Schwartz: Chucks, snubbed


H Serena ήταν stunning με αυτό το φόρεμα, αυτό έχω να πω αυτή τη βδομάδα.

Λίγα ακόμη σχόλια για "Gossip Girl" και "Chuck", μετά το άλμα.

Gossip Girl:
To montage του φινάλε με το "Apologize" και τη Lilly να βλέπει τον Dan και τη Serena να ζουν αυτό που εκείνη δε μπόρεσε δεν ήταν φανταστικό? Εξακολουθώ να πιστεύω βέβαια πως ο Dan είναι για τη Vanessa (θυμάστε? Τη Vanessa!) αλλά είχε ωραίες στιγμές μεταξύ τους το επεισόδιο. Kαι φυσικά ήμουν sucker για τον όλο Gilmore-esque τόνο, με το χορό και με την manipulative και disapproving γιαγιά, και τις στιγμές μεταξύ των γυναικών 3 γενεών van der Woodsen. Ο Schwartz είναι δηλωμένος φαν της σειράς, εξάλλου είχε αναφέρει πέρσι μεταξύ αστείου και σοβαρού την επιθυμία του να κάνει στο CW ένα spin-off του "O.C." με τη Julie και την Kaitlin σαν μια distorted βερσιόν του "Gilmore Girls"... Τώρα ξέρουμε πώς θα έμοιαζε αυτή η σειρά. Και το ξέρω πως το έχουμε ξαναπεί χίλιες φορές, αλλά αγαπώ την Kelly Rutherford.

Σε άλλα νέα, Chuck got served! Σοκαρίστηκα κι εγώ μαζί του όταν είδα τον mini-Archibald να φιλάει την Blair με new-found passion, αλλά ελπίζω να μη λείψει για πολύ από τη σειρά, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε μόνο δυο επεισόδια ακόμη. Το οικογενειακό δράμα των Humphreys με άφησε κάπως αδιάφορο δεδομένου οτι αφορούσε κυρίως τη Jenny που έτσι κι αλλιώς μου τη σπάει, και τη μαμά της που έτσι κι αλλιώς μου τη σπάει γιατί δεν είναι η Kelly Rutherford και πρέπει να μας αδειάσε ιτη γωνιά χθες.

Chuck:
Και κάπως έτσι η σειρά μας αφήνει μέχρι κάποια απροσδιόριστη μελλοντική χρονική στιγμή (έχουν γυριστεί άλλα δύο επεισόδια αλλά δεν έχουν air date για την ώρα), με τον Chuck και τη Sarah να ζουν στη χώρα του αβέβαιου sexual tension. Πρέπει να πω οτι εκτιμώ την Strehovsky περισσότερο κατά τη διάρκεια όλου αυτού του arc, καθώς όταν παίζει με αυτή τη μελαγχολική απογοήτευση στα μάτια της είναι εξαιρετική, εν αντιθέσει με τα πρώιμα επεισόδια που την έβαζαν να παίζει κωμωδία απέναντι στον Adam Baldwin και φυσικά αποτύχαινε παταγωδώς.

Και μιας και ανέφερα τον αγαπημένο μου τον Jayne, το πόσο πολύ χάρηκα όταν τον άκουσα να λέει "shiny" δεν περιγράφεται! Και δεν είναι και τυχαίο, καθώς στο ίδιο επεισόδιο είχε δανεισμένη ατάκα και από άλλον χαρακτήρα του, το "Flush out your headgear" από το "Full Metal Jacket". Δεν ξέρω αν το επεισόδιο ήταν γενικότερα tribute στον καρατερίστα ηθοποιό, αλλά σίγουρα ο Casey ήταν η καρδιά αυτού του 40λεπτου. Ένα grunt του αρκούσε για να με κάνει να γελάσω, η γελοιωδώς πολυσύνθετη αντίδρασή του στην καταστροφή του "shiny" του ήταν Emmy-worthy, και η υπενθύμιση της σκοτεινής του ατζέντας στο φινάλε υπενθύμισε και πάλι οτι έχει μια comlexity που κανείς τέτοιου τύπου χαρακτήρας δεν δικαιούται να έχει.

Δεν ξέρω τι λέει για ένα show το γεγονός οτι αγαπώ τον 3ο χαρακτήρα περισσότερο από όλους τους άλλους μαζί (OK, εκτός ίσως του Awesome), αλλά αυτό θα το δούμε σε βάθος χρόνου. Για την ώρα χαίρομαι που υπάρχει και ένα τέτοιο sidekick γιατί αν έπρεπε να περιοριστούμε στον τυπικά αντιπαθητικό Morgan για την κωμωδία θα τα είχα βάψει μαύρα. Team Casey!

(Φυσικά δε χρειάζεται καν να αναφέρω οτι περιμένω με πολύ μεγαλύτερη αγωνία να δω τι θα κάνει ο Casey όταν είναι έτοιμη η beta version, παρά να δω τι θα συμβεί με τον Chuck και τη Sarah.)

5 σχόλια:

  1. Λίγες ηθοποιοί μπορούν να παίξουν με τα μάτια αυτό που παίζει η Κelly Rutherford, φάνηκε ξανά στη σκηνή που περιέγραψες. Όποιο συναίσθημα κι αν θέλει να βγάλει (μέχρι στιγμής την έχω δει θυμωμένη και χαρούμενη, συντηρητική και προοδευτική, να αναπολεί χαμένες ευκαιρίες και να ονειρεύεται), το δείχνει κάθε φορά ακριβώς όπως πρέπει, χωρίς τη μοναδική μούτα των ηθοποιών του σωρού. Είναι, από μόνη της, λόγος για να βλέπει κανείς το GG.

    Όχι ότι η Serena (my Cate Blanchett lookalike-to-be) δεν είναι λόγος -ειδικά με ΑΥΤΟ το φόρεμα...

    Επιμένω ότι ο Chuck (του GG) πρέπει να πάρει επάνω του το παιχνίδι, δεν μου αρκεί μία τόσο ωραία φιγούρα κακού να παίζει τον πληγωμένο.

    Ο άλλος Chuck τελειώνει αυτό το σερί με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Μού έχουν πουλήσει πολύ ωραία το love story και το συνοδευτικό των Awesome και Casey είναι ό,τι πρέπει για το (πλην HIMYM) πιο διασκεδαστικό διάστημα της εβδομάδας που κάθομαι εμπρός στην οθόνη.

    Come back soon! Και οι δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναίαίαί, shiny! Είχα δει και Firefly στις αρχές της εβδομάδας και καταχάρηκα κι εγώ! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante na doume pote tha paijei neo gossip girl....
    mia seira vlepo fanatika kai einai aftin!!!!
    pantos nai to antigilmore itan all over sto epeisodio kai latremeni giagia i opoia sigoura tha epistrepsei!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε ακόμα ένα προγραμματισμένο "Gossip Girl" για την Τρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. M arese to telos giati parolo pou perimena na symbei ayto to pragma arga h grhgora me ekseplhkse. Twra loipon pou oloklhrwnetai to beta version ti 8a ginei? Egw nomizw o Casey arxise na exei ais8hmata (lol) gia ton Chuck. Meta 8a einai fygades olh tous th zwh? :O

    ΑπάντησηΔιαγραφή