Scrubs, Season 6, Episode 1

"My Mirror Image (2)"


Σχόλια για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 6ης σεζόν του Scrubs, και για την πιο αστεία σκηνή ομαδικού χωρού στην ιστορία!

Λίγο hit and miss, ε? Για να είμαι ειλικρινής αλλιώς την φανταζόμουν αυτή την πρεμιέρα του δίωρου κωμικού μπλοκ του NBC, αλλά για την απογοήτευσή μου μάλλον φταίει περισσότερο ο Prisoner Mike και όχι τα mirror images των αγαπημένων μας γιατρών.

Η πρεμιέρα του Scrubs βασικά δεν ήταν παντού αστεία, κι αυτό είναι όλο. Κάποια bits ήταν απίστευτα (ο Ted με τον Keith να σκάνε το μπουκάλι της Coca Cola) κάποια άλλα προσπαθούσαν υπερβολικά (το εντελώς ξεκάρφωτο cameo των Blue Man Group), αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή πρεμιέρα. Το τρικάκι με τους διπλούς ρόλους των JD, Cox και Janitor το θεωρώ πολύ έξυπνο- συνήθως στις ιατρικές σειρές οι ασθενείς αποτελούν έτσι κι αλλιώς κάποιο αντικατοπτρισμό των πρωταγωνιστών, και με το να υπερτονίσει αυτούς τους παραλληλισμούς, το Scrubs καταφέρνει να σπάει πλάκα με τον εαυτό του κάνοντας όμως και τα points που ήθελε.

Οι σκηνές του JD με την πάντα κούκλα Elizabeth Banks ήταν ωραίο payoff στο περσινό cliffhanger και προέκυψαν με φυσικό τρόπο μέσα από το επεισόδιο, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Janitor που λίγο-πολύ αποφάσισε πως δε γαμιέται μωρ' καημένε! και συνέχισε να είναι αυτός που έχουμε λατρέψει. Ξεκαρδιστική η απάντηση του μελλοντικού εαυτού του "έχω χτυπήσει φάλαινα", φοβερό και το gag με τον JD ως κυματίζουσα σημαία. Αγαπάμε Janitor!

Αλλά αν θα θυμόμαστε αυτό το επεισόδιο σε 10 χρόνια από σήμερα (and yes, we will) δε θα είναι για τίποτα από τα παραπάνω: η σκηνή του ομαδικού χωρού υπό τους ήχους του 'Bye, Bye, Bye' (of all the songs!) με έκανε να σκάσω από τα γέλια. Dancing Turk = goodness! Το αποκορύφωμα ήταν το σέξι (my eyes! MY EYEEES!!) κούνημα του Kelso προς τη κάμερα, όντας σάντουιτς ανάμεσα σε Carla και Elliot. A-νε-κτί-μη-το! Υποψήφιο για σκηνή της σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου