The Dump

Επειδή σαν πολλά μαζεύτηκαν αυτή τη βδομάδα και δεν έχω χρόνο (ή, στις περιπτώσεις κάποιον εξ αυτών, διάθεση) να μιλήσω για όλα, με βλέπω να κάνω ένα τέτοιο μαζικό post στο τέλος κάθε βδομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά το άλμα, σχόλια για 'Grey's Anatomy', 'Desperate Housewives', 'C.S.I.' και 'Back to You'. Επίσης, προσπαθώ να κάνω catch-up στο φετινό 'Bones' για να προλάβω το season finale (έχω ακόμα 5 επεισόδια), και όσο για 'Battlestar Galactica' και 'Doctor Who', τα αναλυτικά τους write-ups έρχονται κανονικά, αργότερα σήμερα ή αύριο.

Mε την επιστροφή του, σοκαρίστηκα από το πόσο λίγο με ένοιαζε πλέον το 'Grey's Anatomy'. Οι interns έπαιζαν ένα ανόητο και εγωιστικό παιχνίδι που έβαζε σε κίνδυνο τους ασθενείς τους, και όπως ήταν ανεμενόμενο η όλη ιστορία παίχτηκε σε ενοχλητικό βαθμό για γέλια, όπως όταν η Meredith φώναξε περιχαρής "TUMOR!!" με την whimsy μουσικούλα να παίζει από πίσω κι εμένα να ξερνάω κατ'επανάληψη. Το υπόλοιπο επεισόδιο έπαιξε στο background ενώ έκανα δουλειές, με την προσοχή μου να επανέρχεται μόνο για τη σκηνή που μοιράστηκαν οι δυο Mcs, o 'Steamy και ο 'Dreamy, που εξακολουθούν να έχουν υπέροχη χημεία, πολύ καλύτερη από ό,τι αξίζει το show αυτή τη στιγμή. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ τουλάχιστον μέχρι το season finale, αλλά ένα ακόμα βαρετό non-event επεισόδιο σαν αυτό δεν ξέρω αν θα το αντέξω.

Οι 'Housewives', την ίδια στιγμή, συνεχίζουν να έχουν πάντα την Eva Longoria και τις uber-κάφρικες ατάκες της που πάντα θα σώζουν και τα μετριότερα των επεισοδίων. (Ή τις μετριότερες των σεζόν, hello hot nun!) Εδώ με ψιλοτσάντισε η φοβερή σεναριακή ευκολία της κοιμισμένης ομολογίας του Orson και αυτό το arch-villain-y κύκλωμα του προσώπου της Dylan από -υποθέτω- τον πατέρα της, αλλά από την άλλη οι Cross και Delaney εξακολουθούν να έχουν φοβερή χημεία (όντας μάλιστα και οι δύο καλύτερες ηθοποιοί/χαρακτήρες της σειράς) και ένα επεισόδιο αφιερωμένο στις δυο τους με αυτό τον τρόπο δε μπορεί παρά να με ικανοποιήσει σε κάποιο βαθμό. Έστω κι αν η Lynette μπλέχτηκε σε αυτό που μοιάζει να είναι ένα από τα πιο ηλίθια storylines στην ιστορία της σειράς. Υποψίες έναντι του άντρα της ο οποίος μπορεί ή μπορεί να μην έκαψε την ανταγωνιστική πιτσαρία του παρ'ολίγον fling της γυναίκας του; Σοβαρά τώρα;

Για το 'CSI' δεν θέλω να σχολιάσω το ίδιο το επεισόδιο (εξάλλου έχω προσπεράσει 3-4 μεσαία επεισόδια, θα κάνω catch-up εν καιρώ) απλώς να εκφράσω την επιθυμία μου η Liz Vassey να αντικαταστήσι full time την Jorja Fox. Ειδικά τώρα που θα αποχωρήσει και ο Dourdan από τη σειρά, νομίζω οτι μια υποψήφια uber-hot ερευνήτρια σαν αυτή δεν πρέπει να συνεχίσει να χαραμίζεται, correct;

To 'Back to You' συνεχίζει και μετά την απεργία να είναι το μικρό, γλυκό, ειλικρινές sitcom με τη μεγάλη καρδιά, αλλά η παράλογη απόφαση της παραγωγής να αντικαταστήσει με άλλη ηθοποιό την Gracie κινδυνεύει να μου καταστρέψει το show. Η Laura Marano ήταν αξιαγάπητη και έφερνε στο χαρακτήρα μια ιδέα πονηριάς και σπιρτάδας που η Lily Jackson δε μοιάζει να κατέχει. Η Gracie όχι μόνο έγινε μια blander version του κοριτσιού που ήταν, αλλά μια τόσο ξαφνική κίνηση έχει ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα ένας μικρός δεσμός ανάμεσα στο show και τους θεατές του να τραυματιστεί, ανεπανόρθωτα. Βλέπετε τώρα; Δε μπορώ να απολαύσω τη γαμάτη "You trashed my universe" ατάκα με αυτές τις βλακείες που πάνε και κάνουν.

13 σχόλια:

  1. ntropi vre.To greys mou arese...Toso poli den sou arese esena???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν έγινε τίποτα! Περίμενα πως στην επιστροφή από την απεργία θα υπήρχε τουλάχιστον κάτι κραυγαλέο για να μας ξαναβάλει μέσα στη σειρά μετά από τόσους μήνες χωρίς επαφή. Τουλάχιστον κάτι spoilers που έχει πει η ίδια η Rhimes σημαίνουν οτι ένα από τα Ατελείωτα Storylines της σειράς θα καταλήξει επιτέλους κάπου, οπότε περιμένω αυτό, τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ela tora,mexri ke se mena arese to grey's. ;) itane poli kali epistrofi,m'arese.
    ke to deftero post-strike episodio ton Desperate Housewives iperoxo,poli kalitero apo to metrio proto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο/Η Dark Tyler είπε...
    αλλά η παράλογη απόφαση της παραγωγής να αντικαταστήσει με άλλη ηθοποιό την Gracie κινδυνεύει να μου καταστρέψει το show.


    ΝΑΙΙΙΙ!!! ΜΑ ΓΙΑΤΙ????
    Δεν ξέρω ποιος έφταιγε, αλλά ξενέρωσα απίστευτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. lostworld, συμφωνούμε στο β' μισό του comment σου!


    Για το 'Back to You' δεν ξέρω ποιος και τι. Το έψαξα λίγο αφού συνειδητοποίησα τι είχε γίνει, αλλά δε βρήκα κάτι πέραν των ανακοινώσεων. Απορώ, κάθισαν και το σκέφτηκαν, και αποφάσισαν οτι για τα χαμηλότερα-από-όσο-πρέπει νούμερα έφταιγε... το 11χρονο; Τι ξενέρωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poio spoiler les(gia greys).Gia to zeugari i gia to "allo" pou tha ginei bam?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το ζευγάρι. About damn time!

    Για το "άλλο", που δε μας λέει τι θα είναι, ελπίζω να μην είναι αυτό που νομίζω οτι θα είναι. Και αυτό που νομίζω, είναι οτι η Bailey και ο Chief θα κάνουν smoochy-smoochy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to grey itan trelli varemara kai sorry alla meta apo toso diastima eprepe na eixe kati dinato kai oxi poios tha parei ton doni....to beeper!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Sorry den proseksate oti to greys xalra pire stoixeia apo to House MD!
    1)I izzie me ola auta ta test gai na vrei tin mistiriodos asthenia
    2)I meredith pou vrike to mistirio me vasi tin simperifora tou astheni.
    3)I izzie eipe episis "It's not lupus".OMG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. LOL την έχασα την ατάκα με το lupus. Καλό. (Θυμάσαι που είχαν κάνει και στο 'House' πρόμοιο αστείο; Με τον janitor να λέει στον House οτι μάλλον είναι lupus; Τέλειο running joke!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oriste to link apo to artho pou tonizei tis omoiotites greys/house se auto to epeisodio: http://latimesblogs.latimes.com/showtracker/2008/04/greys-anatomy.html

    (an den epitrepeis ta link diegrapse to kai sorry)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Thanks για το link, καλό άρθρο.

    Και φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα με τα links! Τα μόνα comments που έχω διαγράψει ποτέ είναι αυτά που link-άρουν σε ανεπίσημα spoilers για επεισόδια που δεν έχουν ακόμα προβληθεί. Ό,τι άλλο, είναι fair game.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Just eat them! Carrots are good for your... Just eat them!!

    Οι στιγμές της Gaby είναι ΥΠΕΡαρκετές για να λατρεύεις αυτή τη σειρά. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή