Cable: Weeds, Luke Perry

Δεν έχω κρύψει ποτέ πόσο αγαπώ τον Luke Perry, αλλά ομολογώ πως ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν τον φανταζόμουν ποτέ να συμμετάσχει σε σειρά του David Milch! Ναι, ναι, ο Luke Perry θα γίνει μέλος της esteemed οικογένειας του ΗΒΟ το 2007, καθώς προστέθηκε στο καστ του πολυαναμενόμενου νέου project από τον δημιουργό των Deadwood και NYPD Blue, με τίτλο John From Cincinatti. Πάντα το έλεγα οτι αυτό το παιδί με τι σανίδα του σερφ θα πάει μπροστά!

(Και, πέρα από πλάκα, στο κατά τα άλλα τραγικό Windfall έδειξε οτι είναι μια χαρά δραματικός ηθοποιός. Τώρα πλέον και με σφραγίδα γνησιότητας!)

Άλλα ευχάριστα έρχονται από το Showtime, όπου επιτέλους ανανεώθηκε κι επίσημα για τρίτη σεζόν το Weeds. Παραδοσιακά, θα προβληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι και θα διαρκέσει αυτή τη φορά 15 επεισόδια. Εμένα άλλο με καίει: επιστρέφει ο Martin Donovan?

6 σχόλια:

  1. MARTIN DONOVAN!MARTIN DONOVAN!Δεν έχω δει το season finale, αλλά μετά τα όσα έγιναν στο 2Χ11 μου φαίνεται αρκετά απίθανο να επιστρέψει.Το εύχομαι πάντως, καθώς ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το έχεις δει ακόμα?! Και κάθεσαι?! Στο φινάλε, θα νομίζεις οτι είδες ένα επεισόδιο γυρισμένο από τον Tarantino!... Χεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περίμενα τους αγγλικούς υπότιτλους, αλλά άργησαν πάρα πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει, αφού απέφυγες τα σπόιλερς, πάλι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι, να μαζεύεται το φαν κλαμπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή