Death Watch

Έχουμε τον πρώτο επίσημο πεσόντα της νέας σεζόν! Νικητής ανακηρύσσεται το Smith του CBS, του οποίου ο πιλότος με είχε κάνει να βαρεθώ μέχρι δακρύων παρά την παρουσία αγαπημένων σαν τις Virginia Madsen και Shohreh Aghdashloo (και αυτό το παλικάρι, ο Ray Liotta, καλός είναι επίσης). Μετά από τρία επεισόδια, το δίκτυο τράβηξε την πρίζα, κάτι που για κάποιο λόγο δεν έχει κάνει ακόμα το FOX με το Happy Hour. Το δίκτυο συνεχίζει να επιμένει οτι η κωμωδία θα επιστρέψει μετά το baseball. Καλά.

Σε άλλα επίοσημα νέα, cancelled είναι από αυτή την εβδομάδα και το Kidnapped του NBC, αλλά σε μια κίνηση σεβασμού προς τους θεατές του, το δίκτυο αποφάσισε να ενημερώσει νωρίς τους παραγωγούς να κλείσουν την ιστορία στα 13 επεισόδια (υπήρχε εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που η σειρά κοβόταν), τα υπόλοιπα 10 των οποίων θα προβάλλονται Σάββατα βράδυ. Ο πιλότος μου είχε αρέσει, και από τη στιγμή που η ιστορία θα λάβει closure, θα το παρακολουθήσω.

Στο CW αλλάξανε μεταξύ τους τα βράδια Κυριακής και Δευτέρας, το οποίο από μόνο του μας είναι παντελώς αδιάφορο (εκτός αν κάποιος παρακολουθεί το Everybody Hates Chris), αλλά μας νοιάζει σε σχέση με τη Veronica Mars: η λατρεμένη σειρά άνοιξε με μάλλον απογοητευτικά νούμερα, αλλά το δίκτυο-Frankenstein έχει προφανέστατα πολύ μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, η Veronica θα είναι ασφαλής, εκτός πια κι αν στο δεύτερο επεισόδιο τα νούμερα γκρεμοτσακιστούν.

3 σχόλια:

  1. Ah, na nai kala to CBS pou ekopse to Smith. Eixa toso kairo ton piloto kai variomoun na ton dw. Twra mporw na ton svisw isuxos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, το Smith έκλεισε οριστικά στα 3 επεισόδια; Μου κάνει εντύπωση το τόσο απότομο κόψιμο από το CBS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, κι εμένα, δεδομένου του κόπου που μπήκε για να μαζέψει όλο αυτό το καστ. Αλλά τα ratings ήταν πραγματικά πολύ μέτρια (ειδικά για τα δεδομένα του CBS) και οι μισθοί πολύ τσουχτεροί, οπότε...

    Τώρα εγώ προσπαθώ να μαζέψω τον εαυτό μου από το πάτωμα, μετά τη δίωρη πρεμιέρα του Galactica. Tι να πρωτογράψω για αυτό το αριστούργημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή