Pushing Daisies: Dummy


Kαι νομίζαμε οτι ο πιλότος ήταν όσο πιο cute-as-pie παραμυθένιος γίνεται! Spoilers για το δεύτερο Pushing Daisies.

Aυτοκίνητο που τρέχει με ενέργεια λουλουδιού? (που μεταφραστήρια μου λένε οτι λέγεται "πικραλίδα," παρ'ότι αυτό μου φαίνεται εντελώς σαν made-up word.) Ποιος τα σκέφτεται αυτά τα πράγματα? Ο κόσμος του Pushing Daisies είναι παραμυθένιος με τέτοια συνέπεια, κι ας έχει μόνο δύο ιστορίες στο ενεργητικό του. Φονικές κούκλες, βάτραχοι που ανασταίνονται σε μάθημα ανατομίας, για να μην πιάσω τις μάλλινες θήκες των όπλων του Chi McBride και αφήσω αυτό το post να φτάσει τις 1,000 λέξεις!

Όλα είναι υπέροχα και μαγικά, και αναδεικνύονται από τον Barry Sonnenfeld με τρόπο που με κάνει σχεδόν να δακρύζω από ευτυχία παρακολουθώντας αυτά τα μακάβρια παραμύθια. Το δυστυχές της όλης κατάστασης είναι η απολυση, σύμφωνα με ρεπορτάζ, του σκηνοθέτη-executive producer από την παραγωγό Warner λόγω υπέρβασης του μπάτζετ και στα δύο πρώτα επεισόδια. Ο άνθρωπος έκανε οπτικά θαύματα σε αυτά τα δύο 40λεπτα, και είμαι περίεργος να δω αν οι όποιοι σκηνοθέτες παρέχει το ABC στον Fuller θα καταφέρουν με λιγότερα χρήματα να αναπαράγουν αυτή την παραμυθένια αίσθηση.

Ασχέτως όμως, πιστεύω οτι σενάρια που παρέχουν στην Kristin Chenowith σκηνές σαν αυτή που τραγουδάει για τον ανεκπλήρωτο έρωτά της, θα δουλεύουν σε κάθε περίπτωση. Αυτό το κομμάτι με ανύψωσε από το έδαφος, το ορκίζομαι, και ήταν ό,τι πιο υπέροχο έχω δει ως τώρα στη φετινή σεζόν. Πιο υπέροχο από το φιλί που μοιράστηκε ο Ned με την Chuck μέσα από τις body bags του, και περισσότερο κι από το γάντι στο τοιχίο του αυτοκινήτου που, ας το παραδεχτούμε, παραείναι χαμηλά για να είναι όσο αθώο θέλει ο Ned να πιστέψουμε οτι είναι. (Όχι και τόσο παραμυθένιο, αυτό. LOL.)

Και by the way, στον συνεχιζόμενο διαγωνισμό της νέας σεζόν This Week in Chuck, η Anna Friel προσπέρασε τον Zachary Levi γιατί για μικρή στιγμή εκεί πέρα ήταν πιο cool ακόμα κι απ'τον McBride. ("...while these thing I call hands (*shakes hands*) took this off his belt".) Θεά!

7 σχόλια:

  1. Λοιπόν, συνεχίζει πολύ, πολύ καλά, μπορώ να πω. Το 2ο επεισόδιο μου άρεσε ακόμη περισσότερο, ακόμη κι αν δεν είχε τις psycho θείες. Είχε το φιλί μέσα από τις σακούλες, είχε το γαμάτο γάντι στο αυτοκίνητο, είχε την απίστευτη γκριμάτσα της Chuck στον mr. PI αφού κλειδώνεται στο αυτοκίνητο με το Ned, είχε την ξεκαρδιστικά (και λίγο vomit-inducing, to be honest) βουλιμική guest... Τα είχε όλα. Άψογο. Αςμηνκοπείαςμηνκοπείαςμηνκοπεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπεσε αρκετά τη δεύτερη βδομάδα, αλλά στα key demos έμεινε #1 στο time-slot. Αν μείνει εκεί γύρω έχει εξασφαλισμένο full season order, πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φανταστικό!
    ποιο εννοείς είναι made up? το dandelion?
    τσ δεν είναι. πριν λίγα χρόνια είχε παίξει + στις Νύχτες μια ταινία με τον ίδιο τίτλο (είχε μεταφραστεί Πικρόχορτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βέβαια μόλις τσέκαρα ότι στη σειρά την εταιρία την έλεγαν dandy lion, οπότε είναι ένα ακόμα λογοπαίγνιο γιατί προφέρεται το ίδιο και είναι αυτό το λουλουδοειδές που το φυσάνε στις ταινίες και διαλύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. iperoxo ke afto to episodio!poli kalitero apo tin premiera malista..!
    episis i fasi sto nosokomio me tin kopela-louloudi(:P) pu forage epidesmous ke tin vapsane itan theiki..!xaxaxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την έχω στο μυαλό μου την εικόνα του λουλουδιού, απλά δεν ήξερα πώς λεγεται στα ελληνικά. Κι όταν έβαλα ένα μεταφραστήρι να μου πει, απάντησε "πικραλίδα", το οποίο είναι η πρώτη φορά που το ακούω σαν λέξη, και μου φαίνεται σαν ψεύτικη. (LOL)

    Nαι, η ανορεξική τύπισσα είχε τρελό σουξέ γενικώς απ΄ό,τι βλέπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ραδίκι είναι το dandelion, αυτο που τρώμε. Τέλειο το επεισόδιο, αλλα φοβάμαι ότι θα πέσει βαρύ σε μερικούς μακροπρόθεσμα. Τα χρήματα σε καλτσούλες για να τα κρατάμε ζεστά? Άψογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή