Emmys 2006: Comedy Series

Intro

Dream Ballot
:

  1. ARRESTED DEVELOPMENT
    Το Fox ως τώρα δεν έχει προχωρήσει σε καμπάνια για την σειρά, αλλά η λατρεία των ψηφοφόρων θα πρέπει να είναι αρκετή για να την φέρει στη δεκάδα και από εκεί, στις τελικές υποψηφιότητες.

  2. Gilmore Girls
    To νέο σύστημα θεωρητικά σχεδιάστηκε για να ευνοεί περιπτώσεις ακριβώς σαν αυτή τη σειρά, αλλά ακόμα κι αν φτάσει στη δεκάδα (πολύ πιθανό) η έντονη φετινή δραματική στροφή δεν αφήνει περιθώρια για να "περάσει" ως κωμωδία. Άρα όχι.

  3. The Office
    Kαι μόνο λόγω της αναγνωρισιμότητας του Steve Carell θα φτάσει στη δεκάδα, και σίγουρα βρίσκεται στην ομάδα σειρών που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν τελικά την υποψηφιότητα.

  4. Scrubs
    Πέρσι αναγνωρίστηκε επιτέλους από τους ψηφοφόρους, και φέτος είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο. Βρίσκεται στην ίδια "ομάδα" με το Office.

  5. Entourage
    Μεγάλο hype, νέος κύκλος επεισοδίων αυτή τη στιγμή στον αέρα (άρα φρέσκο στη μνήμη των ψηφοφόρων), θέμα που αφορά το ίδιο industry χωρίς όμως να το χρωματίζει αρνητικά. Φαβορί για μια θέση στην πεντάδα.

Επικρατέστεροι:

  • Arrested Development: Θέλω να πιστεύω οτι αν κάποιος ήταν αρκετά φανατικός για να ψηφίζει τη σειρά επί δύο χρόνια, δε θα την ξεχάσει τώρα παρά την έλλειψη προώθησης. Οι Bluths θα είναι εκεί για έναν μεγάλο αποχαιρετισμό.
  • The Office, Scrubs, My Name is Earl: Ένα γκρουπ που θα βγάλει, μμμ, 2 υποψηφιότητες. Συγκεντρώνουν λίγο-πολύ το ίδιο κοινό, είναι στο ίδιο δίκτυο, έχουν αναγνωρίσιμα ονόματα για πρωταγωνιστές. Ποντάρω στα δύο πρώτα.
  • Entourage, Curb Your Enthusiasm: Η κωμωδία του Larry David είναι αγαπημένη των Έμμυ, αλλά η παρεμφερούς θεματολογίας σειρά του Doug Ellin είναι πιο φρέσκια και είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του Curb στην πεντάδα.
  • Desperate Housewives, Weeds: Όχι, δεν πιστεύω -ακόμα- τόσο πολύ στο νέο σύστημα ώστε να περιμένω η κωμωδία του Showtime να επικρατήσει των νοικοκυρών, αλλά θα είναι φοβερά διασκεδαστικό αν κλέψει αρκετές ψήφους ώστε τη θέση τους στην πεντάδα να πάρει κάποια καλύτερη σειρά, όπως οποιαδήποτε άλλη από τις παραπάνω.
  • Wiil & Grace: Ναι, τελευταία σεζόν και τα συναφή, αλλά η λογική του νέου συστήματος είναι να αποφεύγονται ψηφοφορίες "συνήθειας" ακριβώς σαν την ξεπερασμένη αυτή κωμωδία. Αν τρυπώσει στην πεντάδα μπορούμε κάλλιστα να επιστρέψουμε στους παλιούς κανονισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου