Next, on HBO

Απλώς μια μικρή ειδοποίηση, οτι εδώ έχω στήσει έναν μικρό dance of joy γιατί το ΗΒΟ ανακοίνωσε κι επίσημα την παραγγελία 12 επεισοδίων για το νέο δράμα του David Milch, John From Cincinatti. Άγνωστο ακόμα πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή, αλλά το εξαιρετικό cast είναι σε θέση, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Bruce Greenwood, Ed O'Neil, Rebecca De Mornay, Willie Garson και Luis Guzman.

Τώρα περιμένω και την επίσημη επιβεβαίωση οτι τα γυρίσματα για τις TV movies που θα κλείσουν το Deadwood θα ξεκινήσουν πράγματι τον Μάιο, και θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το ΗΒΟ για το 2006.

2 σχόλια:

  1. Hello Tyler!Φοβερό το blog σου (αλλά αυτό το ξέρεις μάλλον:-))Τι παίζει με τις τηλεταινίες του deadwood?Λειτουργούν ανακεφαλαιωτικά ή συνεχίζουν την ιστορία από εκεί που την αφήσαμε;Ξέρεις μήπως τι διάρκεια θα έχουν;Μόλις τέλειωσα τον τρίτο κύκλο και ήδη μου λείπει...Πραγματικά μεγάλη σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. :)

    Για το Deadwood, ο δημιουργός είχε στο μυαλό του πάντα την ιστορία να εκτυλίσσεται στη διάρκεια 4 σεζόν. Οπότε οι δύο τηλεταινίες (υποθέτει κανείς δίωρης διάρκειας η κάθε μία) θα γεμίσουν το κενό που άφησε η 4η σεζόν που δε γυριστεί ποτέ, και θα κλείσουν έτσι την ιστορία του Deadwood.

    Από όσο ξέρουμε, αυτή τη στιγμή στούντιο και ηθοποιοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

    Μεγάλη σειρά δε λες τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή