Emmys 2006: Comedy Lead Actor

Intro

Dream Ballot
:

  1. STEVE CARELL (The Office)
    Δίνει ένα υπέροχο ανθρώπινο πρόσωπο σε έναν από τους πιο ανυπόφορους χαρακτήρες της τηλεόρασης, χωρίς όμως να τον κάνει ποτέ αληθινά συμπαθή. Σπάνια ισορροπία από έναν χαρισματικό κωμικό.
    Είναι πλέον μεγάλο κινηματογραφικό όνομα, πρόσφατα βραβευμένος και με Χρυσή Σφαίρα για αυτόν ακριβώς το ρόλο. Το μεγάλο φαβορί όχι απλά για την πεντάδα αλλά και για τη νίκη.

  2. Jason Bateman (Arrested Development)
    Είναι ένας από τους 9 υπέροχους του Arrested Development. Αυτό αρκεί.
    Η σειρά έχει να παιχτεί ουσιαστικά μισό χρόνο, αλλά οι έτσι κι αλλιώς λιγοστοί σοβαροί σοβαροί υποψήφιοι σε αυτή την κατηγορία δίνουν αυξημένες πιθανότητες στον Bateman.

  3. Zach Braff (Scrubs)
    Έχει αναπτύξει μια απολαυστική on-screen σχέση με τον Donald Faison, παραμένει offbeat χωρίς να γίνεται σαχλός, και βοηθούμενος από το σενάριο δίνει στον χαρακτήρα του την απόλυτα σωστή δόση self-adoration ώστε να είναι ξεκαρδιστικός και συμπαθής αντί βαρετός και αντιπαθής.
    Όλο και πιο γνωστό πρόσωπο, αβανταδόρικος ρόλος, λιγοστοί αντίπαλοι. Αφού η σειρά αναγνωρίστηκε επιτέλους πέρσι από την ακαδημία, δε βλέπω τι θα σταματήσει τον κωμικό από τη δική του υποψηφιότητα. (μάλλον, βλέπω, αλλά ο Braff είναι πιο πιθανό να επικρατήσει)

  4. Jason Lee (My Name is Earl)
    Στην ίδια λογική με τους παραπάνω, δίνει μια γλυκιά και αστεία διάσταση σε έναν χαρακτήρα που κανονικά δε θα ήταν και πολύ συμπαθής. Ο λόγος που τον έχω όμως κάτω από αυτούς τους τρεις είναι οτι ο Earl, σε αντίθεση με τον Michael Scott, τον J.D. και τον Michael Bluth, έχει συναίσθηση του εαυτού του, κάτι που τον κάνει μάλλον ευκολότερα ερμηνεύσιμο.
    Όνομα, συμπαθέστατος κωμικός, μεγάλο hype για τη σειρά. Μάλλον κι αυτός σίγουρος.

  5. Kevin Connelly (Entourage)
    H ήρεμη δύναμη της σειράς-σίφουνα, δουλεύει ως το τέλειο αντίβαρο της generic ερμηνείας του Adrian Grenier ή των man-babies Drama και Turtle.
    Όχι.

Επικρατέστεροι:
  • Steve Carell / The Office, Tony Shalhoub / Monk: Ο φετινός και περσινός νικητής, αντίστοιχα.
  • Jason Lee / My Name is Earl, Zach Braff / Scrubs: Γνωστοί πρωταγωνιστές καλών κωμωδιών.
  • Jason Bateman / Arrested Development, Eric McCormack / Will & Grace: Δύο πρωταγωνιστές σημαντικών σειρών που τελείωσαν φέτος. Όλα δείχνουν πως δε χωράνε και δύο στην πεντάδα, οπότε οι ψηφοφόροι θα τιμήσουν με υποψηφιότητα μόνο έναν εκ των δύο. Θέλω και πιστεύω Bateman.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου