Bits

To μεγάλο νέο της μέρας ήταν οτι το ABC ζήτησε από τον Rob Thomas να αναβιώσει το Cupid, το πρώτο του show. (από τη μακρινή περίοδο 1998-1999.) Αυτό είναι φυσικά φανταστικό νέο, αν μη τι άλλο γιατί βάζει σε ένα λίγο πιο ευχάριστο context το πώς το δίκτυο σέρνει τον Thomas από τη μία ηλιθιότητα στην άλλη εδώ και μερικούς μήνες. Αποδεικνύεται δηλαδή πως του έδιναν κάτι να κάνει (για να πιάνουν τόπο τα λεφτά που τον πληρώνουν) ώσπου να φέρει κάτι δικό του στο studio. Φυσικά πρόκειται για μια καρα-σπάνια περίπτωση αναβίωσης κομμένου show, της οποίας το μεγαλύτερο challenge θα είναι να αντικαταστήσει τον Jeremy Piven στον πρωταγωνιστικό ρόλο του θεού Έρωτα (ή απλώς ενός τρελού που νομίζει οτι είναι ο Έρωτας) όσο αυτός είναι απασχολημένος με το να κερδίζει Έμμυ κάνοντας το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο. Και ποιος τον αδικεί, βασικά.

Το show δεν το έχω δει, και είναι ψιλοσπάνιο γενικά καθότι δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε DVD. Υπάρχει όμως ολόκληρο στο YouTube, καθώς και στα γνωστά μέρη (που τελευταία υποφέρουν λιγάκι αλλά ακόμα βαστάνε γερά) σε περιορισμένες όμως ποσότητες. Δεν πιάνετε κι εσείς το seed-άρισμα μπας και δούμε προκοπή? ;)

Ένα άλλο νέο που με χαροποίησε έχει να κάνει με την κινηματογραφική μεταφορά του Tin Tin από τους Steven Spielberg και Peter Jackson, και ο λόγος που ενθουσιάζομαι δεν είναι γιατί αγαπώ ιδιαίτερα το υλικό αλλά γιατί την σχεδιαζόμενη τριλογία θα γράψει ο νέος μου αγαπημένος δημιουργός, Steven Moffat. Αν δεν τον ξέρετε είναι γιατί α) δεν προσέχετε! και β) δεν βλέπετε αγγλική TV, μερικά από τα καλύτερα δείγματα της οποίας γράφει σταθερά ο Moffat εδώ και 6-7 χρόνια.

Oι φαν του David Milch ας ρίξουν μια ματιά σε αυτή την ενδιαφέρουσα επιστολή του ΗΒΟ, στην οποία μου έστρεψε την προσοχή ο Konstantinos. (Thanks!) Δεν είναι πολύ εκνευριστικό όταν οι "κακοί" της ιστορίας βγάζουν νόημα? Και πού θα εκτονωθώ εγώ τώρα, ε? Το βρήκα: HAAAAGGIIIISSSSS!!

Κατά τα άλλα, στο Thunderdome των ratings η μάχη ανάβει στη δεύτερη βδομάδα της σεζόν, με όλα τα νέα shows της Τρίτης να πέφτουν από την ήδη ψιλο-μέτρια αρχή τους (Cane, Reaper) και το δεύτερο γύρο της, κατά τα φαινόμενα, τιτανομαχίας Private Practice-Bionic Woman να αναμένεται με αγωνία για να δείξει ποιο από τα δύο θα κερδίσει τον τίτλο του #1 New Show! για τη φετινή σεζόν. Α, κι επίσης, από το NBC θα σας πουν οτι το Heroes έκανε τελικά 17 μύρια αντί 14 την πρώτη του εβδομάδα. Θα σας πούνε ψέμματα. Αντ'αυτού, θα έπρεπε ίσως να εστιάσουν στο οτι έχασε 3 από αυτά στη δεύτερη εβδομάδα προβολής του, για λόγους που είναι μάλλον προφανείς.

Κλείνοντας, δίνω ραντεβού απευθείας για Παρασκευή καθότι η σημερινή Πέμπτη είναι η Μέρα Muse. Δηλαδή το πρωί ξυπνάμε, ακούμε Muse, κάνουμε καμιά δουλειά, ακούγοντας Muse, σαβουρώνουμε τίποτα για να μην πάμε με άδειο στομάχι, ακούμε Muse, πάμε για εισιτήρια, στο δρόμο ακούμε Muse, ανηφορίζουμε προς Μαλακάσα, ακούγοντας Muse, και το βράδυ βλέπουμε Muse.

Ένα μόνο show έχουμε την Τετάρτη έτσι κι αλλιώς, δε θα με παρεξηγήσει η Bionic Woman αν την καθυστερήσω μια-δυο μέρες, εξάλλου ξέρει πόσο την αγαπώ.

5 σχόλια:

  1. (You're welcome!)

    Α ώστε δεν την είχες δει την επιστολή τελικά; Κι ήμουν βέβαιος ότι το email ήταν περιττό...

    Τέλος πάντων, είμαι πιο πολύ outsider στο όλο θέμα αλλά μου έκανε η εντύπωση η ειλικρίνεια (των παραγόντων) του ΗΒΟ στην επιστολή. Για corporate level, είναι --νομίζω-- ας honest as it gets.

    PS: Yay for Rob Thomas fans.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαι καμμένη μήπως? είμαι σίγουρη ότι είδα διαφήμιση του Cupid στο τρελό μακεδονία-τιβί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wtf, το έπαιξαν ΟΛΟ σε μια βδομάδα? Dammit! Άντε τώρα ξανά στο κατέβασμα...

    Το γράμμα από το ΗΒΟ πάντως με εντυπωσίασε πράγματι. Φοβερή ειλικρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Who cares about Cupid, to Makedonia TV exei I Dream Of Jeannie?! Yes, master! (Nomizo oti to Cupid to eixe palia sto Mega, alla isos mperdeuo to young Jeremy Piven visual sto kefali mou me to Ellen.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή