House: You Don't Want to Know

Σύντομα spoilers για τον "ημιτελικό" του Survivor: Princeton-Plainsboro.

Αν το "House" ήταν reality, σε αυτό το επεισόδιο θα αποχαιρετούσαμε την Amber η οποία από μια αυτή τη σκοπιά έκανε peak too early στο παιχνίδι και έχει μείνει στάσιμη και δραματουργικά, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που έχουν απομείνει, πλην του Kal Penn. Όταν στο τέλος του επεισοδίου ήταν προτεινόμενη απέναντι φυσικά στον... Kal Penn, ανησύχησα για μια στιγμή πως θα τη σουτάρει ο House, γιατί ο άλλος είναι ο Kumar και αυτή όχι. Όμως παίχτηκε το έξοχο twist με τον Big Love και το απόλυτο faux pas στα μάτια του House που είναι οι συμφωνίες με την Cuddy. Αν ο Foreman είναι ήδη τα μάτια και τα αυτιά της στην ομάδα, τότε σίγουρα ο House δε θέλει κι άλλους διατεθειμένους να πάνε πίσω από την πλάτη του σε αυτήν.

Κρίμα πάντως, γιατί ο Μορμόνος είχε πολύ καλή χημεία με το αφεντικό του, έτσι όπως ο ένας ήταν πρακτικά η αντίθεση του άλλου. Από την άλλη όμως, ποιος άλλος να έφευγε? Ο Kumar είπαμε οτι είναι ο Kumar (και είναι και αστείος και ατζαμής, αν και ο λιγότερο αγαπημένος μου, πλέον), η Amber είναι η Cutthroat Bitch και ό,τι αυτό συνεπάγεται, η #13 εξελίχθηκε σε μεγάλη λατρεία (και η Olivia Wilde είναι ομορφότερη από οποιαδήποτε άλλη σειρά την έχω δει), και ο Taub ειδικά μετά το περασμένο επεισόδιο δε νομίζω να περίμενε κανείς να φύγει τώρα.

Τα sweeps τελειώνουν τον επόμενο μήνα, ο House θα διαλέξει και την ομάδα του (με τους ηλίθιους ατζέντηδες του Fox και των ηθοποιών να έχουν λογικά χαλάσει το σασπένς σε πολλούς από εμάς εδώ και μήνες) και πλέον είμαι περίεργος να δω αν και πότε θα επιστρέψουν οι Chase-Cameron, και σε τι capacity. Ήταν που ήταν πάντα περιττοί, έχει κλικάρει τέλεια και η σειρά με τη νέα φουρνιά... Έχω την αίσθηση πως ο μόνος λόγος που τους κράτησαν και φέτος ήταν για να βεβαιωθούν πως θα δουλέψει το νέο καστ. Με την ανεπανάληπτη φετινή κριτική αποδοχή της σειράς, και το πρόωρο τέλος της σεζόν σε 2-3 επεισόδια, έχω αυτή την αίσθηση πως η επιστροφή από το hiatus το 2008 θα βρει τη σειρά χωρίς τους Jesse Spencer και Jennifer Morrison.

Θυμίζω-- ΚΑΜΙΑ αναφορά στο ποιος μένει και το ποιος φεύγει, καθώς δεν έχουν όλοι υπόψην τους τις επίσημες ανακοινώσεις, lucky them.

5 σχόλια:

  1. Επικό ότι μετά από 4 seasons ο House πανηγυρίζει που πέτυχε και μία περίπτωση lupus.
    Μέχρι στιγμής πάντως τείνω να προτιμώ τον Kutner, κυρίως για την recurring clumsiness του μπροστά σε crash carts και γιατί οι σεναριογράφοι την κρατάνε ζωντανή σε κάθε επεισόδιο (...καλά τον γουστάρω και γιατί είναι o Kumar).

    Kutner: I have a sick guy. I saw this magician last night…
    House: The girl’s fine. He never really cut her in half.

    A και φαντάζομαι μετά τα sweeps θα πρέπει να αλλάξουνε και την credits sequence με τους νέους regulars, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν είπε την ατάκα για το lupus o House δε μπορούσα να πιστέψω οτι δεν έχει όντως πετύχει μια τέτοια υπόθεση τόσα χρόνια τώρα! Πραγματικά πρέπει να αναφέρεται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο της σειράς, εξ ου και η "μαντεψιά" του επιστάτη στην πρεμιέρα της σεζόν που με είχε κάνει να κυλιέμαι από τα γέλια.

    Ρε, ο Kutner είναι ο Γκούφη! (LOL)

    Λογικά οι νέοι τίτλοι θα είναι από το μεθεπόμενο επεισόδιο. By the way δε μου είναι απολύτως σαφές. Άσχετα από το πώς θα καταλήξουν, αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι διαγωνίζονται επίσημα για δύο ή για τρεις θέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Elpizw na einai gia 3 8eseis giati 8elw opwsdhpote tis Amber kai 13 mesa. Ax 13 k sy apo xoreia xantigkton pasxeis? K h zourlh 8eia mou (pou einai kata fantasian as8enhs). Pleaaaase, as meinoun aytes oi 2! Kataramenoi atzenthdes! (Eytyxws pou den epsaksa/brhka poio 8a einai to teliko team.) Dhladh to epomeno season 8a einai me tous kainourious? NICE! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nαι, τώρα που θα κοπεί short η σεζόν με την απεργία θα είναι σα να είχαμε μια μεταβατική mini-season όπου απλά θα επιλεγόταν το επόμενο καστ. Μόνο οι ψήφοι του κοινού έλειπαν! (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιας τα posts σου για σειρές που βλέπουμε και οι δύο τα αφήνω για μετά που έχω δει κάθε επεισόδιο, θέλω απλά να σου πω ευχαριστώ που δεν συμπεριλαμβάνεις και το τι έχουν αποκαλύψει οι ατζέντηδες για τη συνέχεια.

    Και με τα trailer των ταινιών θέλω να γίνει κάτι… θέλω να μου τραβάνε το ενδιαφέρον, αλλά να μη μου τα λένε όλα! Άσε που όταν βλέπω ένα trailer που είναι mini-version ταινίας, συνήθως η ταινία δεν έχει πολλά παραπάνω να δώσει απ' όσα το trailer.

    ΑπάντησηΔιαγραφή