Entourage: The Prince's Bride


Σύντομα spoilers για ένα re-energized "Entourage".

Μια χαρούλα κινείται και πάλι η σειρά, και χαίρομαι που έχουμε ολόκληρο το καλοκαίρι μπροστά μας με την επόμενη σεζόν αντί μόνο τους ενός επεισοδίου που απομένει σε αυτήν. Όχι μόνο ο Vince πρόκειται να δουλέψει και πάλι, με τον Ari να διαπραγματεύεται μέχρι τελευταίας ανάσας για τον -και πάλι- πελάτη του, αλλά και οι περιφερειακοί χαρακτήρες βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα φάση. Κοινώς, the show is firing on all cylinders!

Λάτρεψα το payoff στην ιστορία με τον πρίγκηπα και την ουκρανή daytime soap star, ειδικά για το πώς οι δύο ηθοποιοί έπαιζαν τόσο υπερβολικά τους χαρακτήρες του. Συμπάθησα τον Turtle περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο παρελθόν χάρη στην γλυκιά του clumsiness όποτε βρισκόταν κοντά στην Kelly. Αλλά το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του επεισοδίου? Brett Ratner, baby! Pitch perfect, από το πόσο απενοχοποιημένα smug βγαίνει στην οθόνη ο faux-teur μέχρι το πώς ο Drama πιάνει την κατάσταση και όχι μόνο γλιτώνει το ρεζιλίκι αλλά τη γυρνάει και υπέρ του στο τέλος.

Το πιο σημαντικό στοιχείο πάντως, είναι πως ο Vince επιτέλους πιάνει δουλειά στο "Medellin." Αρκεί φυσικά να υποκύψει σε έναν συμβιβασμό επιτέλους, και στην τελική δεν του ζητήσανε να κάνει σεξ και με τη Γεωργία Βασιλειάδου! Το κατά πόσο είναι δυνατό το "Medellin" να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό το hype που του γίνεται επί δυο χρόνια τώρα, είναι μια άλλη ιστορία, που θα την εξετάσουμε από τον Ιούνιο, πλέον.

4 σχόλια:

  1. Gewrgia Vasileiadou kse-Gewrgia kse-Vasileiadou, egw ksernousa me tin oli aura pou eksepempe i tupissa, OK? Kai kaneis den ekviazei ton Vince mou. We don't negotiate with terrorists.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδί μου, ο άνθρωπος δεν έχει σπίτι να μείνει, είναι ώρα αυτή να κοιτάμε το "εγώ" μας? (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Fauxteur"


    Brett Ratner RULES. Opos ksereis eimai longtime (apenoxopoiimeni) fan and proud of it. Hell yeah. Kai o typos pou ekane ton boitho tou (ton proto pou emfanistike oxi ton allon me tin geloia grabatomplouza) itan very cute!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν ευχάριστα υπερβολικός στην απεικόνιση του εαυτού του, θα του το δώσω αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή