Idol 2008: Top-8 Results

Σύντομα, huge spoilers μετά το άλμα.

Wow. Φοβόμουν οτι οι δύο rock ερμηνείες θα έκοβαν το περιορισμένο target audience στα δύο στέλνοντας κάποιον εκ των David Cook και Michael Johns κοντά ή στο ίδιο το bottom-3, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Και τελικά το death slot του Michael τον καταδίκασε να είναι εκείνος στον πάτο.

Αλλά.

Θάνατος στην ψύχρα; What. Thuh. Fuck! Τι δουλειά έχει ο Johns να αποχωρεί στην 8άδα, με Kristy, Syesha, Carly (δηλαδή εμφανέστατο cannon fodder) να είναι ακόμα μέσα στο διαγωνισμό; Mε τσαντίζει πολύ όταν συμβαίνει αυτό, αλλά όπως φάνηκε και με την περίπτωση του Daughtry (δηλαδή την πιο σοκαριστική αποχώρηση στην ιστορία του show) πολλές φορές διαγωνιζόμενοι ενός όχι ιδιαίτερα mainstream ποπ βεληνεκούς, έχουν μάλλον να κερδίσουν παρά να χάσουν, όταν δεν συνδέονται ολοκληρωτικά με το Idol.

Αυτά όμως είναι στο βαθύ μέλλον, και αυτή τη στιγμή, ακριβώς όπως και οι 3 κριτές (όσο κι αν ο Simon προσπάθησε να το παίξει cool στο τέλος), έτσι κι εγώ ψάχνω να βρω τι ήταν αυτό που χτύπησε.

Το χειρότερο όλων; Μ'αυτά και μ'αυτά η Kristy Lee Cook θα πιάσει 4άδα.

Οh, well. Dream On, Michael. Godspeed. Κτλ. :-(

3 σχόλια:

  1. OMFG, Americans are complete dumbasses!!!

    Δεν έχω σχόλια γι' αυτή την αποχώρηση παρά μόνο μια διαπίστωση:

    KRISTY LEE COOK IS THE NEXT AMERICAN IDOL

    Εξακριβωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an afto to joplima vgei american idol
    ego tha diloso simmetoxi sto xfactor!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Never, μη λες τέτοια παιδί μου και πάθουμε κανά έμφραγμα. Είπαμε, 5άδα. Και ο τελικός μοιάζει κλειδωμένος. Θα είναι το David-off που λέγαμε.

    George, please do. Ανεξαρτήτως της Kristy, δηλαδή. Απλά δήλωσε συμμετοχή. Τώρα σε έχω ως visual στις καμμένες auditions της αρχής και πεθαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή