Another detective Mars. Another NYPD Blue. Another Apatow.

Keith Mars is dead, long live Detective Mars(ters)! O James Marsters γίνεται recurring-προς-regular μέλος του καστ του "Without a Trace", δίνοντάς μου ένα λόγο για να παρακολουθώ άλλο ένα καλοφτιαγμένο procedural. Kαι ναι, ο χαρακτήρας του θα ονομάζεται Mars.

Σε άλλα νέα, το ΗΒΟ έκοψε μεν το "John From Cincinnati", αλλά η σχέση του με τον David Milch παραμένει μέλι-γάλα, κατά τα φαινόμενα. Παρά τις ημι-υποσχέσεις για εκείνες τις ρημαδο-"Deadwood" TV movies, ο δημιουργός του "John" πιθανότατα θα προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός ακόμα concept που δούλευε από τα μέσα της δεκαετίας του '90. Μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του, Bill Clark (πρώην αστυνομικός και πηγή πολλών ιστοριών για το "NYPD Blue") θα δημιουργήσουν ένα αστυνομικό δράμα που θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του '70, και θα επικεντρώνεται γύρω από έναν βετεράνο του πολέμου του Βιετνάμ που επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και τοποθετείται από την NYPD ως μυστικός πράκτορας σε γκρουπ αντιπολεμικού κινήματος. Φυσικά το όλο concept είναι εμπνευσμένο από τις αληθινές εμπειρίες του Clark.

Η νέα αυτή σειρά σημαίνει φυσικά οτι το "Deadwood" μας αποχαιρετά πλέον οριστικά, και πολύ καλά κάνει κατ'εμέ. Είχε 3 σπουδαίες σεζόν, είχε ένα τέλειο φινάλε, και νιώθω πως έχει πλέον κλείσει τον κύκλο του. Ο David Milch, το έχω κάνει ξεκάθαρο νομίζω αυτό, είναι για μένα το μεγαλύτερο μυαλό που δουλεύει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, και θέλω να τον δω να δημιουργεί νέα πράγματα, παρά να επιστρέφει σε αυτά που έχει εμφανώς προσπεράσει και ο ίδιος. Let's get over it.

Kαι κλείνω με μια υπενθύμιση-- σήμερα βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς. Το "Knocked Up" του Judd Apatow ("Freaks and Geeks", "The 40 Year-Old Virgin") είναι αστείο, έχει καρδιά, και σίγουρα δε θα βγει από το σύστημά σας μέχρι να χωνέψετε τα ποπ κορν, σαν το 99% των καλοκαιρινών ταινιών. Πρέπει να πω, το να βλέπω έναν δημιουργό που έβλεπε τα shows του να κόβονται στην πρώτη σεζόν, να έχει εξελιχθεί στο νέο χρυσό παιδί του Hollywood, με γεμίζει χαρά και ελπίδα. Για τον κόσμο, γενικότερα. :P

Team Judd!

7 σχόλια:

  1. O James Marsters sto Without A Trace? Sign me the fuck up.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. edw den exei bgei akoma to knocked up

    ine ontws toso kalo? giati exei toso moufa afisa? :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μια βδομάδα βγαίνει και σε σας, μην επαναπαύεσαι! Και ναι, είναι τόσο καλό, και όχι, δεν έχει μούφα αφίσα! (Εντάξει, με τη μούρη του Carell αυτές οι γκριμάτσες δουλεύουν πάντα καλύτερα, αλλά και ο Rogen καλός είναι. Plus, μου αρέσουν τα χρώματα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Apatow FTW. Μπορεί να έχω δει μόνο το 40 Year Old Virgin (ε, και θεωρητικά έχει βάλει και το χεράκι του στα λατρεμένα Anchorman και Talladega Nights) από το έργο του, αλλά goddamn ο τύπος το έχει. Πρέπει να δω Freaks and Geeks. :P Και το Knocked Up εάν υπάρξει κάποια μέρα και ώρα της εβδομάδας που δε θα δουλεύω. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kai meta to sygkinitiko sxolio tou apo pano, a reality check: to Knocked Up einai sooo 5 minutes ago.* H hype needle deixnei Superbad, people!


    *(not really)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Judd Apatow + Michael Cera + Seth Rogen? To quote την αποπάνω:

    Sign me the fuck up.

    ΑπάντησηΔιαγραφή