    Ta peri Kim Catrall einai pilot news :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή