TV Bits

Mια μάζωξη νέων από την τελευταία βδομάδα or so.

-> O Tahmoh Penikett (Helo στο 'BSG') ηγείται των 4 νέων προσώπων στο 'Dollhouse' του Joss Whedon. Ακολουθούν 3 ονόματα που κάνουν το "Tahmoh Penikett" να μοιάζει με "John Adams". Όχι, σοβαρολογώ. Enver Gjokaj;! (Entertainment Weekly)

-> O Dustin Milligan ('The Messengers') είναι το πρώτο casting για το νέο '90210' του Rob Thomas. Ψιτ, όταν παρακαλούσα να πρωταγωνιστήσει στη νεανική σαπουνόπερα το πρώτο όνομα του 'Messengers', σίγουρα δεν εννοούσα αυτόν. (Entertainment Weekly)

-> H 'Caprica' παίρνει ένα ακόμα πράσινο φως από το Sci Fi, στο μακρύ και πολυετή της δρόμο προς την έξοδο της αποθήκης. Εγώ μέχρι να δω το φιλμ να τυπώνεται, αρνούμαι να πάρω σοβαρά το οποιοδήποτε νέο. (The Futon Critic)

-> To Empire μας πληροφορεί οτι σε ολόκληρη την ιστορία της τηλεόρασης, έχουν υπάρξει μόλις 14 σειρές καλύτερες από το 'Heroes'. Το Empire καλά θα κάνει να ασχολείται με τον Indiana Jones και τον Batman και να μας αφήσει στην ησυχία μας. (Empire)

-> O hack του φετινού 'American Idol' κατηγορείται οτι ξεπατίκωσε μια ακόμα από τις "πρωτότυπες" εκτελέσεις του. (Entertainment Weekly)

-> R.I.P., 'Jericho' και 'The Return of Jezebel James'. (The Futon Critic, 1 & 2)

Αυτά.

4 σχόλια:

  1. friday night lights season 3 green light for 14 episodes.season 2 on dvd me 20 dollars....fuck yeah.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Awesome για το Dollhouse, πάω πολύ τον Penikett, άλλωστε. Hooray for people with weird names! Από Σεπτέμβριο δηλαδή θα έχουμε νέο μηνιαίο Joss? Με Eliza Dushku? Eep!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε φίλε! Και εβδομαδιαίο, όχι μηνιαίο. :P

    Καλά νέα και για το FNL, για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. LOL! Παρασυνήθισα στο Astonishing X-Men και στη Buffy Season 8 προφανώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή