The "Drive" that wasn't

Tα δύο τελευταία επεισόδια "Drive" που έχουν γυριστεί δεν πρόκειται να προβληθούν από το FOX, αλλά το δίκτυο υπόσχεται να τα ανεβάσει στο site του μες στην επόμενη εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για κάτι ιδιαίτερα pointless καθώς μέχρι το επεισόδιο 6 τίποτα απολύτως δεν έρχεται σε κλείσιμο, ίσα-ίσα.

Όμως για όποιον από εσάς αφιέρωσε 4 ώρες από τη ζωή του και θέλει να μάθει τι στα κομμάτια θα γινόταν παρακάτω, η φρέσκια συνέντευξη των executive producers Tim Minear και Craig Silverstein σε fan site της σειράς θα φανεί ενδιαφέρουσα. Βασικά εδώ αποκαλύπτονται όλες οι ιστορίες και τα backstories που οι παραγωγοί είχαν ήδη σχεδιάσει, πλην μίας:
J: Who would have won the race?

TM: Somebody.

Fair enough. Για τα υπόλοιπα, εδώ.

2 σχόλια:

  1. Somebody??? Mas ypoxrewsan! :(

    Krima gia to Drive. To Fox onomazetai to "tsekouri" alla htan poly xazo na mhn oloklhrwsoun mia kommenh seira k na baloun epanalhpseis metriwn soou tou. Eleos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Btw το FOX προσέλαβε τον entertainment president που είχε απολύσει το NBC πριν ενάμιση μήνα. Αν ο τύπος κατάφερε να αναπτύξει τόσα "brilliant but canceled" shows στο NBC, δεν τολμώ καν να φανταστώ τι μακελειό έχουμε να δούμε στο "Τσεκούρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή