Emmys 2006: Comedy Supporting Actor

Dream Ballot:
  1. JEREMY PIVEN (Entourage)
    Σαν σίφουνας ο Piven κλέβει κάθε σκηνή στην οποία εμφανίζεται με χαρακτηριστική άνεση, κάνοντας τον χαρακτήρα του την ψυχή ενός από τα πιο fun shows της τηλεόρασης. Το ξέσπασμά του όταν απολύθηκε, θα αποτελεί για χρόνια σημείο αναφοράς.
    Κερδίζει συνεχώς πόντους, και κάτι η υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, κάτι το γεγονός οτι η σειρά προβάλλεται αυτή τη στιγμ
    ή, τον κάνουν φαβορί για την πεντάδα.

  2. John C. McGinley (Scrubs)
    Ο τρόπος που παραδίδει τους κακιασμένους μονολόγους του δεν έχει όμοιο, ενώ φέτος ο χαρακτήρας του πήρε μια απρόσμενη δραματική στροφή στα μέσα της σεζόν την οποία ο McGinley έπαιξε με ιδιαίτερη ευαισθησία.

    Η σειρά αναγνωρίστηκε επιτέλους πέρσι από τα Έμμυ, αλλά σε μια κατηγορία με μπόλικους υποψήφιους όπως αυτή, δεν θα είναι εύκολη μια υποψηφιότητα.

  3. Will Arnett (Arrested Development)
    Το βλέμμα του και μόνο, με σκοτώνει. Πολύ απλά, δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει αυτός ο τύπος επί της οθόνης, και να μη με καθίζει κάτω από τα γέλια. Όπως και ο έτερος εκπληκτικός συμπρωταγωνιστής του, Mic
    hael Cera, έχει πλάσει έναν χαρακτήρα που σε υποχρεώνει να ξεκαρδίζεσαι απλώς με το concept της ύπαρξής τους.
    Αν προταθεί κάποιος από τη σειρά, αυτός θα είναι λογικά και πάλι ο Jeffrey Tambor, οπότε στον Arnett δεν δίνω και πολλές πιθανότητες.

  4. Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother)
    Emmy up!
    Πιθανή υποψηφιότητα, καθώς το buzz που απόλαυσε ο Harris καθόλη τη διάρκεια της σεζόν υπήρξε ακατάπαυστο.

  5. John Krasinski (The Office)
    Ως το ήμισυ του most-talked about ζευγαριού της σεζόν αξίζει την αναγνώριση-- ανάμεσα στις αμήχανες σιωπές του (όταν σκέφτεται την Pam) και στα παιχνιδιάρικα βλέμματά του (καθώς πειράζει τον Dwight) ο Krasinski έχει πλάσει έναν ευαίσθητο και αποφασιστικό χαρακτήρα που οι dudes θα τον ήθελαν οπωσδή
    ποτε για παρέα και οι κοπέλες για κάτι more than that.
    Θα εξαρτηθεί από το πόσο πολύ αγάπησαν τη σειρά οι ψηφοφόροι. Θα προτείνουν μόνο τον Carell επειδή είναι το όνομα, ή θα επεκτείνουν την αγάπη τους και στις υπόλοιπες κατηγορίες? Στη δεύτερη περίπτωση ο Krasinski πρέπει να έχει το προβάδισμα έναντι του, πολλές φορές υπερβολικού, Rainn Wilson.

Επικρατέστεροι:
  • Jeremy Piven / Entourage: Φαβορί για πεντάδα.
  • Jeffrey Tambor / Arrested Development: Συνήθης ύποπτος, λογικά και φέτος θα είναι εκεί για το κύκνειο άσμα της σειράς στα Έμμυ.
  • Sean Hayes / Will & Grace: Από συνήθεια και μόνο, λογικά θα είναι εκεί. Το νέο σύστημα δεν εφαρμόζεται εδώ, άρα οι όποιες εκπλήξεις είναι μάλλον απίθανες.
  • Neil Patrick Haris / How I Met Your Mother: Hype, hype κι άλλο hype.
  • Donald Faison / Scrubs: Ρίσκο αυτό, αλλά ο Faison είχε μια απίστευτη χρονιά, και μια μάλλον πιο ξεκάθαρα κωμική ερμηνεία από άλλους που διεκδικούν αυτή τη θέση. (Krasinski, McGinley)

2 σχόλια: