Drive & Entourage: Detours

Σύντομα spoilers για τα latest Drive και Entourage.

Έχω τσαντιστεί με τους παραγωγούς του Drive γιατί η απουσία της Michael Hyatt (και τι σόι γυναικείο όνομα είναι αυτό?!) από τους τίτλους αρχής με είχε υποψιάσει οτι θα πεθάνει σε αυτό το επεισόδιο, αλλά ο τρόπος που συνέβη έδωσε αυτόματα μια πολύ cool και σκοτεινή νότα στη σειρά. Οι αλλαγές στον τόνο καθ'όλη τη διάρκεια του επεισοδίου ήταν πολύ πετυχημένες, ιδιαίτερα όποτε μεταπηδούσαμε στις Katrina survivors με τα συνεχή σημάδια από το θεό, που έκαναν για μια ευχάριστη κωμική παρένθεση στο δράμα του στρατιώτη ή το heist movie του Tully.

Το οποίο στόρι του Alex συνεχίζει να τρέχει με το πόδι στο γκάζι, και έχω πλέον φτάσει επίσημα στο σημείο που με νοιάζει πραγματικά η συνέχεια. Θα φρίξω αν δεν δούμε, με κάποιο τρόπο, πώς ολοκληρώνεται η ιστορία. Προς το παρόν, χάρηκα που βρήκαν και οι τελευταίοι εκνευριστικοί χαρακτήρες της σειράς κάτι να κάνουν, και περιμένουμε τώρα να δούμε τι στα κομμάτια σχεδιάζει ο ήρωάς μας για να σώσει τον αδιάφορο τύπο, που καλύτερα να πεθάνει βασικά. (Αλλά δυστυχώς προηγείται ο Dylan Baker που απουσιάζει κι αυτός από τα credits αρχής.) Και είναι ιδέα μου, ή η Taryn Manning έχει ακόμα το όπλο της υψωμένο προς την κούκου Melanie Lynskey?

Κι ενώ ο Alex Tully κάνει detours ληστεύοντας τράπεζες, και διαπράττοντας άλλα entertaining εγκλήματα, το Entourage βρίσκεται κι αυτό εκτός πορείας αλλά χωρίς να είναι εξίσου διασκεδαστικό. Ο Ari ψυχαναλύεται και αυτό είναι κάτι που πάντα με τσαντίζει σε τόσο offbeat χαρακτήρες. Όταν η Lorelai Gilmore άρχισε να εξηγεί τα συναισθήματά της ήταν εμφανές οτι ο David Rosenthal δεν έχει ιδέα τι κάνει, κι εγώ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Όταν ο Ari Gold συλλαβίζει τον απλοϊκό ψυχισμό του, εγώ κάνω μορφασμούς πόνου, αλλά ευτυχώς μέχρι το τέλος του επεισοδίου τα είχε βροντήξει όλα και μετά από δυο επικά ξεσπάσματα επέστρεψε στον γνωστό εαυτό του.

Ας πάει τώρα να αρπάξει τον Vince από την ill-conceived Amanda της Carla Gugino, μπας και ξυπνήσει λίγο η σειρά. Και πάλι, μη με πάρετε στραβά, κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκεται στην οθόνη η Gugino είναι ένα ακόμα καλό δευτερόλεπτο για τον κόσμο, και είμαι ο τελευταίος που θα διαμαρτυθεί. Αλλά θα διαμαρτυρηθώ nontheless. Είναι πολύ γλυκό και χαριτωμένο που όλοι οι μαντραχαλάδες της σειράς την έχουν ερωτευτεί, αλλά αν αυτή η κίνηση αυτοκτονίας από τον Doug Ellin έγινε μόνο και μόνο για να δούμε την Gugino με τα εσώρουχά της, τότε... δεν ξέρω τι να πω.

2 σχόλια:

  1. Ο "θείος" μου έστειλε το πρώτο του Δρίβε. Ολόκληροι Nathan Fillion και (ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ) Amy Acker έχει... Και μάλιστα *παντρεμένους*! Οπότε δε μπορεί, θα μ' αρέσει... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, η παρουσία της κούκλας Amy Acker είναι εντελώς το κερασάκι στην τούρτα του show.

    ΓΙΑΤΙ. ΔΕΝ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή