Idol 2008: Top-12, Revealed

Μερικά σύντομα λόγια για τη βραδιά των αποτελεσμάτων, και μια συνοπτική ματιά στο φετινό top-12.

Δύο σχόλια πριν περάσουμε στα επί της ουσίας:

Ah, Blake Lewis. Τι ωραία να θυμόμαστε τον φίλτατο περσινό φιναλίστ σε όλη την άτονη δόξα του. Αυτό το 3λεπτο από μόνο του επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του φετινού ταλέντου σε σχέση με το περσινό. Beatboxing does not a singer make, φίλε μου. Βλέπω όμως τον post-ironic moron Chris Sligh στη μπάντα του Blake και αναπτερώνονται οι ελπίδες μου οτι θα δούμε μια μέρα επανενωμένο το σχήμα των 4 που μας είχε δώσει την καλύτερη audition στην ιστορία του Hollywood Week, πέρσι, με το "How Deep Is Your Love".

Eπίσης,
λατρεύω τον Simon και την αφοπλιστική του ειλικρίνεια! Θυμηθείτε μόνο πόσο άβολα αισθανόταν καθώς ο Ryan τον υποχρέωσε να δώσει συγχαρητήρια στην Paula ή το "that should be fun" αναφορικά με την συμμετοχή του κοινού στο live results show από την επόμενη βδομάδα. (By the way, huh;)

Πάμε λοιπόν να αποχαιρετήσουμε τους πεσμένους στρατιώτες.

Kady Malloy: Σύντομα ημίγυμνη σε ένα newstand κοντά σας; God, I hope so.

Luke Menard: Αντίο φίλε, θα σε έχουμε ξεχάσει μέσα στα επόμ. Χμ;

Asia'h Epperson: Το ήξερα οτι θα φύγει από τη στιγμή που ήταν ανάμεσα σε αυτήν και την Kristy. Θα έστελνε ο κόσμος δύο ξανθές λεπτές hotties σπίτι τους την ίδια νύχτα; Χλωμό. Και κάπως έτσι μας αποχαιρετά άδοξα, με μια εμφάνιση που παραπέμπει στη Melinda Doolitle, μια από τις καλύτερες φωνές της 24άδας. Σίγουρα καλύτερης από 2-3 κρέατα που πέρασαν.

Danny Noriega: Well, that sucks. Δε θα κέρδιζε ποτέ το διαγωνισμό ο Danny, αλλά ήθελα να μείνει τριγύρω όσο ακόμα υπάρχουν στο show cannon fodder συμμετέχοντες. Μεταξύ αυτού και της Asia'h, απόψε έφυγαν δύο άνθρωποι που έφερναν χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Κρίμα. Μπορεί να ήταν πράγματι ΤΜΤΗ ο Danny, αλλά το "mmm-hmmm" και το "-ish" του δε θα τα ξεχάσουμε ποτέ. Ugly Betty producers, έχετε ένα χρέος προς τη βιομηχανία του entertainment εδωπέρα.


Τι μαζέψαμε λοιπόν στη 12άδα;

Tα γερά χαρτιά. Brooke White, David Cook, οι δύο πιο δημιουργικοί και ενδιαφέροντες ερμηνευτές του show. David Archuleta, o ανήλικος προστάτης άγιος των μη έχοντων πολλά. Carly Smithson, αλλιώς Η Φωνή. Michael Johns, ο βαριεστημένος επαγγελματίας.

Τα πιθανά outsiders. David Hernandez, με καλή φωνή και δυναμική παρουσία εξίσου στη σκηνή και στα tabloids. Kristy Lee Cook, ένα μάτσο βαρετά χάλια αλλά μοναδική εκπρόσωπος ενός τεράστιου κομματιού ψηφοφόρων. Jason Castro, ο συμπαθής stoner.

Το cannon fodder. Ramiele Malubay, η γλυκιά karaoke queen. Chikezie, η αντιπαθητική και μη χαρισματική εκδοχή του Taylor Hicks. Syesha Mercado, η ξεχάσιμη στρίγκω. Amanda Overmyer, το κακόφωνο one-trick pony που δανείζεται styling tips από την Cruella και την Ursula.

Άντε και με το καλό.

7 σχόλια:

  1. OXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!Giati efuge o danny noriega????Imouna sigouri oti tha emene xaris sto mmmm kai sto TMTH.Kai an oxi gia auta as emene giati ton latreua!Pos einai dinaton na menei o tsakouzi kai oxi o danny!!!Not fair!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Well, things are getting a little bit GLOOMY at American Idol!

    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ;; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;;;

    1) Είναι δυνατόν να διώχνουν Danny και να κρατάνε Τζακούζι;;; Είναι τουλάχιστον σκανδαλώδες!! Είτε φωνητικά να το πάρεις είτε ως προσωπικότητες, ο Danny ξεσκίζει. Μαλακοβλαχοαμερικάνοι rednecks που δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Να μην ξεχνάμε πως σε 6 σεζόν του AI μόνο σε 2 βγάλαν idol της προκοπής (τις γνωστές εννοώ). Παπάρια.

    2) Έδιωξαν Alaina και Αsia'h και κράτησαν τη βλάχα Kristy που είναι άφωνη και έχει και αφύσικα μικρό κεφάλι. Όχι και hottie έλεος. Ή την Amanda με το λαρύγγι-μοτέρ. Σταδγιάλα.

    Η Kady μου άρεσε στο τελευταίο live. O αλογομούρης David H. είναι gay stripper, τι είναι αυτά που λέτε;;; Ο Βlake Lewis τι ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ!!

    Σκατά ηλιθιoidol αν υποψιαστώ ότι θα είναι μονομαχία επαγγελματιών Carly-Michael θα φάω το πληκτρολόγιο!

    Αργκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To neverlandean:
    den tha iparxi tetoia monomaxia.Autos o p**stis o david tha vgi pou mou spai ta neura...Me auta ta apotelesmata sigoureutika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όχι μόνο έχουν βγάλει μόνο δύο της προκοπής, αλλά και οι δυο τους δεν υπήρχε περίπτωση να είχανε βγει αν δεν ήταν περήφανη αμερικάνικη βλαχιά.

    Όσο για τη σιγουριά περί επικράτησης του Saint David, θα βαστούσα μια πισινή. Σίγουρα υπάρχουν οι περιπτώσεις Carrie, Kelly, Taylor που κάποιος πήρε το προβάδισμα από αυτούς τους πρώτους γύρους και το κράτησε ως το τέλος με άνεση. Αλλά μην ξεχνάμε οτι πέρσι τέτοια εποχή η μάχη ήταν ανάμεσα σε Melinda και LaKisha οι οποίες "δεν το χάνανε". Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, και ειδικά η Brooke πιστεύω αυτή τη στιγμή οτι έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει τελικό. Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή