TV Bits

-> O Nestor Carbonell (o "immortal"Richard Alpert του Lost) είναι ξανά στη διάθεση των Cuse/Lindelof. Για να σταματήσουν και οι εβδομαδιαίας βάσης απορίες μας για την τύχη των άλλων Άλλων. (Entertainment Weekly)

-> Tα 80ά Oscars ήταν και τα lowest-rated στην καταγεγραμμένη ιστορία. Ίσως το "κοινό" θα προτιμούσε να έχει προταθεί το Wild Hogs για καλύτερη ταινία και την τελετή να παρουσίαζε ο Adam Sandler...; (Variety)

-> Τα μέλη της WGA δέχθηκαν κι επισήμως το νέο συμβόλαιο με την ΑΜΡΤΡ υπερψηφίζοντάς το κατά 93.6%. Επόμενος γύρος το 2011. (Variety)

-> O Simon Cowell προβλέπει οτι ο adorable as a puppy David Archuleta θα κερδίσει το 7ο American Idol. Μήπως έκανα μαλακία που έβαλα λεφτά στον Chikezie...; (TV Guide)

-> O Glen Mazzara (The Shield) αναλαμβάνει καθήκοντα showrunner για το επερχόμενο τηλεοπτικό spin-off του Crash. Δεν το πιστεύω οτι συνέβη αυτό το πράγμα, και τώρα θα πρέπει actually να καθίσω να το παρακολουθήσω. (Hollywood Reporter)

-> Σε άλλα περίεργα showrunning νέα, ο Daniel Cerone (showrunner του Dexter) αναλαμβάνει τα ηνία για το σαπούνι Dirty Sexy Money του ABC. Επίτηδες το κάνουν όλοι αυτοί; (Hollywood Reporter)

-> To αφεντικό του ξαφνικά κομμένου Las Vegas δε μοιάζει ιδιαίτερα αισιόδοξο για το ενδεχόμενο κάποιας wrap-up τηλεταινίας. Και δεδομένου οτι το τελευταίο ever επεισόδιο της σειράς τελείωσε με ένα "To be continued", εγώ βρήκα έναν ακόμα λόγο να μη γουστάρω τον Ben Silverman. (TV Guide)

-> To NBC παρήγγειλε 6 επιπλέον σενάρια για το Lipstick Jungle. Άρα ένα από τα δύο φετινά Sex & the City knock-offs θα ζήσει για να δει τη μαμά του να αναγεννιέται στη μεγάλη οθόνη, καθιστώντας το ίδιο πλήρως αχρείαστο. (Variety)

-> To ABC ανακοίνωσε την πρεμιέρα του προβληματικού sitcom Miss/Guided με την Judy Greer για τις 20 Μαρτίου. Ο Rob Thomas υπήρξε showrunner για 5 λεπτά προτού φύγει τρέχοντας, με το δίκιο του φοβάμαι. (The Futon Critic)

Aυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου