Lost moves

Όχι οτι υπήρχε αμφιβολία μέχρι τώρα, αλλά το ABC ανακοίνωσε κι επίσημα το πρόγραμμα απεργίας του για το '08 το οποίο μας πληροφορεί οτι πράγματι το "Lost" θα επιστρέψει τέλη Γενάρη με ό,τι originals έχει.

Δίχως αμφιβολία θα περάσουμε ενάμιση μήνα συνεχούς debate για το αν έπρεπε να τα κρατήσει σεβόμενο την επιθυμία των Cuselof προκειμένου η σεζόν να προβληθεί σύμφωνα με το πλάνο τους, ή αν καλά κάνει που μας δίνει έστω ό,τι ψιλά έχει μέσα στην προβλεπόμενη νέκρα της άνοιξης. Η ουσία είναι οτι η απόφαση όμως είναι αυτή που είναι, κι έτσι από τις 31 Ιανουαρίου και για τις επόμενες 8 Πέμπτες το "Lost" θα μας κάνει παρέα με ό,τι ιστορία μπορέσει να πει σε αυτούς τους 2 μήνες. Πέμπτες, by the way, γιατί το ABC πολύ λογικά αποφάσισε πως δεν έχει νόημα να ρίξει το ένα και μοναδικό original του επάνω στο "American Idol" όταν όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα του για το χειμώνα δε θα το ζήλευε ούτε ο Ιούλιος.

Eγώ από εκεί και μετά, τι να πω? Ας ευχηθώ αυτά τα 8 επεισόδια να θυμίζουν περισσότερο το μέσο της 3ης σεζόν (όταν η σειρά ανέβασε πάλι τα γκάζια μετά από πολύ καιρό) παρά εκείνο το τραγικό εισαγωγικό pod των 6 επεισοδίων. Ρίχτε μια ματιά και στο teaser:

7 σχόλια:

  1. poli kali kinisi!!!den boro na perimeno,apo to trailer fenete oti i 4i season tha ine tromeri!
    idi niotho tin avra tou... .!!! ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα βασικά θα με ενδιέφερε κυρίως να μάθω σε ποιο είδος ανήκει αυτό το χαριτωμένο skull. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Boo... καίτοι ανυπομονώ για καινούριο Lost material, *δε* νομίζω ότι είναι σωστό να το δείξουν μίσο, εφόσον αυτή είναι η επιθυμία των δημιουργών (κάτι θα ξέρουν παραπάνω).

    (Σε κάτι σχετικό: μπορείτε να δείτε τα βίντεο από εδώ; Σ'εμένα δε φορτώνουν, αλλά δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους κι έτσι δεν ξέρω αν οφείλεται σε γεωγραφικό περιορισμό ή κάτι άλλο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ego tha ithela na matho pos ke giati emfanizete o charlie(isos na ine o kapnos i kapio orama logika) alla perissotero apo ola thelo na matho giati dixni tromagmeni i Kate ke pianou to ema ine afto pu stazi sto xeri tis..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα είχα ξεχάσει τα webisodes.
    Ούτε εμένα παίζουν από το επίσημο site. Τα βρήκα στα γνωστά μέρη , εκτός του 2.
    Το 3 είναι καλό, στο 4 έχουμε την "ανεπίσημη" επιστροφή του Perrineau σε flashback, και το 5 έπρεπε να είχε μπει στο κανονικό επεισόδιο που ταίριαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν και στο youtube απότι είδα.
    Ψάξτε τα ως Lost Missing Piece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έγινε συνονόματε, θα τσεκάρω στο Youtube -- thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή