Full season pickups

Στα πολύ γρήγορα: οι 3 πρώτες νέες σειρές που λαμβάνουν full season order (και ως τώρα οι μοναδικές ξεκάθαρα επιτυχημένες) είναι κατά σειρά Heroes, Jericho και Ugly Betty. Όλες τους για 22 επεισόδια. Επιπλέον σενάρια έχουν παραγγελθεί για τα Standoff (τρία σενάρια, και μακάρι να ήταν όλα από τον Tim Minear) και Justice (δύο σενάρια).

Επόμενη νέα σειρά που αναμένεται να πάρει πλήρη σεζόν, το Six Degrees.

Χα χα.

Μια που το ανέφερα αυτό, ας δούμε πώς πάνε και τα ratings. Στο ABC, Six Degrees και The Nine χάνουν θεατές σα να μην υπάρχει αύριο. Το δράμα του JJ Abrams έχει ήδη χάσει το 1/3 των αρχικών θεατών του, και συνεχίζει. Το Nine χάνει εκατομμύρια από το ένα μισάωρο στο επόμενο, και δυστυχώς δεν τους αδικώ (περισσότερα λογικά αύριο). Το Lost μετά την πρεμιέρα των 18 εκατομμυρίων (εξαρχής απογοητευτική σχετικά με τα περσινά νούμερα) είπε αντίο σε 2 εκατ. θεατές. Αλλά τουλάχιστον το Grey's Anatomy συνεχίζει να ασελγεί στο πτώμα του CSI...

Veronica Mars και Studio 60 δείχνουν να σταθεροποιούνται, τη στιγμή που τα δίκτυά τους έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα, άρα για την ώρα είμαστε ήσυχοι.

3 σχόλια:

  1. Τα 2/3 που συνεχίζουν να παρακολουθούν Six Degrees == ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο για τη Veronica, πρέπει να πω, με έκανε να χαμογελάσω πλατιά από ευτυχία. It's not much, but it's something. Btw, ακόμη να δω το 2ο επεισόδιο, το forom δεν έχει βγάλει ακόμη υπότιτλους. Μήπως ξέρει κανείς πουθενά αλλού αν υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, κι εγώ χαίρομαι. Αν τη βγάλουν καθαρή και από τα sweeps του Νοέμβρη Veronica και Studio 60, είμαι ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν.

    Για υπότιτλους δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή