Idol 2008: Top-8 Boys


Τώρα αρχίζουμε να μιλάμε. Πλην αυτών που λογικά θα αποχωρήσουν, απόψε δεν υπήρχε καμιά αληθινή παραφωνία, κι επιπλέον είχαμε και μία ερμηνεία επιπέδου Daughtry-esque "Hemorrhage". Kοινώς, it's on, λίγο-πολύ.

Luke Menard: Η φωνή του τύπου μου ενοχλεί τα αυτιά. Και το φαλσέτο που υπάρχει μια στη μέση και μια στο τέλος του κομματιού, το σφάζει εξίσου και στις δύο περιπτώσεις. Σε 10 λεπτά από τώρα δε θα θυμάμαι καν οτι τραγούδησε.

David Archuleta: Ωχ ωχ ωχ ΩΧΩΧΩΧΩΧ ήρθε η στιγμή που αρχίζω να μαζεύω λόγια. Πρώτον, η "ντροπιαστική" στιγμή του Αγίου David από το κλιπάκι; Αυτό δεν είναι ντροπιαστικό αγάπη μου, κι αν στα 17 σου δεν έχεις ντραπεί ποτέ σου για κάτι, τότε απλά δεν είσαι αληθινό πρόσωπο. Δεύτερον, η φωνάρα φωνάρα, καμία αντίρρηση, αλλά ο Phil Collins φιλτραρισμένος για το Disney Channel (το trying γίνεται "trah-yee-een'" κτλ) μου έφερε ένα κάποιο ανεπιθύμητο Zac Efron flashback. Και τρίτον.... τρίτον, τρίτον, τρίτον. Όταν ο μικρός μας Άγιος David εξήγησε οτι το τραγούδι ήθελε να φέρει προσοχή στους καημένους ανθρώπους αυτού του κόσμου που δεν έχουν σπίτι να μείνουν και φαϊ να φάνε και τηλεόραση να δουν American Idol ή whatever, μούτζωνα με χέρια και με πόδια. Μαζέψου παλικάρι μου, το backlash θα έρθει και σε σηκώσει, δες και η Melinda τι έπαθε πέρσι χωρίς καν να προσπαθεί να το παίξει Bono.

Danny Noriega: Eίναι λίγο ό,τι νά'ναι η ερμηνεία, αλλά. Ένα "mmm-hm" του Danny στον Ryan είναι πιο διασκεδαστικό από όλο το υπόλοιπο show, και το παλικάρι συνεχίζει να βγάζει χρυσό από κάθε αντιπαράθεσή του με τον Simon. Πιθανότατα έχει σίγουρο μέλλον στη βιομηχανία με κάποιο recurring ρόλο στο Ugly Betty ξέρωγω, κάνει διασκεδαστική τηλεόραση, έχει φωνή, και οι ανταύγειες ήταν μια χαρά, Paula, που τρόμαξες κατευθείαν. Κοινώς, δεν έχει ρεαλιστικά ελπίδες για αυτό το διαγωνισμό ρε παιδί μου, αλλά ας μείνει για λίγο καιρό ακόμα.

David Hernandez: Koιτάχτε το dark horse! Είναι λίγο ασταθής η φωνή του σε μερικά σημεία, αλλά γενικά μου αρέσει πολύ κάθε βδομάδα και ένας από αυτούς που με ενδιαφέρει πάρα πολύ να δω στη μεγάλη σκηνή να δοκιμάζει διάφορα genres. Και εν πάσει περιπτώση αν κέρδισε η Diablo Cody Όσκαρ γιατί να μην κερδίσει ο David H. το American Idol, δεν κατάλαβα; (εδώ θα φανεί ποιοι παρακολουθούν τα gossips.)

Michael Johns: Μπα, επιτέλους ζωντάνεψε. Για πρώτη φορά βλέπω τον Michael να κάνει έστω μια προσπάθεια ρε παιδί μου, όχι τίποτα φοβερό, αλλά να μην είναι εντελώς στον αυτόματο. Γενικά εξακολουθεί να μοιάζει απίστευτη αγγαρεία γι'αυτόν το να πρέπει να περάσει μέσα από το Idol για να βγάλει άλμπουμ, κι ενώ θα με τσάντιζε κάτι τέτοιο υπό κανονικές συνθήκες, είναι ένας από τους 2-3 συμμετέχοντες που θα με ενδιέφερε περισσότερο να ακούσω το εν λόγω άλμπουμ, οπότε κάνω υπομονή, I guess.

David Cook: Λοιπόν, αυτό; Αυτό που έκανε εδώ ο David -θα έπρεπε να- είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει το American Idol. Και το έκανε και την πρώτη βδομάδα των ημιτελικών, με το "Happy Together" και μου άρεσε από τότε το τυπάκι, αλλά εδώ πέτυχε όλες τις σωστές νότες. Φωνή, παρουσία, ερμηνεία, όλα άψογα. Και το καλύτερο όλων, καμία μα καμία υποψία καραοκισμού. Κάποιος σαν τον David C. οφείλει να φτάσει πολύ μακριά αν αυτό το show ξέρει το καλό του.

Jason Castro: Κοιτάχτε, στο μέλλον όταν θα ακούω το "Hallelujah" θα σκέφτομαι το Shield, και το Scrubs, και το West Wing, και το O.C. Kαι μετά, το Shrek. Δηλαδή συμπαθητικά το είπε ο Jason, αλλά κοινώς, κάποια τραγούδια απλά δεν έχει νόημα να τα τραγουδήσεις, αν δεν είσαι ο Jeff Buckley.

Chikezie: Αν το corny δνε υπήρχε ήδη ως concept, o Chikezie θα το είχε εφεύρει απόψε. Δεν το πιστεύω οτι χαραμίστηκε η pimp spot για αυτό το πράμα.


Should go: Luke και Chikezie, χωρίς δεύτερη σκέψη. Απόψε έγινε πιο σαφές από ποτέ ποια πρέπει να είναι η 6άδα των αγοριών, και πόσο πολύ αυτοί οι δύο δεν έχουν καμία θέση σε αυτή.

Will go: Luke. Θα συνεχίζω να τον προβλέπω μέχρι να μας αδειάσει τη γωνιά. Για τον Chik δεν ξέρω σίγουρα, είχε την pimp spot ο μπάσταρδος, και ο Danny μπορεί να διασκεδάζει γενικώς αλλά δεν θα παρεξηγούσα κάποιον που θα φρίκαρε με την ερμηνεία ως ερμηνεία. Aκόμα, μια μικρούλα φοβία την έχω για τον Johns, που απόψε ήταν καλύτερος από συνήθως αλλά ο David Cook ακολούθησε στα καπάκια και είναι σίγουρο πως θα του έκλεψε rocker votes. Οπότε... δεν ξέρω, εκεί ανάμεσα πάντως. Οι υπόλοιποι 4 είναι κλειδωμένοι.

8 σχόλια:

  1. Ego parakoloutho ta gossip kai m'aresoun trela!H diablo colby itan striptizou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι επίσης κι ο David Hernandez.

    Πόσο αστείο ήταν να περιγράφει μια "ντροπιαστική στιγμή" που δεν περιελάμβανε stripping. LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Also on the subject: Καθώς ο David H. τελείωσε το τραγούδι του, ο Simon ακούστηκε να μουρμουράει κάτι στο μικρόφωνο που προφανώς μόλις είχε ανοίξει. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, μίλαγε στον Randy και του είπε:

    "Say 'I liked the way you stripped it down'."

    L.O.L.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tra pou eipes TMZ to eides to video me tin katherine heigl methismeni na travologaei apo do kai apo ki ton T.r knight se mia filanthropiki ekdilosi.Ta forum tou grey's to exoune liosi to thema.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Tyler: Eipe tetoio o Simon? XAXAXAXA! O glykos gay stripper einai glykoulhhhhs. Na meinei. K kala ekana k agapousa ton David. Poso misw Tzakouzi. Na ksekoumpistei. O Agios Artsouleta 8a meinei alla den antexw tetoia ierosynh. Luke k David Castro problepw gia founto. To kobw na glitwnei pali to zwotzakouzi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Bebaiws ennoousa David Cook pou htan 8eos. To lega egw ap thn arxh!

    P.S. Apo to dlisted gia ton Danny Noriega pou yperagapw lol: "Homegirl struts the stage like a 4am hooker looking for her last trick." ELIWSAAA :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OK sorry gia to TRIPLE comment olo to ksexnousa.

    Poion allon enoxlei ayto to pragma pou kanei me th glwssa tou o Archuleta ka8e fora??? Milaei, tragoudaei, mia glwssa eksw na kseroglyfetai sa koutabi! As shkwsoume xeria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *χερούκλα*

    Ανάμεσα σε ξερογλύψιμο και ιεροσύνη, ο Saint David έχει ήδη μπει στην "κακή" μου λίστα. Κι άλλοι έχουν φωνές, δεν έκαναν έτσι!

    Ο Danny παρέδωσε μια ερμηνεία που νομίζω είναι ακριβώς στο όριο πριν το camp γίνει Sanjaya. Είναι ο χαμένος κρίκος! Αγαπάμε!



    Α, και σχετικά με το TMZ, δεν το παρακολουθώ γενικά. Ό,τι μάθω για αυτό προέρχεται από άλλες πηγές. Αλλά η Heigl αποτελεί σταθερή πηγή διασκέδασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή