Bits

Journeyman: canceled. Αλλά ο Kevin Falls λέει οτι το τελευταίο επεισόδιο θα δώσει σημαντικό closure στη σειρά.

Bionic Woman: canceled. Αλλά ο David Eick λέει... νοιάζεται κανείς?

Knight Rider: back. Δίωρη TV Movie που θα οδηγήσει σε νέα σειρά του χρόνου. (με την development season για τους πιλότους να αχρηστέυεται από την απεργία, ό,τι concept είναι έτοιμο για σειρά θα παίρνει πράσινο φως χωρίς δεύτερη συζήτηση.) Will Arnett ως φωνή του KITT, David Hasselhoff ως Michael Knight, Sr. και Doug Liman σε παραγωγή. Πλάκα στην πλάκα, αυτό θα έχει πλάκα.

Lost: αλλάζει μέρα, αλλά όλα δείχνουν οτι θα είναι στο πρόγραμμα του ABC από τον Φλεβάρη, παρά την αντίθετη επιθυμία των Cuselof. Θα είναι σα να διαβάζεις μισό βιβλίο Harry Potter, είπε ο Lindelof για την επικείμενη προβολή 8 από τα 16 προγραμματισμένα επεισόδια για την 4η σεζόν.

Golden Globes: μας νοιάζει τόσο πολύ? Οι υποψηφιότητές τους είναι πάντα καλύτερες από των Έμμυ στη λογική οτι αναγνωρίζουν πάντα το νέο σε αντίθεση με τον Tony Shalhoub και τον James Spader, αλλά από την άλλη δε σημαίνουν απολύτως τίποτα, για κανέναν. Εδώ όλες οι υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων και των κινηματογραφικών κατηγοριών, στις οποίες μάλιστα φιγουράρει πολύ περήφανα και το πολυαναμενόμενο "Charlie Wilson's War" του Aaron Sorkin.

17 σχόλια:

  1. perimeno pos ke pos tin nea season tou lost,elpizo meta omos na min perimenoume gia poli ta epomena 8.. !!!
    oso gia ta golden globes,xoris lost ine anousia.
    to mono kalo ine i ipopsifiotites tou Pushing Daisies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ χάρηκα που οι Σφαίρες αναγνώρισαν το "Pushing Daisies" από τα φετινά shows. Βέβαια αναγνώρισαν και το "Damages", οπότε... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βέβαια έχουνε και Duchovny και Californication. Που το αξίζει (o Duchovny) έστω και για αλλαγή. Και σε πέισμα όσων έλεγαν ότι έπαιζε τον εαυτό του. :P

    Και περιμένω και Michael C. Hall με Σφαίρα γιατί ο τύπος ζωγράφισε φέτος κι ας έλειπε το shock factor του season 1 finale.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Michael C. Hall είναι τουλάχιστον γελοίο που δεν έχει πάρει Έμμυ για τον Dexter. Για όνομα δηλαδή, ο άνθρωπος είναι πολύ μεγάλος, μακάρι να του δώσουν έστω τη Σφαίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύτερη ταινία το Eastern Promises???

    Και υποψηφιότητα και ο Vigo???

    Έλεος... Μιλάμε για ένα μέτριο επεισόδιο Law & Order...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. LOL... Δεν το είδα δυστυχώς, αλλά το "History of Violence" το είχα λατρέψει!

    Πάντως χαίρομαι αφάνταστα που το "There Will Be Blood" μοιάζει ξαφνικά οσκαρικό φαβορί (άρχισε να τσιμπάει και βραβεία ενώσεων κριτικών) κι ελπίζω το "American Yawner" του Ridley Yawn με τους Denzel Yawnshigton και Russell Yawe να ξεφουσκώσει.

    Μα σοβαρά, "Damages"? Είναι σαν ένα πιο σοβαροφανές "Prison Break".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Journeyman canceled? Nooo!
    Ma mou aresan tosa pragmata apo auto to show. I mousiki twn titlwn px kai... to geniko concept?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουλάχιστον διαβάζω οτι θα απαντηθούν πολλά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ισχύει όντως ότι Bionic Woman = canceled? Το έψαξα αλλά δε λέει πουθενά ότι είναι οριστικό. Όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα, ίσα ίσα, κάθε προσδοκία που είχα για το show έχει ψοφήσει προ πολλού. Απλά από απορία (και κυρίως γιατί I'm rooting for its cancellation, evil me! :P).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι επίσημα, αλλά εκτός του οτι συζητιέται εδώ και κάποιο καιρό ως ψιλο-βεβαιότητα, τη βδομάδα που πέρασε έληξε και η option του NBC για το καστ και το crew προκειμένου να παραγγείλει και τα πίσω 9 επεισόδια. (Ομοίως και για το "Journeyman".)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιας και ανέφερες τον Sorkin, κάνω λίγο catching up με το Studio 60 το οποίο είναι genius material, του οποίο το cancellation και μόνο επιβεβαιώνει όλα αυτά που έγραφε σε κάθε επεισόδιο. Οπότε, παρά τα αρνητικά σημεία που ακούω ότι έχει στο β' μέρος του, σίγουρα αισθάνεται και λίγο δικαιωμένος καθώς η ακύρωση του show επικύρωσε όλα αυτά στα οποία αντιτίθεται με τον πιο τρανό τρόπο (από τo mind-washed αμερικανο-κοινο του, στις λογοκριμένες liberal views του). Αυτό που φάνηκε στο Studio 60 είναι ότι το West Wing τον έκανε απλώς πιο σκληρόπετσο απέναντι στους γνωστούς επικριτές του και θέλω να δω πως θα αυτοί θα αντιμετωπίσουν την "επίθεση" του Charlie Wilson του σε μία εβδομάδα. There's no escaping that one...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι κριτικοί πάντως τον αγαπούν. Ακόμα. (Στο RT έχει ένα εντυπωσιακότατο 94% για την ώρα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εμ... είναι να μην αγαπάς έναν άνθρωπο που στα 24 του άρχισε να γράφει το a few good men...? he knocks their socks off :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και κάτσε να δεις τώρα που επέστρεψε στο stage με το "Farnsworth Invention". Έτσι και το ανεβάσουν και στο Λονδίνο θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που θα πάω στο εξωτερικό όχι για να δω συναυλία (ή το "Serenity") αλλά για να δω θέατρο. So very LOL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα εκπλαγώ τρομερά αν το Knight Rider δεν έχει την ίδια τύχη με το Bionic Woman. Ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για να το δούμε πρώτα. Εγώ είμαι περίεργος-- ο Doug Liman δεν έχει κάνει κάποιο αληθινό φάουλ ακόμα, αναρωτιέμαι αν θα είναι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η παραγωγή είναι αυτή που με προβληματίζει. Έγινε βιαστικά, με γνώμονα την (αρχική) επιτυχία του Bionic Woman και των Transformers. Εδώ έκλεισαν με τη Ford για τον νέο KITT και το μόνο που πήραν ήταν ένα stock car.

    Μακάρι να βγω ψεύτης. Παιδικός έρωτας το Knight Rider και θα ήθελα να το δω σε κάτι πιο σοβαρό από το τυρί των '80s.

    ΑπάντησηΔιαγραφή