Bits

O Ausiello μεταδίδει πως η Janeane Garofalo θα προστεθεί φέτος στο regular cast του "24". Yay! Θυμίζω πως με σχεδόν ενάμιση μήνα καθυστέρηση (και συνολικά 3 αλλαγές ημερομηνίας) τα γυρίσματα του 7ου κύκλου αναμένεται να ξεκινήσουν επιτέλους τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη. Οι συγγραφείς ήθελαν χρόνο για να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό του season-long arc τους (τον ποιο?!) κάτι που μου μοιάζει για πρωτιά όσο αφορά αυτή τη σειρά.

To HBO ανανέωσε τη πρωτοετή κωμωδία "Flights of the Conchords" (για την οποία ακούω μόνο θετικά σχόλια) για δεύτερη σεζόν. Ταυτόχρονα, θα μας υποβάλει σε άλλη μια σεζόν "Entourage". Ωραία, υπάρχουν τόσες ακόμα ανεξερεύνητες πτυχές αυτών των χαρακτήρων!

Το έγραψα και στο αντίστοιχο write-up, αλλά το τονίζω περισσότερο εδώ. Το "High School Musical 2" έκανε πρεμιέρα σε 17.5 εκατομμύρια κοινό, το μεγαλύτερο στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης. Yo-w-za.


H Sun υποστηρίζει πως για τον μαραθώνιο "Children in Need" που το BBC θα κάνει στα μέσα Νοεμβρίου, ο Steven Moffat θα γράψει μια multi-doctor "Doctor Who" ιστορία, όπου ο τωρινός γιατρός, David Tennant, θα συναντήσει τον 5ο (Peter Davison).

...Και ξέρω οτι πολλοί από εσάς ασχολούνται με μια ειδησούλα, οτι αυτή η κοπελιά, λέει, που έπαιζε στη "Veronica Mars" θα προστεθεί στο καστ του "Heroes" για 13 επεισόδια, (πιθανώς παίζοντας τον Big Bad της σεζόν) αλλά συγκεντρωθείτε άνθρωποι! Μία είναι η "Heroes"-related είδηση που έχει σημασία. Ναι, σήμερα η Hayden Panettiere γιορτάζει τα 18α γενέθλιά της. Η party scene του L.A. θα στενάξει.

7 σχόλια:

  1. Η Garofalo ούτε κρύο ούτε ζεστη μάλλον χλιαρό μου κάνει, μιας και ανέφερες τον dr Who, αφού διάβασα ότι εγραψες είδα την season 3 και όντως ο τύπος είναι καταπληκτικός και πολύ καλά γραμμένη σειρά όσο για την heroes-related είδηση ένα θα πω: θέλω αντικειμενικότητα στα φετινά σχόλια και όχι πονηρές σκέψεις για το κοριτσάκι. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι εδώ θα προσφέρουμε όπως πάντα αντικειμενική και ψύχραιμη ενημέρωση (χο χο), το internet εξάλλου έχει αρκετούς sickos as it is.

    Oh well. Προσωπικά στον τομέα "hot sidekicks" προτιμώ χίλιες φορές τη φίλη μας τη Martha Jones. "Doctor Who" FTW! Αν σου άρεσε η 3η σεζόν, τότε είναι καθήκον μου να αναφέρω οτι είναι για μένα η λιγότερο καλή από τις 3. Η σεζόν του Eccleston παραμένει αξεπέραστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να θέλει και κουβέντα για την Martha Jones;
    Πάντως σίγουρα είναι στο πρόγραμμα να δω και τις 2 πρώτες. Tώρα που μου λες (και σε εμπιστεύομαι :p) ότι είναι και καλύτερες θα το επισπεύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ θέλω κάποιοα στιγμή πριν την 4η σεζόν να ξανακάνω ένα πέρασμα τις 3 πρώτες. Αν όχι λίγα σχόλια για κάθε επεισόδιο, θέλω τουλάχιστον στο blog να υπάρχουν posts για την κάθε σεζόν. Στον Τομέα Μεγαλεπήβολων Σχεδίων κι αυτό. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Perimeno na deis Flight Of The Conchords gia na ekmetalleutoume to catchphrase-potential!!!

    Kai fysika gia ton mega manager Murray:
    Bands shouldn't have girlfriends. You lose your female fan base. What about Wham? You never saw Wham with girlfriends. That's how they kept the women wanting them. No girlfriends.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. latreyw thn Janeane!!

    ti trexei fetos me ta dramas? exoun ola enesi comic stoixeiou? Thumizw kai tin anamenomeni Catherine Tate sto Dr Who!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To θέλει το ελαφρύ του κωμικό στοιχείο το "24", δεν πάει άλλο με την self-seriousnees, κάτι θα σπάσει! Και το γαμάτο είναι οτι η Jeneane είναι διάσημη liberal ενώ ο δημιουργός του show είναι ο πιο διάσημος δεξιός του Hollywood. Θα πέσει τρελό γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή